Ake mate monitory???
-
mirecek7777
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
No ako som vyssie spominal mam 17" LCD Phillips. Ak nepotrebujes DVI-D teda digitalny vystup tak sa da zohnat uz od 8500Sk.Brito napísal:vyriešil som to šalamúnsky. ':)'
sestra má v robote 1 zvyšný, tak ho beriem. nemusím sa rozhodovať, ani pozerať na značky, parametre a hlvne cenu. 100% zľava ':)'
ale za rady v každom prípade dakujem. niečo ušetrím a k tejto téme sa vrátim.
teraz som si pozeral nejaké LG, PHILIPS a aj iné. klasika sa dá zohnať od 4500,-- Sk a LCD od 11000,-- Sk. čo vy na to?
A co sa tyka CRT monitorov tak Phillips sa mi osvedcil.15" Phillips som mal 6rokov,vzdy som na nom mal rozlisenie 1024*768 pri 32bit farbach a 85Hz frekvencii.Oci ma nebolievali.Takze super.Inak teraz sa daju 17" CRT Phillips zohnat za 3000Sk.
SAMSUNG 193P
Povodne som planoval dake "starsie" CRT od EIZA ale nic za dobru cenu som nenasiel.
Tak som skoncil pri TFT SAMSUNGU 193P za 26.000
Je to spicka aj po technickej aj pod dizajnovej stranke
Uz by som CRT nechcel ani nahodou
LCD je na tom o dost lepsie s konvergenciou, jasom aj farebnostou
Aj hry idu total v pohode
Odporcovia LCD pockajte na nove OLED displaye s 0,1ms odozvou
bez nutnosti podsvietenia
A co sa tyka hier a LCD je potrebne mat rychlu masinu aby vam zvladala vysoke rozlisenie lebo je dobre prevadzkovat LCD cko v takom rozliseni na ake bolo skonstruovane, co v mojom pripade je 1200x1024. Ak je ci uz hra alebo win v rozliseni nizsom moze sa zdat ze obraz nieje az taky genialny ako na CRT ale aj tak niektore hry drtim na 1024x768 uplne bez vycitok.
Tak som skoncil pri TFT SAMSUNGU 193P za 26.000
Je to spicka aj po technickej aj pod dizajnovej stranke
Uz by som CRT nechcel ani nahodou
LCD je na tom o dost lepsie s konvergenciou, jasom aj farebnostou
Aj hry idu total v pohode
Odporcovia LCD pockajte na nove OLED displaye s 0,1ms odozvou
bez nutnosti podsvietenia
A co sa tyka hier a LCD je potrebne mat rychlu masinu aby vam zvladala vysoke rozlisenie lebo je dobre prevadzkovat LCD cko v takom rozliseni na ake bolo skonstruovane, co v mojom pripade je 1200x1024. Ak je ci uz hra alebo win v rozliseni nizsom moze sa zdat ze obraz nieje az taky genialny ako na CRT ale aj tak niektore hry drtim na 1024x768 uplne bez vycitok.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: