Boli ste vykázaní z tohto fóra
Prosím kontaktujte webmastera alebo administrátora tohto fóra pre získanie bližších informácií.
Vcera mi po prichode na stranku hojko.com vypisalo text ktory vidite vyssie. Dostal som ban alebo len forum nefungovalo? Ak som dostal ban tak chcem vediet preco? Dakujem
uNreal_saTch^: Snazil som sa pripojit na forum vcera vecer doma (T-Com, MacBook, Safari) a vypisovalo mi to tu chybu... a kedze na mna vybehla hlaska "Boli ste vykázaní z tohto fóra" tak som si myslel ze som chytil ban (aj ked neviem za co by som ho mal dostat) To ze teraz pisem aj ked "mam" Ban moze byt sposobene tym ze ban trval len par hodin... (prehanam). Navyse som teraz v praci (Gaya, PC, Firefox)
ban si nedostal, to by si mal aj rank "zablokovaný". Možno ak máš dynamickú ip, tak ti pridelilo nejakú ktorú mal kedysi nejaký zablokovaný používateľ.
audiotrack napísal:ban si nedostal, to by si mal aj rank "zablokovaný". Možno ak máš dynamickú ip, tak ti pridelilo nejakú ktorú mal kedysi nejaký zablokovaný používateľ.
Predpokladam, ze tu dynamicku IP mal kedze sa napajal cez T-Com.
audiotrack to s tou adresou napadlo aj mna ale bol som taky lenivy vyjst k routru a vytiahnut snuru ze som sa rovno spytal tu
Dik takze je to vyriesene. Lock
EDIT: Este chcem doplnit ak by sa to niekomu stalo a nevie co s tym tak si tam prosim doplnte nejaky kontakt na admina aby sa dala odoslat sprava o chybe lebo takto sa clovek nemusi dostat na forum...