problem s pripojenim k inemu PC
-
panter86
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
problem s pripojenim k inemu PC
mam taky mensi, teda vacsi problem, ked som pripojeny k sieti, a chcem sa pripojit k inemu pc, pyta to po mne meno a heslo, meno nie je problem, ale heslo, uzivatel na druhom pc heslo nema, ked necham policko pre heslo prazdne vypise, ze sa nepodarilo pripojit, ze mam zle zadane meno alebo heslo...co mam s tym robit prosim?
-
vladenko007
VIP
Pripájať sa chceš načo ? Sťahovať súbory alebo na internet ???
A ak nechceš heslo a inač to nejde, tak nahoď heslo na tom druhom pc a daj si pc zapínať automaticky aj s heslom (viem, že niekde sa dá nastaviť, že sa ti pc prihlási na účet aj ked máš nastavené heslo na účte)
Ak chceš odneho sťahovať súbory, napíš SS, poznám nato super program
A ak nechceš heslo a inač to nejde, tak nahoď heslo na tom druhom pc a daj si pc zapínať automaticky aj s heslom (viem, že niekde sa dá nastaviť, že sa ti pc prihlási na účet aj ked máš nastavené heslo na účte)
Ak chceš odneho sťahovať súbory, napíš SS, poznám nato super program
Program na obidva pc... Volá sa ,,Achat,, a nie je to žiadny warez !!! Programoval ho môj kamoš
Len ho nainštaluješ na obidvoch pc, vyberieš si v nastaveniach ,,network,, a už by ste sa mali vidieť... výhoda je, že ak si dáš zdieľať v tom programe napríklad na prvom pc zložku ,,hudba,, a na druhom pc si ju dáš vyhľadať (alebo dáš na druhý pc možnosť ,,browse sharing files,,) nájde ti tú zložku a všetko čo prvý pc zdiela
Viac cez SS
Len ho nainštaluješ na obidvoch pc, vyberieš si v nastaveniach ,,network,, a už by ste sa mali vidieť... výhoda je, že ak si dáš zdieľať v tom programe napríklad na prvom pc zložku ,,hudba,, a na druhom pc si ju dáš vyhľadať (alebo dáš na druhý pc možnosť ,,browse sharing files,,) nájde ti tú zložku a všetko čo prvý pc zdiela
Viac cez SS
-
panter86
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ani jeden z programov mi nepomoze, pretoze pocitac v praci ma OS X (mac)...nepisal som to sem preto, lebo urcite by sa nasiel niekto, kto by pisal ze sa s takym zosietovanim mozem rozlucit...zosietovanie medzi OS X a XP je bez problemov, XP dokaze zobrat prazdne policko hesla pri prihlasovani, Vista to nedokaze