aky mate nazor na feministicke hnutie?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

aky mate nazor na feministicke hnutie?

Príspevok od používateľa Nicki »

Pozna vobec niekto zakladnu myslienku tohto hnutia?..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Vyhovorka, aby mohli mat bobra?

(tato tema ma datum spotreby asi velmi blizko, skus radsej Goo)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

celkovo to zhrniem do jednej kratkej vety.
Je mi z nich zle!!!
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

radikalny feminizmus je dosledkom nejakeho komplexu ktory si nositelka casom vybudovala ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

základom feminizmu bolo ale zrovnoprávnenie postavenia žien a mužov. Tieto moderné feministky sú hlúpe sliepky čo asi iba cítia potrebu byť v hnutí tak sa hlásia k feminizmu
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Zrovnoprávnenie bolo oprávnené a to dosiahli.
Tie čo sa chcú hrať na mužov a bez mužov štia proti vetru.
Sry za výraz.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jj tiez by som videl emancipaciu iba ako nejaky zakladny kamen, na ktorom bolo potom vystavane fanaticke hnutie snaziace sa (alebo skor iba polemizujuce) o nemozne ...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

citujem par prispevkov-

Pozor Nemylte si hnutie feminizmu so sufrazetkami.Feminizmus nie je o tom,aby zena kacala stromy lavou zadnou,pila pivo a nehanbila sa grgat na verejnosti....o tom nie je rovnopravnost muzov a zien!
Je polutovaniahodne ,ze to spominane liberalistky,humanistky a este neviem co vsetko,nedokazu pochopit..vnimam to tak,ze niektore zeny s komplexmy maju potrebu niecim a niekde vyniknut a tak si vyberu feminizmus-a to je prave na skodu tak ako im ako samotnemu feminizmu.

dalsi nazor:
Je uplne v poriadku,ze zeny bojuju za svoje prava,alebo za pravach inych zien,ktore za seba bojovat nevedia.Tiez si napriklad myslim,co sa tyka platov su medzi zenami a muzmi velke rozdiely bez priahliadnutia na kvalitu vykonu prace/ o tom by vam mohla asi vasa mama najlepsie porozpravat..mp/Myslienky feminizmu nie su zle,ide len o to,ze tak ako v kazdom jednom smere,tak aj vo feminizme sa najdu ludia,ktory ho uplne zhovadia..
Lebo niektore zeny,ponali feminizmus velmi nespravne a cez tento smer si vybijaju svoje komplexy alebo osobnu nenavist voci muzom a tym bohuzial robia zle meno,celemu feministyckemu hnutiu,a skutocna podstata,o ktoru ide sa z toho pomaly vytraca.

//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 19:54 )
a preto som vlastne zalozila aj tuto temu..ja sama som obcas pouzivam,vyraz ako feministicke reci,dristy a atd..´

Skutocny feminizmus nie je o boji zien proti muzom.Zeny,ktora sa oznacuje za feministky a pritom utocia na muzov,propaguju/akymkolveksposobom/ nenavist medzi pohlaviami,zakladaju si na tom,ze muzi su menejcenni atd-to nie su feministky ale zakomplexovana existencie,ktora zneuziva a robi zle meno tomuto hnutiu
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Nicki napísal:citujem par prispevkov-

Pozor Nemylte si hnutie feminizmu so sufrazetkami.Feminizmus nie je o tom,aby zena kacala stromy lavou zadnou,pila pivo a nehanbila sa grgat na verejnosti....o tom nie je rovnopravnost muzov a zien!
Je polutovaniahodne ,ze to spominane liberalistky,humanistky a este neviem co vsetko,nedokazu pochopit..vnimam to tak,ze niektore zeny s komplexmy maju potrebu niecim a niekde vyniknut a tak si vyberu feminizmus-a to je prave na skodu tak ako im ako samotnemu feminizmu.

dalsi nazor:
Je uplne v poriadku,ze zeny bojuju za svoje prava,alebo za pravach inych zien,ktore za seba bojovat nevedia.Tiez si napriklad myslim,co sa tyka platov su medzi zenami a muzmi velke rozdiely bez priahliadnutia na kvalitu vykonu prace/ o tom by vam mohla asi vasa mama najlepsie porozpravat..mp/Myslienky feminizmu nie su zle,ide len o to,ze tak ako v kazdom jednom smere,tak aj vo feminizme sa najdu ludia,ktory ho uplne zhovadia..
Lebo niektore zeny,ponali feminizmus velmi nespravne a cez tento smer si vybijaju svoje komplexy alebo osobnu nenavist voci muzom a tym bohuzial robia zle meno,celemu feministyckemu hnutiu,a skutocna podstata,o ktoru ide sa z toho pomaly vytraca.
:roll: komplexy mas holka ty, poradim ti par veci ktore ja kvoli skole, skuske a brigade ktora ma chvalabohu zamestnava a unavuje nemozem robit v plnom rozsahu(napr plne sa venovat hladaniu svojho perfektneho dievcata).

Najdi si chlapca, alebo chod na miesto kde je kopec chlapcov, neviem ako vyzeras ked pekne nemala by si mat problem ked skaredo opi ho a nejakeho si nabal, trav prazdniny s nim, chodte spolu na vylety, prechadzky a do baru, sportujte a teste sa ze ste spolu. Nezakladaj feministicke a blbe temy a nesed vecne za PC.
-- a kto povie ze to je od temy nech sa paci, .... ale tema je o nicom. Feministky nikto nema rad, a zrovnopravnenie zien a muzov nie je mozne, snad nikdy. Nech sa kazde pohlavie zmieri so svojou zivotnou ulohou a bude vsetko fajn. . . .
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Som sa včera skoro rozplakal keď neišla stránka feminisky.com :D :D
během včerejšího dne, kdy náš magazín utrpěl ránu a byl zlým člověkem napaden. Tomuto člověku - muži - který neumí věcně argumentovat a upírá se k zbabělým krokům v podobě ničení věcí se podařilo odstavit náš magazín. Bohužel netušil, že členkyně našeho týmu jsou zběhlé v ovládání i tak složitého systému, jakou sever
prípadne: http://blackhole.sk/dristprihoda-na-feministky-com

A ešte k téme: Je to pritihnuté za vlasy! Tieto "ženy" si myslia, že sú niečo viac. Nikdy ich nikto nechcel, tak sa takto uzatvorili do seba. Ako píše audio, sú to sliepky. Od pôvodného feminizmu sa líšia.
Podobne ako je to s punkom. Všetci sú v podstate poozery. Pôvodný punk bojoval za veci ktoré sú už dávno vyriešené.
Ale toto som už raz tuším písal.

Jedna písala, že keď bolo pristátie na mesiaci tak tam boli stromy :D:D.
Sa jej pýtali prečo tam teraz nie sú. A ona, že už vymreli.
Úbohe :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja teda neviem Nicki ... mama je ucitelka a nemylsim si ze by dostavala menej ako jej muzski kolegovia ... no a dokonca jej nestrhaju z vyplaty ani zato ze je zena ... su predsa aj zeny co zarabaju lepsie ako tristvrtina muzov ... je ale tazke niekomu vysvetlit ze teda zena vo firme na poste uctovnicky MUSI zarobit menej ako technicky riaditel :-) ... a najhlupejsie co je je pozitivna diskriminacia ktoru si vybojovali zeny ... to je len plnenie hlupej normy a zas to obchadza sedliacky rozum ... v parlamente to nevadi ... ale az bude muset byt tretina zien aj v armade, alebo v uranovych baniach tak sa vsetky feministky zbadaju :-) :-) ...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

feministka je v dnesnych casoch skor nadavka ako prislusnicka hnutia za zrovnopravnenie oboch pohlavi. moj nazor na dnesne feministky je: imho lol (viac k tomu dodat netreba)
qwerty-xyz

Gepid napísal:Som sa včera skoro rozplakal keď neišla stránka feminisky.com :D :D prípadne: http://blackhole.sk/dristprihoda-na-feministky-com

A ešte k téme: Je to pritihnuté za vlasy! Tieto "ženy" si myslia, že sú niečo viac. Nikdy ich nikto nechcel, tak sa takto uzatvorili do seba. Ako píše audio, sú to sliepky.
muhuhehehehehhe tie clanky a diskusie tam nemaju chybu .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Gepid napísal:Som sa včera skoro rozplakal keď neišla stránka feminisky.com :D :D prípadne: http://blackhole.sk/dristprihoda-na-feministky-com

A ešte k téme: Je to pritihnuté za vlasy! Tieto "ženy" si myslia, že sú niečo viac. Nikdy ich nikto nechcel, tak sa takto uzatvorili do seba. Ako píše audio, sú to sliepky.
Prave sa vam tu snazim vysvetlit,ze toto nie su feministky,len zeny,ktore vystupuju pod hlavickou tohto hnutia...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Hops! Som tam ešte zabudol dopísať, že od pôvodného feminizmu sa líšia.
Podobne ako je to s punkom. Všetci sú v podstate poozery. Pôvodný punk bojoval za veci ktoré sú už dávno vyriešené.
Ale toto som už raz tuším písal.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

kto to bol,qwerty?..clovece ty si nedorobeny?..preco by som mala mat komplexy?Lebo napisem,ze ked zeny urazaju a utoci na muzov,nie su to v skutocnosti feministky,len zakomplexovane osobnosti,ktore sa za feministky vydavaju...??..zase suverenne reci,a vieme akurat prd-aj co vlastne robim za pc...?

/a nezalezi na tom,ako si pomenuju svoj inetrn.portal,to ich feministkami nerobi/
qwerty-xyz

Nicki napísal:kto to bol,qwerty?..clovece ty si nedorobeny?..preco by som mala mat komplexy?Lebo napisem,ze ked zeny urazaju a utoci na muzov,nie su to v skutocnosti feministky,len zakomplexovane osobnosti,ktore sa za feministky vydavaju...??..zase suverenne reci,a vieme akurat prd-aj co vlastne robim za pc...?

/a nezalezi na tom,ako si pomenuju svoj inetrn.portal,to ich feministkami nerobi/
proste preco zakladas taketo temy? no nie vazne, holka . . . mam vazny zaujem na tom ze chcem vediet preco? preco? preco? si zober vsetky temy ktore si zatial zalozila, siesty zmysel, treba s muzmi jednat ako v rukavickach, o feministkach a podobne ... vo co go? :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Qwerty: Ja by som sa najprv pozrela na témy, ktoré si založil ty a až potom súdila iných. :roll:
qwerty-xyz

bolek napísal:Qwerty: Ja by som sa najprv pozrela na témy, ktoré si založil ty a až potom súdila iných. :roll:
:roll: ale ja som ja ....
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

qwerty-xyz napísal:proste preco zakladas taketo temy?
Každá jej téma bola zaujímavejšia, než Ako vyčistiť chladničku. :smt019

Osobne poznám jednu feministku, často rozpráva o tom, ako je od mužov nezávislá a aký sú to všetci hormónmy ovládaní hajzly. Zaujímavé, že všety tieto reči začala až po tom, čo ju odmietol jej vyvolený :hmm:
Napísať odpoveď