Peniaze s Pay Pal na ucet v bakne

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
konflikt12
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Peniaze s Pay Pal na ucet v bakne

Príspevok od používateľa konflikt12 »

dobry den chcel by som sa opytat ci je mozne poslat ci peniaze s paypal uctu na svoj bankovy ucet...dakujem za pomoc
Dedomil
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ano je to mozne len neviem ci to dokazes so zakladnym paypal uctom. Ale ak ta to zaujima tak info ohladom toho je taketo:

Ak posielas sumu na slovensky ucet od 100 a viac € nieje tam ziadny poplatok. Ak posielas sumu nizsiu pod 100€ je tam vzdy poplatok 1€.
Na ucty bank v US je to u akejkolvek sumy bez poplatku. Samozrejme ludia zijuci v US maju moznost si ziadat od PayPalu kreditku MasterCard ktora je viazana na dany PayPal ucet a platite snou vsade vo svete ako s normalnou kartou.

Ak chces poslat prachy na normalnu kreditku t.j. nie debetnu poplatok je vzdy 2€. Rozdiel medzi normalnou kreditkou a debetnou je taky ze debetna je viazana na vas skutocny ucet a normalna je viazana na specialny ucet banky na ktorom si stanovite limit pri zakladani tejto karty no a to co miniete postupne splacate banke ako nejaky uver. Samozrejme u kart typu AmericanExpress je sa mi zda taka akcia pri urcitej sume ked nakupite vracaju vam urcite % sumy. Neviem kolko to je to treba pogooglit.

Snad som to napisal zrozumitelne.
konflikt12
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konflikt12 »

jj jasne dakujem za info...a este ked tak..troska som do toho analfabet..nemohol by si napisat postup ako si to poslat? vies..kliknes sem a sem :D
Dedomil
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dedomil »

Myslim ze to tam sam najdes ak mas vsetko spravne vyplnene a nastavene.
Napísať odpoveď