Cawte chcel by som sa spytat ci pouziva niekto tento program na stahovanie hier ako napr. cez premium rapidshare atd...... ????
//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 14:34 )
Mam taky problem ze, vlozim tam linky a asi ked ma stiahnute 90% z prvej csti napise spajam a potom chyba spojenia a prestane stahovat. Vie niekto co s tym moze byt ??????? vopred diky
Rapget.RS v1.0.4.0
-
standa0071
Amateur
-
vladenko007
VIP
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja mam od nejakeho casu problem s verziou 1.41. mam vyplnene vsetko ucet a heslo ale ked zadam link a dam tahat tak mi naskoci cakanie 5 minut
. neviete niekto co stym moze byt??? kamarat mi hovoril ze jemu tiez blbne a tak mi poradil Flashget s ktorym to ide ale uz som bol zviknuty na Rapget. vie niekto??? 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Mam taky problem ze, vlozim tam linky a asi ked ma stiahnute 90% z prvej csti napise spajam a potom chyba spojenia a prestane stahovat. Vie niekto co s tym moze byt ??????? vopred diky
ja mam ten isty problem.. jednoducho tie linky ktore mi nestiahne tak ich zmazem a hodim ich tam nanovo a ide to.. inac som to nevedel vyriesit
ja mam ten isty problem.. jednoducho tie linky ktore mi nestiahne tak ich zmazem a hodim ich tam nanovo a ide to.. inac som to nevedel vyriesit