Tak ako je to v predmete: keď spustím photoshop cs2 tak mi ide strašne pomaly, na niečo kliknem a musím čakať niekoľko sekúnd kým sa to vykoná. Ale všetky operácie v tomto programe strašne dlho trvajú. PC mám preinštalované 2 týždne. Mám Athlon X2 5200+ 2.61 GHz, 4GB RAM, 8600 GT 256 MB, WIN XP SP3.
No tak aj ja som si myslel, že CS2 je najlespšia. No stiahol som CS4 a som príjemne prekvapený. Lebo CS3 mi nejako nevoňala. Keďže sa venujem VT tak rýchlosť a presnosť je pre mňa dôležitá. A rýchlosť sa oproti CS2 o mnoho zlepšila. Keď si stiahneš nejakú neplatenú neverziu tak sa ti to isto polatí
Tak som si nainštaloval CS4 (ešte to musím nejako zaregistrovať aby mi stále nevyhadzovalo tabuľku trial) a ide to úplne normálne nech tam robím hocičo (narozdiel od CS2 ktoré seká a ešte som to ani nespustil ).
Len mám jeden problém. Nevie niekto ako zobraziť to okienko kde sa mi ukazovali posledné úpravy? Lebo keď sa chcem vrátiť tak musím ísť cez CTRL+Z a hentam som si mohol kliknúť na úpravu ktorú som chcel. Díky
Do buducna, mozno pomoze nastavit ako default tlaciaren Adobe PDF. Pretoze niektore predvolene tlaciarne sposobuju, ze otvaranie suborov, pripadne cistych dokumentov lubovolnych rozmerov trva neumerne dlho. Kazdemu, kto ma tento problem odporucam vyskusat..