Zvyšenie MB u VGA v EEE pc1000 HD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zvyšenie MB u VGA v EEE pc1000 HD

Príspevok od používateľa tonek »

Zdravím, kúpil som si eee pecečko. Par info o nom uz viem, ale instalol som si tam CS a TM4ever. Na CS som musel urobit radikalne zmeny hraničiace s nehratelnostou, aby mi tam šiel tych 30 a viac fps. Potom ma napadlo prečitat si manual a natrafil som tam na mody SUPER, HIGH Performace a POWER Sawing. Ked som dal ten SUPER, tak to CS šlo lepšie aj procesor sa nataktoval na vyššie hodnoty. No a ked som GPU pozeral VGA nechcelo sa mi verit vlastnym očiam : 8 MB :!: . Bud je to nejaka chyba, alebo mi povedzte ako sa dostat do BIOSu(ked eee pc nabehne na win kua rychlo), skusal som esc delete f8, nejde. V navode to napisane neje. Cital som že ta VGA je do 64 MB, tak mi prosím Vás poradte, ako to mám nastavit na tých 64 MB... dik :)

davam aj screen z GPU-z
Prílohy
VGA.gif
8MB tam je to
(14.77 KiB) 29 stiahnutí
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Mam tiez 1000HD a na super performance mi ide CS uplne v pohode 1on1 cca 50 fps, co som sa docital tak velkost pamati pre grafiku sa dynamicky meni podla potreby takze ked zapnes daku hru tak sa grafike prida. V BIOSe nic nenastavis ale dostanes sa tam cez F2. Inak hravam na tom GTA VC, GTA SA, NFS Underground 2 a je to az prekvapitelne hratelne, sekaju kusok ale daju sa hrat v pohode :) Vsetko 800x600
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

a ovladače tam maš tie od výroby, alebo si si stiahol novšie? A čo si sním inač robil, nič? Bo ja ho mam par dní, na net a icq je tento prcek šupa, ale chcel by som s nim vyskúšať hrať aj nejake te hry

btw cs na hojko server 800x600 full server de_inferno plus porobene upravy ako high fps modely a nomodel animation zbrane tak asi takto :
vela ludi ziadna akcia - hratelne cca. 50 fps
vela ludi vela akcie - tak da sa no cca 30 fps a drží
malo ludi vela akcie - 50
malo ludi malo akcie 70 a viac.
btw. mam urobene aj na csku ten 100 fps :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

To mas celkom v pohode, ja som to len nainstaloval, nejak specialne som to nenastavoval.
Ja mam EEE v rovnakom stave ako ked bol kupeny, ziadne specialne ovladace som neinstaloval, jedine, ze som flashol BIOS.
Inak celkom dobre na nom ide aj Call Of Duty 1, cital som, ze celkom v pohode ide aj Half Life 2, jednotka pojde urcite a dobre :)
Napísať odpoveď