Skyline R34 GTT

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Windowlicker
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Skyline R34 GTT

Príspevok od používateľa Windowlicker »

Myslite si ze je toto dobra cena?
Skyline GTT 2001 6000-10000£ ??
GT-R si nevsimajte tie su daleko za mojim limitom :D

http://www.pistonheads.com/sales/list.asp?p=1&s=153
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Skyline R34 GTT

Príspevok od používateľa Dunlop »

Kde bývaš? totiš to auto je len na UK cesty, t.j. pravostranné riadenie
A inak si davaj pozor aby to nebola vylietana kunda...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Je to skvele auticko za skvelu cenu, ale moze ostat tak v nasich mokrych snoch :D kedze nie je legalna cesta, ako ho u nas prihlasit... a ta nelegalna Ta bude stat tolko, co auto :)
Windowlicker
Amateur
Amateur

Kibo napísal:Je to skvele auticko za skvelu cenu, ale moze ostat tak v nasich mokrych snoch :D kedze nie je legalna cesta, ako ho u nas prihlasit... a ta nelegalna Ta bude stat tolko, co auto :)
Nie staci ak budes platit v UK pojistku a vsetko bude v poho a volant mozes mat na pravej strane a v SK s nim mozes jazdit bez problemov . :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Prave vcera to bolo v spravach na Markize. V SR si to auto legalne nemozes prihlasit koli volantu ael ked ho budes mat prihlasene v UK tak kludne mozes s nim chodit a ta cena sa mi zda dobra.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A budes kazdy rok jazdit na kontrolu do UK ako u nas sa chodi na STK a EK? Navyse poistka v UK nie je lacny spas, auto kupis za 600 libier a poistka Ta stoji 800... Nie je to ako v rozpravke, keby to bolo take easy a vyhodne, davno jeden mam doma a po nasich koncinach lietaju exoticke Scuby, Eva ci Silvie :wink: ja som pisal, ze u ans to nevies legalne prihlasit, teda dostat to na SK znacky
Windowlicker
Amateur
Amateur

Kibo napísal:A budes kazdy rok jazdit na kontrolu do UK ako u nas sa chodi na STK a EK? Navyse poistka v UK nie je lacny spas, auto kupis za 600 libier a poistka Ta stoji 800... Nie je to ako v rozpravke, keby to bolo take easy a vyhodne, davno jeden mam doma a po nasich koncinach lietaju exoticke Scuby, Eva ci Silvie :wink: ja som pisal, ze u ans to nevies legalne prihlasit, teda dostat to na SK znacky
na MOT-STK
nemusis chodit kazdy rok ale ako je to dane ich drblom british councile
...Poznal som jedneho Cecha co si doniesol domov 240SX resp Silvia S13 a nemal s tym ziaden financny problem
v poistke mas pravdu je draha ale zalezi od koho je poistka vybavena
niektore ti urcuju poistku podla kw-bhp alebo obsahu dokonca aj vahy :lol: ale to len v ojedinelych pripadoch...jediny a to velky problem je v tom ze tak ci onak musis na to stk do UK prist
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ano ano MOT, nevedel som si spomenut, dlho som z toho cvokhausu prec...
Ale zasa je pravda, ze pri takomto aute sa to da obetovat, navyse sa urcite da daco vybavit aj po znamosti tak ako u nas. Ale zas druha vec su pripadne nahradne diely... to bude teprva drahe :P
Ale toho cechacka nechapem, podstupovat taku pakaren pre S13 pricom ich je tu v okoli ako nasratych... pochopil by som S14 ci S15...
Windowlicker
Amateur
Amateur

ten cech tu s13 si doniesol okolo roku 2002-03 uz presne nepametam ale vtedy tu nebol az taky ´´boom´´velkeho importu ak sa to dalo vobec tak nazvat takze jedine kupit v UK alebo import z Japonska 8)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

S13 sa dovazala aj do europy, dokonca lavostranna, predavala sa u nas ako 180SX a neskor 200SX, v zahranici znama ako 240SX akurat s inym motorom. U nas bezne rozsirena s motorom CA18DET
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a čo by stálo prerobenie na lavu stranu ?? do nejakých 10 000 eur ? by sa to zmestilo ?
Windowlicker
Amateur
Amateur

ano ta CA18DETT ma okolo 170HP ,ale ten cech co mal 180SX RS13
nie 240SX pomylil som sa :oops: tam bol motor RB25DETT 280 HP ale na stock 180SX RS13 bol CA19DET :twisted:

//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2009, 17:23 )
Zaxman napísal:a čo by stálo prerobenie na lavu stranu ?? do nejakých 10 000 eur ? by sa to zmestilo ?
Urcite zmestilo ale je to nelegalne--auto by si neprihlasil.auto musi byt ako celok od vyroby..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

prerobit to nie je nelegalne, ale uplne zbytocne, kedze to aj tak u nas neprihlasis :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to čo je za blbosť ved tak ked už to je riadenie na správnej strane tak aký maju ešte problem ty naši policajti .........a niekde ine sa to prihlásiť neda napr. v česku alebo niekde v okolitých štátoch ? a jazdiť po slovensku ? samozrejme už stým prerobeným riadením
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

to nieje otom že prehodiš volant na druhu stranu a hotovo! to na seba nadväzuje celé riadenie, hnacie ustrojenstvo svetlomety... čiže určite ti to nikde neschvália, rpetože je to radikalny zasah, a tym môžu byť ovplyvnené vlastnosti auta... Tak ako je zakazane meniť motory (iny typ/kubatura) tak aj toto... Chvala bohu!
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Zda sa mi, ze podla VIN vedia zistit, ze auto bolo pravostranne a preto neprihlasia ani ak auto bolo prihlasene v krajine s lavostrannym riadenim.

Dunlop - No ale ak niekto prestavia auto kvalitne preco by mu nemohlo byt umoznene ho legalne pouzivat? Napr. prestavam si auto pojdem s nim na "velku" STK kde mi komplet cele auto skontroluju, svetla, ich vzdialenosti, ostre hrany, hluk, emisie, motor. bezpecnost atd. a ak by auto preslo mohlo by byt legalne pouzitelne. Ale kedze sa to neda, potom sa vymyslaju kadejake bocne cesticky :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a taku cortinu ?
http://auto.bazos.sk/inzerat/1821514/FORD-CORTINA.php
keby doveziem .....spravím renováciu auta a dám tam nejaký nový motor samozrejme na to auto niečo čo ma aspon 200koní ?? to by bol asi tiež problem ?? niečo som sa dočítal že s týmito auta je problem ich príhlásiť aj keby boli cele original lebo nespĺnajú nejaku europskú normu ale nič bĺižšie som nenašiel tak ako to je ?

a nemyslím len tu cortinu ale aj ine american muscle
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Windowlicker napísal:na MOT-STK
nemusis chodit kazdy rok ale ako je to dane ich drblom british councile
...Poznal som jedneho Cecha co si doniesol domov 240SX resp Silvia S13 a nemal s tym ziaden financny problem
v poistke mas pravdu je draha ale zalezi od koho je poistka vybavena
niektore ti urcuju poistku podla kw-bhp alebo obsahu dokonca aj vahy :lol: ale to len v ojedinelych pripadoch...jediny a to velky problem je v tom ze tak ci onak musis na to stk do UK prist
To nie len niekotry....kazda poistovacia spolocnost vypocitava poistku, podla tvojho veku, podla auta, podla roku vyroby, podla kubatury, podla pripadnych tvojich predoslych nehod atd atd....ked sa ta mozem opytat kolko mas rokov?
A inac mam tusenie, ze by si musel platit aj Road Tax v UK, co budu len zbytocne peniaze, kedze jazdit v UK nebudes....ale budis. Osobne si myslim, ze to za tu frajerinu nestoji.
Windowlicker
Amateur
Amateur

Lub0$ napísal:To nie len niekotry....kazda poistovacia spolocnost vypocitava poistku, podla tvojho veku, podla auta, podla roku vyroby, podla kubatury, podla pripadnych tvojich predoslych nehod atd atd....ked sa ta mozem opytat kolko mas rokov?
A inac mam tusenie, ze by si musel platit aj Road Tax v UK, co budu len zbytocne peniaze, kedze jazdit v UK nebudes....ale budis. Osobne si myslim, ze to za tu frajerinu nestoji.
:) Moja otazka znela ci je cena za tieto auta dobra.Ano 23 :lol: Nie nema zmysel to doniest do SK :( Road Tax by si musel platit aj ked by si po UK cestach nejazdil.
V UK sice este nejaky cas pobudnem ale kvoli cca 2 rokom :lol: si nebudem kupovat R34 mozno niejaku R32 GTR za 3000 mozno :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

caute, ujo byva v dallase, kebyze si odtial dovezie auto moze ho v poriadku prihlasit? (USA)
Napísať odpoveď