no musim chodit do kostola a moc sa mi tam nechce chodievaju tam aj rodicia a teraz chodievam poza a su stym dost podrazdeny a potrebujem radu co mam robit nech sa nenudim v tom nudnom a ospalom kostole...viem ze to tu pisem ako maly chlapec (co aj som
co robite v kostole ?
co robite v kostole ?
caute ludia...
no musim chodit do kostola a moc sa mi tam nechce chodievaju tam aj rodicia a teraz chodievam poza a su stym dost podrazdeny a potrebujem radu co mam robit nech sa nenudim v tom nudnom a ospalom kostole...viem ze to tu pisem ako maly chlapec (co aj som
) ale co take ? x)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak musis chodit do kostola s nevolou tak si este male decko za ktore rozhoduju rodicia. Keby si bol dostatocne zrely na to aby si hodinu, raz v tyzdni vydrzal stat na jednom mieste tak by si tu take bludy nevypisoval. Nechapem ze si to nevies zariadit. Ved sa dohodnite parta a vzdy poslite na omsu niekoho ineho, alebo sa po kostole spytajte nejakeho mladasa kto mal omsu a o com bola pripadne co netypicke bolo povedane. Lebo ak na teba davaju rodicia tak bacha ze na teba vidia tak ti asi PSP v rukach nezhltnu.
kolko mas rokov prosimta? take ze od srdca povedat fotrovcom ze tam nechces chodit? a jednoducho si to s nimi vydiskutovat? mne to pomohlo uz ked som mal 12 - povedal som ze nechcem, ze ma to nezaujima a ked sa nahodou stane ze budem chciet, ze sa sam ozvem, nech to necha foter na mna - a aj tak bolo
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
zober tiež kamošov-katolíkov a sadnite si spolu. Pokecáte a je to.
Ale zas hodina ta nezabije. Spievate+hocičo iné. Podľa mňa je omša v pohode.
Rád chodím do kostola.
Poprípade len tak rozmýšľaj. Ako by si niečo naprogramoval, poprípade sa zamysli ako to bolo po veľkom tresku
Alebo niečo reálnejšie pre teba: Rozmýšľaj, ako zbalíš babu od susedov, prípadne z vedľajšej ulice. 
Ale zas hodina ta nezabije. Spievate+hocičo iné. Podľa mňa je omša v pohode.
Poprípade len tak rozmýšľaj. Ako by si niečo naprogramoval, poprípade sa zamysli ako to bolo po veľkom tresku
Ja ked som bol maly tiez ma mamka nutila takto chodit do kostola az do doby kym pochopila ze neverim v boha. Ale mal som kostol velmi raaaaad. Sme si vzdy zahrali schovavacku za kostolom. To boli casi. Ale aj nuter som musel zajst, tam medzi tie mrtvoly.
takze bud elektronika do ruky a ides mastit hry alebo flakacka okolo kostola
takze bud elektronika do ruky a ides mastit hry alebo flakacka okolo kostola
Zacni chodit na ranne omse, pri ktorych sa ani nespievaju niekore casti. A ver tomu ze tam nestravis ani pol hodku. A to sa da prezit lavou zadnou.
A neprehanaj ze omsa trva 2 hodiny. To ani keby bola spojena so svatbou alebo pohrebom by tolko netrvala. U nas aj extra dlha nedelna omsa trva max hodinu a 10 min.
Uvedom si ze ak tam mas byt a cely cas sa hrat na psp, mobile alebo pocuvat hudbu a pohorsovat ludi okolo teba, je lepsie ak tam ani nebudes.
Odpoviem ti na nazov tejto temy. Mne osobne nerobi problem kazdu nedelu a vo sviatok byt hodinu v kostole. Stale je za co dakovat a za co prosit. A na druhej strane mam potom este zvysnych 23 na svoje vlastne zaujmy.
A neprehanaj ze omsa trva 2 hodiny. To ani keby bola spojena so svatbou alebo pohrebom by tolko netrvala. U nas aj extra dlha nedelna omsa trva max hodinu a 10 min.
Uvedom si ze ak tam mas byt a cely cas sa hrat na psp, mobile alebo pocuvat hudbu a pohorsovat ludi okolo teba, je lepsie ak tam ani nebudes.
Odpoviem ti na nazov tejto temy. Mne osobne nerobi problem kazdu nedelu a vo sviatok byt hodinu v kostole. Stale je za co dakovat a za co prosit. A na druhej strane mam potom este zvysnych 23 na svoje vlastne zaujmy.