Ale Vločka (cica) a Lucka (havo) sú najväčšie herečky a najlepšie kamošky. Stále sa spolu hrajú, umývajú sa navzájom...sranda ich sledovať
Máte domáce zvieratko?
-
:)Interface:)
Amateur
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja som mal asi 3x skrecka...jedno morciatko (Ekina, Ekinka) ktore som mal rad ale neviem preco zomrelo...pridem zo skoly a caka ma sprava ze je mrtve 
okrem toho mam psika Majku
a 2 korytnacky...predpokladam ze samcek a samicka ....volaju sa ze Zveďo a Riki...zvedo dostal meno preto take, lebo ked sme ho niesli domov tak sa vsade obzeral vsetko skumal 
proste bol zvedavy
a Riki...to mam asi zo serialu H2O
ten hore je Zveďo a tá dole je Riki
okrem toho mam psika Majku
proste bol zvedavy
ten hore je Zveďo a tá dole je Riki
tak to je pekna blbost... ked mas psa doma a je na strazenie tak maju si vsetciAndrej-KO napísal:Ja som mal psa veľmi milí pesrád som sním chodieval von vždy keď bol čas
ale odkedy napadol jednu starú k***u sme ho museli utraťiť a pritom len chránil náš dvor, keď si milá stará pani zmyslela, že si svojvoľne stúpi dnu, a kvoli tomu musel ísť
dva krat rozmyslet ci pojdu na ten pozemok... utratit koli tomuto psa?? wtf nechapem
Velmi uvazujem o kupe skrecka, uz aj klietku mam, ale nvm. Stoji to zviera za to? S s nim spokojny?erytrocyt napísal:Ja mám ponovom dva škrečky. Samca a samicu. Volajú sa Tiger a BobinkaKamarát si tiež zaobstaral tieto srandy, mal ich dva, a o pár mesiacov mal 13 kusov. Tak uvidíme...
ja som skrecky mal ... smrdi to dost, musis casto menit podstielku.
Ale dobre sa na neho pozera, na jeho zivot, pohyby atd...hlavne ked su dvaja.
Hlavne kup dostatocne velku klietku. Aj ked to je male zvieratko, tak mala klietka a kolecko na behanie mu rozhodne stacit nebude.
Dve samicky su idealna volba...
Ale dobre sa na neho pozera, na jeho zivot, pohyby atd...hlavne ked su dvaja.
Hlavne kup dostatocne velku klietku. Aj ked to je male zvieratko, tak mala klietka a kolecko na behanie mu rozhodne stacit nebude.
Dve samicky su idealna volba...
-
aughostino
Medium Professional
nemusis menit tak casto podstielku ked das do klietky vacsiu misku piesku aby mohli potrebu robit tam, a staci menit iba piesok a obcas tu misku preplachnut v horucej vode, ja som mal tiez skrecky a podstielku som menil asi raz do tyzdna a misku s pieskom kazdy 2-3denmeffisto napísal:ja som skrecky mal ... smrdi to dost, musis casto menit podstielku...
radsej samceka, ten sa mi zda byt povahovo prijatelnejsi ako samicka, hlavne ked na nu pride obdobie parenia vie byt dost agresivna, kdezto samcek je pritulny stale no ale zalezi aj od daneho jedinca a aj od druhu skrecka, ja osobne som preferoval skrecky zlate a sirske (tie su celkom haluzne hlavne po kupeli)robo244 napísal:hmmm... klietku uz mam, a je mala. Povedal som si, ze pre jedneho bude stacit.A je lepsi samec alebo samicka za predpokladu, ze je jeden? A je pravda ze samcek si skor zvykne ale neni pritulny a u samicky naopak? Proste ake su vyhody a nevyhody samca a samicky skreckov?
aby som nebol OT:
ja mam
papagaje - parik koriel a zebriciek
psa - nemecký ovciak
kocura - poulicna zmes
akvarijne rybky
akvarijne krevety
este rozmyslam nad mlokom cynops orientalis a akvaterariom
davnejsie som vo velkom choval skrecky, mal som x generacii ale nakoniec som usudil ze bude lepsie nechat skrecky tak leob sa doziju 2-3roky maximalne moj najstarsi skrecok mal 3 roky a 7 mesiacov a mal som ho od narodeia az po starobu
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja vám ani neviem, či je lepšie mať iba samca alebo iba samicu. Moje sú oba prítulné, pribehnú na ruku takmer každý deň sa s nimi hrám. A nejaký rozdiel som nezaregistroval. No je pravda, že keď som ich trochu kvôli nedostatku času zanedbal, tak trochu smrdeli, ale pokiaľ im človek každý druhý tretí deň vymení podstieľku a vymení vodu, no problem.
Ale ak by niekomu vadil pach, tak odporúčim pieskomily. Tie nesmrdia vôbec, a to kvôli tomu, že takmer nevylučujú moč, sú to púštne zvieratá, takže si vystačia s minimom vody. A takmer ani nepijú, vodu prijímajú hlavne zo stravy. Ja som svojho pieskomila videl piť prvý krát asi po roku čo som ho mal. A to bolo aj posledný. Mal som ho vyše troch rokov
Ale ak by niekomu vadil pach, tak odporúčim pieskomily. Tie nesmrdia vôbec, a to kvôli tomu, že takmer nevylučujú moč, sú to púštne zvieratá, takže si vystačia s minimom vody. A takmer ani nepijú, vodu prijímajú hlavne zo stravy. Ja som svojho pieskomila videl piť prvý krát asi po roku čo som ho mal. A to bolo aj posledný. Mal som ho vyše troch rokov