Kolonizacia sveta islamom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kolonizacia sveta islamom

Príspevok od používateľa PepoJr. »

Pri potulkach internetom som narazil na toto:
http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU

Je islam hrozba, tak ako je to spracovane v tom videu, alebo je to len niekoho vymysel?

Pretoze, ak je to pravda, tak to moze mat fakt dost nasledky. Myslim, ze u nas na Slovensku nie je az tak velka komunita moslimov v porovnani s Nemeckom, ale aj tak, viete si predstavit, zeby sa menili zakony, pretoze by bolo vacsinove nabozenstvo islam??
Prakticky by zanikla vacsina kultur, pretoze moslimov by bolo viac ako povodnych obyvatelov, a preniesli by tak svoju kulturu do druhej, a ta by casom zanikla.

A cim to je sposobene, ze moslimov tak vela pribuda?? Co europania uz zabudli ako sa robia deti, alebo len myslia na karieru a na rodinu zabudaju?
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

A cim to je sposobene, ze moslimov tak vela pribuda?? Co europania uz zabudli ako sa robia deti, alebo len myslia na karieru a na rodinu zabudaju?
Lebo sa množia jak kobylky a v Euróope potom robia bordel.

Ani by som nepovedala, že myslia na kariéru, ale sú strašne pohodlní, radšej si povedia že nechcú mať deti, nechcú sa ženiť a pod.

Tiež som nad tou inváziou už rozmýšľala a nepáči sa mi to vôbec.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no jo .. kedysi kolonizovali svet krestania, dnes ahmedi na lietajucich kobercoch ... zatial by som z toho velku vedu nerobil ...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

motherfuckinggayfish napísal:ja by som tých potkanov pozabíjal je to ostuda sveta, niesu to ludia ani zvieratá,,, ludský odpad su moslimovia
Lebo kazdeho jedneho poznas.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vsetko je len otazka socialnej politiky daneho statu. pokial chce podporovat povalacov (nemyslim prave na moslimov) tak ich pocty budu len rast.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ach... zase niekto, kto videl moslima len na obrazku a podla toho vie, ze moslim zabije kazdeho nemoslima hned ako ho uvidi...
pre tyzdnom som zazil svoje a viem, ze budem posledny komu bude vadit ak budem mat za suseda moslima
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dajte si toto videjko(sice trosku nepresne a prehnane) dokopy s kratkym filmikom Fitna a faktami za poslednych 20 rokov, pozrite sa do rakuska a nemecka a spravte si obrazok sami... ano, moslimi su hrozba, ano treba s tym nieco robit...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

Maki napísal:dajte si toto videjko(sice trosku nepresne a prehnane) dokopy s kratkym filmikom Fitna a faktami za poslednych 20 rokov, pozrite sa do rakuska a nemecka a spravte si obrazok sami... ano, moslimi su hrozba, ano treba s tym nieco robit...
Nie kazdy moslim je primitiv ci terorista..no vzhladom k ich mentalite,sa priklanam ze su hrozba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté