mal som kredit 0.2€ a chcel som poslat sms a zrazu mi dosla sprava ze mi stiahli 10€ a tym padom mam okolo -10€..ako mozem mat minusovy kredit?stalo sa vam to?dufam ze je to len nejaka chyba..
Mínusový môžeš mať , síce mám orange ale ja som bol - 100Sk v mínuse raz som si niečo aktivoval a nemal som dosť potom ekd si dobiješ kredit napr 20 € tak ti stiahne tých 10 a budeš už mať iba 10 ale prečo ti to stiahlo to netusím
martin M napísal:mal som kredit 0.2€ a chcel som poslat sms a zrazu mi dosla sprava ze mi stiahli 10€ a tym padom mam okolo -10€..ako mozem mat minusovy kredit?stalo sa vam to?dufam ze je to len nejaka chyba..
Vazeny zakaznik, technickou chybou doslo k znizeniu Vasho kreditu. Kredit Vam bude v dohladnej dobe vrateny. Za vzniknutu situaciu sa ospravedlnujeme. T-Mobile.
Jednemu mojmu kamosovi sa to stalo na wap-e ked si nastahoval zvonenia a pozadia a mal uz len malo kreditu a potom mu za vsetky tie stiahnute veci hromadne stiahli kredit tak sa dostal do -39SK. Musel si dobyt kredit aby sa dostal do +.