caute, nasiel som na nete tento router:
http://www.bibo.sk/topcom-bundle-laptop ... 222601.htm
chcel by som sa opytat ci by siel v pohode na net od tcomu(turbo 2)
diky
otazka na router
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
Andrew007
Guru wannabe
Ano samozrejme, kedze možní zdieľanie bezpečného internetového pripojenia na bežnej aj bezdrôtovej LAN cez káblový/ADSL modem.
btw. A preco prave tento lacny model ? aj ked nemas peniaze aspon si zober nieco overene napr. do tych 30€ sa skvelo zmesti Airlive, Belkin ktore vies ze nepadnu ci nebudu mat nejaku poruchu ako "noname".
btw. A preco prave tento lacny model ? aj ked nemas peniaze aspon si zober nieco overene napr. do tych 30€ sa skvelo zmesti Airlive, Belkin ktore vies ze nepadnu ci nebudu mat nejaku poruchu ako "noname".
-
guess.whoo
Redeemer
Urcite tam nebude nejaka extra vyzarovacia sila signalu (ak ma hrube mury tak by signal mohla mat slaby) za dalsie, predpokladam ze ked je taky lacny tak wifi tam bude podstatne dost slabe, cize na take veci ako stahovanie zabudni (padala by). Router by uplne stacil na take "zenske" veci napr. ist na facebook, icq, skype, stiahnut nejaku 1,2 mp3jky a vypnut pc.
Ak by chcela nieco kvalitnejsie vrelo odporucam sice stary ale kvalitny router Asus WL500g. Urcite ho zozenies na roznych bazaroch mozno akciach a mozno aj lacnejsie. Lenze nie som si isty tym, ci na tom Asuse pojde adsl2+ nakolko je to v podstate dost stary router ale zato sa da velmi krasne upravit (firmwarovo).
Takze moj verdikt je ak je to pre priatelku ktora neni nejaky warez maniak, tak urcite bude stacit.
Ak by chcela nieco kvalitnejsie vrelo odporucam sice stary ale kvalitny router Asus WL500g. Urcite ho zozenies na roznych bazaroch mozno akciach a mozno aj lacnejsie. Lenze nie som si isty tym, ci na tom Asuse pojde adsl2+ nakolko je to v podstate dost stary router ale zato sa da velmi krasne upravit (firmwarovo).
Takze moj verdikt je ak je to pre priatelku ktora neni nejaky warez maniak, tak urcite bude stacit.
-
guess.whoo
Redeemer
-
hojko
Site Admin
Co je na nom super??? Hodnotit router, ktory neodskusal len na zaklade ceny je dost divne. Bez toho, aby si ho odskusal nemozes vediet, ze ci je to tak alebo nie. Zariadenia musia splnat iste normy a standardy, takze si nemyslim, ze to bude padat pri stahovani, ale pri nejakom normalnom surfovani to pojde. Nevidim dovod na to, aby wifi siet odpajalo len preto, ze cena zariadenia je nizka.
Skus to a uvidis, ale ides do jamy levovej, takze neskor mozes lutovat alebo si priplat za nieco osvedcene.
Skus to a uvidis, ale ides do jamy levovej, takze neskor mozes lutovat alebo si priplat za nieco osvedcene.