Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nie praveze nerobi mi to na inych hrach len na tom ovladace som uz skusal reinstal ale nepomohlo. Aj cely win som reinstaloval a nic. Ale teraz mi to dako prestalo robit uz cca tyzden mi to vobec nespravilo. Netusim cim to moze byt.
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

mal by som par otazok. hram na free serveri anthoria uz asi 3 mesiace (moj prvy server) a rozmislal som ze prejdem na ofik. pocul som o drak'thul vraj je to cz server. pretoze eng velmi neviem tak by som chcel ist prave na cz/sk. no a chcel by som vedet teda ci je to naozaj cz server alebo vecina hracov je tam z cz, kolko hracov tam hra a ci je kazdy oficialny server rovnaky. teda lisi sa iba poctom hracov zemi atd.? a ak je tu niekto daky kto presiel z anthorii na ofik, je to velky rozdiel? (v bugoch hracoch atd.) no a posledna otazka viem ze sa da vybrat pve, pvp, pvepvp. takze ked chcem hrat pve tak ma tam ziadny hrac z druhej strany nemoze zabit? a da sa tam chodit bg areny atd? ci to musim mat cisto pvp alebo pvppve?
StoRmie2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StoRmie2 »

niekto tu uz spominal, ked hras na free servery tak nehras wow. porovnavat free server s ofikom je ako porovnavat mercedes so skodovkou. tiez som presiel z free na ofik lebo ked ti server pada kazdu hodinu tak to dost nasere a o bugoch a posahanych qestoch ani nehovoriac.
gm4n
Medium Star
Medium Star

strvtka otazok ale to nevadi :). este nieco ma napadlo. da sa hrat ofik aj bez toho aby som kupil original krabicu? (wow,tbc,woltk) a kupil rovno kartu. ak nie tak musim kupit vsetky? + tych 30dni zdarma sa spocita ci nie?
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Musim troska podrzat Anthorku kedze tam hram ze je to server ktory ostatne free-cka daleko predbieha. A k tomu Drak'thulu ano je to cesky server ale komunita na nom je uplne strasna. Co som pocul od znamych co tam hraju tak vacsina ludi su je*nute deti. Osobne doporucujem iny napr. Terrokar kde je tiez cz/sk komunita a hra tam napr. aj moj bratranec.
gm4n
Medium Star
Medium Star

aha tak dik. vybrat si server je asi najhlavnejsie co potrebujem ale musi byt hlavne pve.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

takze zodpoviem na zvysne otazky tam si nevyberies ci ches byt PVP alebo PVE proste to tam nemas na volbu hras co ta bavi zbieras si EQ na PVP alebo na PVE a ked uz chces byt PVE tak jasne ze ta bude aliancia popripade ked si vyberies alikov tak ta bude horda bit

napriklad ja som sa rozhodol hrat za PVP tak nemozem nalietnut do uldu z full Deadly to nejde do kopy a nevravim o offiku ! ale za chvilu nan prejdem ako nejsou lóve neni offik este musim pozret niake realmy zatial rozmyslam o Al'akir Stormscale frostwhispers momentalne mam postavy na Burning Blade a ked su to zle realmy mozte mi niake doporucit viac kde sa preferuje PVP dik
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ked chces hrat cisto pve, tak DT neni pre teba je to PVP server, ale vela hracov sa tam venovavalo len pve, hraval som tam dlho aj ali aj horde, sice je tam cz/sk komunita, ale zcasti som mal problemy s menej inteligentnymi jedincami, ale vynimky sa tiez najdu

ja som naucil po anglicky vdaka hram, a to aj vdaka wowku, kedysi davno este pred TBC na drakthule som hraval ali, bolo tam kopa roznojazycnych guild, boli tam rusia atd. teraz to je uz o nicom

anthoria, ja som tam hraval este na rc1 co su asi 4 roky dozadu vtedy to vobec nefungovalo, nech si tvrdi kto chce co chce, free server bude vzdy na pi*u, prave caro hry sa tam straca, a ak ste zavislaci ako som byval ja, tak tych 13€ su dobre investovane peniaze do mnoho hodinovej zabavy

nie, kazdy server nieje rovnaky, delia sa podla sposobu hry na pvp, normal(pve) ,rp (roleplaying) , rppvp...ja by som na tvojom mieste siel na pvp, mozes aj hrat pve a ked vidis niekoho na neutralnom uzemi tak ho mozes zabit, pri dnesnych dualnych talentoch sa mozes venovat aj tomu aj tomu aj tomu...
dalej sa delia podla jazyka na anglicky, nemecky, francuzsky, spanielsky a rusky..DT je anglicky...pocty hracov nijako nesuvisia s poctom obyvatelstva danej narodnosti ktora tam hra

areny a bg mozes chodit nech hrat na hocjakom servery, na to su specialne servery a tkz. battlegroupy do ktorych su zaradene servery z ktorych sa stretavaju hraci v bojoch

ku krabiciam ak chces hrat musis si kupit vsetky 3 krabice, zakladne wowko ku ktoremu je tych 30 dni zdarma a potom po dosiahnuti lvlu 60 TBC ku ktoremu niesu ziadne free dni, a aby si mohol pokracovat do 80 WOTLK ku ktoremu tiez nieje ziadny hraci cas zdarma

dalej k acc odporucam blizzard authenticator do mobilu, sice uz nehravam, ale nedavno mi ukradli acc a tymto som tomu zabranil prebuducnost, stoji to 1USD a je to java aplikacia do mobilu

edit: k vyberu servera by som sa rozhodol hlavne podla toho ci tam niakych ludi poznas, najviac ma bavila hra vtedy ked som hral hlavne z ludmi co poznam z realu, sice som par spoznal aj v hre a doteraz chodievame na pivo, ale hra cisto s ludmi co poznam len odtial je nudna aspon pre mna...nemalo to to prave caro
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hele ludze potrebujem poradit ked dam mysov na niaky spell tak mi v pravo dole ukaze co to robi atd... ako to dam prec aby mi to neukazovalo alebo ako sa to da premiestnit ?
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frozenangel »

kostak napísal:hele ludze potrebujem poradit ked dam mysov na niaky spell tak mi v pravo dole ukaze co to robi atd... ako to dam prec aby mi to neukazovalo alebo ako sa to da premiestnit ?
Neuvadzas co presne chces, pokial otvoris spellbook, a uvidis tam napriklad firebal, chytis ho mysou a pretiahnes si ho na tu listu dole (action bar)

tak ti vadi ze ked na to klikas mysou tak ti tam vyskakuje ten popisok toho kuzla?

Riesenie je vytvorit si makro, ale neviem ci to na freecku ide
video navod, nepotrebujes vediet ENG aby si to pochopil ako to spravit
http://www.wowplayersguides.com/blog/ho ... ros-in-wow

no a to makro, co hladas sa pise takto

/cast fireball

coz ti napriklad zakuzli najvacsi nauceny rank fireballu, este sa tam moze pridavat moznost stopcasting, ale to zase zalezi na verzii, na akej hravas, na offiku uz tato moznost stratila vyznam

/stopcasting
/cast fireball

no a ked chces nejaku abilitu aby ti ukazovala co robi, tak si tam prdnes

#showtooltip
/stopcasting
/cast fireball
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mno ale ked robim to macro tak musim napisat jak sa bude volat ne tak mi potom jak sa bude volat mi tam v rohu bude ukazovat
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

kostak napísal:mno ale ked robim to macro tak musim napisat jak sa bude volat ne tak mi potom jak sa bude volat mi tam v rohu bude ukazovat
to mas pravdu, potom sa da v optionsoch niekde nastavit, aby sa ti ten tooltip zobrazoval priamo tam, kde mas mys, ale tiez nechapem preco ti to vadi, lebo popisok celeho kuzla a popisok napriklad "firebalik" je dost rozdiel, takze uz ti to nebude zavadzat, a ked chces hrat uplne bez tych popiskov tak hraj cez klavesnicu, aj tak je najlepsie tie spelly mackat na tlacitkach, mozes si nabindovat klavesnicu a potom uz to pojde same

a este ma napada, mozno existuje nejaky addon, ktory ti uplne skryje popisky
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mno to by som potreboval ten addon ucim sa bindovat ale ja nwm to musim mat obi dve ruky na klavesnici ziadna mys ?
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

kostak napísal:mno to by som potreboval ten addon ucim sa bindovat ale ja nwm to musim mat obi dve ruky na klavesnici ziadna mys ?
tak to by sa tu rozprudila poriadna diskusia ako hrat, ci klavesnica, mys a tak, ale co som videl takych hracov niekedy z guildy Nihilum (svojho casu TOP guilda na svete) tak hrali tak ze WASD pohyb, Q E mali nejake caste kuzla, potom 12345 dalsie kuzla a T F G C a niektory mali F nabindovane na ventrilo alebo teamspeak, myskou drzali prave tlacitko a vlastne s nou smerovali kam presne ma postava bezat

no a mysou samozrejme ze cim viac tlacitkova mys tym lepsie, tam si tiez mozes nastavit plno kuziel a tak

ale to kazdy musi podla seba, nemozes proste povedat ze moj sposob je najlepsi, kazdemu to vyhovuje inak
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mys mam robenu specialne pre hry KONE pro gaming mouse ale ako si nabindujem mys nexapem
Snake160
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Snake160 »

mohli by ste mi sem dat navod ako to nainstalovat aj tie patche a vsetko proste aby mi to islo lebo uz som s toho tupy
gm4n
Medium Star
Medium Star

presiel som z FREE na offik. ale nevidim ziadny chat. su tam len 2 myslim ze general a druhy neviem. skusal som aj /join lookingforgroup alebo world a nic. neviete ako to spravit?. a inac kdo hrava na thunderhorn? alebo nejaka cz/sk guilda
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

no tak hram uz sice na ofiku dva roky ale world som este nenasiel :D ten som zazil len na free na ktorom som bol automaticky prihlaseny do worldu...tunak pochybujem ze je..je tam este local defense a do LFG sa dostanes tak ze budes napr. hladat partu do dungu...ja hram na Burning Blade
gm4n
Medium Star
Medium Star

a ked chcem hladat nepr. tu partu tak to tam kde napisem? a teda normalny chat co napisem celej horde tam nieje? ako na free ze sa tam stale daco pise
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

taky tam nieje,neviem ako na pve serveroch ale na pvp nie.Ked chces najst partu tak najlepsie urcite v /2 trade :D ale tak ak chces napisat v lfg tak musis byt tam kde hladas hc,raidy atd. a to ta tam hodi automaticky,potom len pises /4 ..co som ja po dlhom case zacal hrat tak tam dali pekny novy system LFG kde hned vidis kto je tank atd.
Napísať odpoveď