CuCu napísal:...existuje program alebo nejaká stránka, kde by my klikalo automaticky na nejakú stránku stále z inej IPčky? ...ďík:D
A rovno..naco ti je to vobec dobre ?? chces nieco obist ako napr, rapidshare ?? existuju programy ktore ti zmenia ip manualne len potom budes mat rychlost o cosi mensiu. Ak chces zmenit IP bez obmedzenia na rychlost tak si len vytiahne modem/router.
no chccel by som to na jednu stránku kde dostanem za kliknutie nanu 1 kredit.....ale jeto len z jednej ipčky na den.......tak by som chcel dačo také že z viac ipčiek by to klkklo automaticky:D
Sry nato som nemyslel, takze aky mas vlastne net ?? od akeho providera ?? IP mas dynamicku ci pevnu ?? ak dynamicku tak by ti stacilo vytiahnut aj modem ale neviem ci sa ti bude chciet tolkokrat vytahovat
Ja som pouzival HeadStrong WebClicker 2.56 a bol som spokojny..., proxy si ale musis pohladat sam, to si vygooglis dake zoznamy, sice niektore nefunguju, ale program ich dokaze pekne vysortovat pre dalsie pouzitie a je moznost ulozit ich do textoveho suboru.