Od zakladnej školy aj na strednej som mal vždy oproti škole lidl aj coop čiže ked nebolo vela skkorun, do lidlu a ked bolo, tak do kopú : ))
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
MisguidedAngel
Star
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
skusil som ju ale velmi mi nechutila...kupujem radsej tie cokoladovo-kremove a tak dalej...PAuLi3 napísal:no ja som tam objavil nedavno fantasticku zmrzlinu... je to 2,5l balenie za cenu 2,80€ (cca) je to vanilkovo-bourbonova prichut,no priam bozska zmrzka..mnam
Lidl = "party" obchod
cukrovinky, chipsy, tycinky, napoje, zmrzliny + par dalsich veci, ale urcite nie je "pouzitelnym obchodom" tak, ako napr. spominane Tesco
teda: tyzdenny nakup tam nespravis, ale ked mas na nieco chut/ nieco chystas, tak je to idealne...
Aj tak su tam najlepsie tie nazvy pracich praskov

cukrovinky, chipsy, tycinky, napoje, zmrzliny + par dalsich veci, ale urcite nie je "pouzitelnym obchodom" tak, ako napr. spominane Tesco
teda: tyzdenny nakup tam nespravis, ale ked mas na nieco chut/ nieco chystas, tak je to idealne...
Aj tak su tam najlepsie tie nazvy pracich praskov
pizza prosciutto
mne z lidl velmi chuti pizza prosciutto, je uplne skvela a teraz bude od 30teho za ešte lepšiu cenu.. a nie je taka ako ostatne mrazené pizze ktore su také no neviem nie moc dobre po upečeni.. ale tato narozdiel nich je skvela.. neviete niekto či sa neda spraviť aj v mikrovlnke? alebo to ide len v rure? ak sa da v mikrovlnke na aky čas a stupnov? diky