nj som slepy
Co by ste privitali nove na fore???
Brm: Neviem ci dobre este vidim, ale ked si otvorim tu temu textove vtipy a a dam si vyhladat "klavir" a dokonca aj "klavír" , malo by mi najst vtip , kde je pointa o tom ze velitel sa pyta vojakov , ze kto ma rad tazku hudbu. jeden sa prihalsi a povie ja, a velitel na to , tak odnes KLAVIR na 8.poschodie.Bohuzial jak dam to "klavir"vyhladavat, nic mi nenajde
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
neviem ci to je len pokrocilou hodinou
ale nasiel som starsiu temu v ktorej som uz hlasoval (teda myslim kedze uz hlasovat nemozem) ale nikde nevidim moznost pozriet si za co som vlastne hlasoval
nedalo by sa to do toho nejako pridat ? spravit pri kolonke/moznosti za ktoru som hlasoval nejake znamienko aby stale ukazovalo za co som ten hlas dal?
alebo ak take nieco existuje kde to najdem?
nedalo by sa to do toho nejako pridat ? spravit pri kolonke/moznosti za ktoru som hlasoval nejake znamienko aby stale ukazovalo za co som ten hlas dal?
alebo ak take nieco existuje kde to najdem?
-
vendo
Guru
-
audiotrack
VIP
Jo.. hlavne v téme Aký je vekový priemer fóra.. aby odpoveď bola aktuálna aj po niekoľkých rokoch..audiotrack napísal:Treba si dobre rozmyslieť za čo zahlasovať
-
audiotrack
VIP
-
vendo
Guru
ja neviem mna to len tak napadlo lebo som to na jednom fore zazrel, a bolo to celkom fajnt0m4s3 napísal:Tato informacia sa do DB neuklada pokial ma pamat neklame.
-
audiotrack
VIP
Prečo ľudia nenávidia všetky nové veci? Boja sa, že budú musieť sa niečo nové naučiť??? Náhodou phpBB3 je úplne super.. len treba vedieť s ním robiť. Ale ak je niekto lenivý sa učiť a skúšať......................
Neplatí to len na phpbb3, ale aj na množstvo iných vecí.. za všetky spomeňme nástup XP, Visty, 7ky..

Neplatí to len na phpbb3, ale aj na množstvo iných vecí.. za všetky spomeňme nástup XP, Visty, 7ky..
brm suhlasim s tebou (windowsy a tak), ale phpbb3 je pre hojko problem, pretoze tu je vela veci upravovanych a vytvaranych specialne pre phpbb2 (to tu uz bolo spominane velakrat) a museli by sa vytvarat nanovo. Pri prechode na trojku by sa vsetky tieto veci museli robit nanovo, aby bol zachovany rovnaky standard sluzieb ako tu je teraz.