Hladá sa ochotný administrátor ktorý ma skúsenosti s phpbb
Hladá sa ochotný administrátor ktorý ma skúsenosti s phpbb
Hlada sa skúseny administrátor alebo moderátor ktorý neni lajdak a má sklony ku žánru hudby TRANCE
-Ak sa nájde ochotný ktorý fakt ma v srdci TRANCE a chce sa starať o nerozbehnuté forum nech píše na ICQ: 386-749-856.
-Ak sa nájde ochotný ktorý fakt ma v srdci TRANCE a chce sa starať o nerozbehnuté forum nech píše na ICQ: 386-749-856.
mne odporucili toto forum ze to mam sem dat tak som to dal do sekcie hladam aby som tu nerobyl spam tak ak niekdo ma zaujem nech mi napise na icq a dohodneme saJancuk napísal:Ta aj ja by som chcel byt taký administrátor no
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum.
Je sranda ohanat sa pravidlom ktoremu nerozumiesJancuk napísal:Ta aj ja by som chcel byt taký administrátor no
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum.
hladá admina tipujem že napíše no forum ešte neni hotove pracuje sa natom bude to na 99% na free hostingu aj ked teraz su aj platene hosting ktore také forum udržia dosť lacne kedže tam nebude viac ako 1000ludí minimálne rok ale neva..........a admina hlada asi prečo ?? aby mu to forum niekto spravil a tak .....totiž nepoznám nikoho kdo by seriozne spravil nejake seriozne forum a len tak potom nehal adminovať hocjakeho týpka z hojka o ktorom nič nevie.............
Teškám sa na na K- a len sa prosím vás nezabudnite nepodpísať lebo nechapem tých trápných ****** čo sa podpisujú
Teškám sa na na K- a len sa prosím vás nezabudnite nepodpísať lebo nechapem tých trápných ****** čo sa podpisujú
www.trance-forum.net
www.trance-forum.net toto je to forum ty degeš mozno na free hostingu bezis tak ty , ked ano tak popros rodicou nech ti kupia premium hosting potom mozno budes stastny tak sa pekne pozri www.trance-forum.net
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: