Hra ktora stoji za to(poradte)
Hra ktora stoji za to(poradte)
Mam chut zacat hrat nieco nove, najradsej nieco co by sa dalo hrat tzv. "onlajn" kedze SP moc nemusim (jedine u fakt kvalitnych titulov), malo by sa jednat o nieake to RPG/MMORPG, popripade FPS(len v nevyhnutnom pripade), najlepsie fantasy prostredie alebo nieco zo sucastnosti ale s vojnovou tematikou
vopred vsetkym dakujem za odpovede
-
lekoklatik
VIP
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
SW old republic vyjde najskor buduci roklekoklatik napísal:sleduj games.tiscali.cz určite sa tam objaví niečo čo stojí za to. Či už online alebo obyčajný SP... btw teraz niekedy by mal byť vydaný ten nový Star Wars ktorý má byť online. Skús si zistiť kedy to páni plánujú. Alebo to už je?
/edit: poradim ti borderlands, to bude coop FPSka, peckova
TF2 -> urcite vyskusam, TF som hraval, toto vsak vyzera skor rozpravkovo
BF 2142(ci kera maria)/2 -> hraval som ale nechytilo ma
diky moc, teda uz mam jednu hru co je vydana, avsak zatial mi na tomto nete nepojde kedze tu mam bloknute porty
ale co sa tyka warhammera neskusal, ale rad by som, lenze zaplatit si za tu hru aby som to len vyskusal sa mi nechce, neexistuje beta na cca 10 dni ako na wow?
diky moc, teda uz mam jednu hru co je vydana, avsak zatial mi na tomto nete nepojde kedze tu mam bloknute porty
ale co sa tyka warhammera neskusal, ale rad by som, lenze zaplatit si za tu hru aby som to len vyskusal sa mi nechce, neexistuje beta na cca 10 dni ako na wow?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
wh ma trial...neni to zla hra ale na wow podla mna nema...-=wolf=- napísal:TF2 -> urcite vyskusam, TF som hraval, toto vsak vyzera skor rozpravkovo
diky moc, teda uz mam jednu hru co je vydana, avsak zatial mi na tomto nete nepojde kedze tu mam bloknute porty![]()
-
Royalflush
Guru wannabe
-
1ujcoroberto
Novice