Problem : Tlačiareň (Prosim)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
JumperLjuk
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Problem : Tlačiareň (Prosim)

Príspevok od používateľa JumperLjuk »

Mam taky problém.Mám tlačiaren EPSON STYLUS DX8450..Doteraz tata tlaciaren fungovala mal som v nej 4 fabry : čierna,modra,cervena,zlta a islo vsetko v pohode ale raz som ju normalne vypol aked som ju zapol tak už ukazovalo že:
INK Cartridges cannot be recognized ale je tam ta ista farba a pise ze nini rozpoznana tak som kupil novu farbu ze to už pojde ale stale to ukazuje ked zapnem tlaciaren a neviem co s tym .naskoci to hned ako zapnem tu tlaciaren tak nemozem pozret ani nastavenia a nemozem ani tlacit lebo mi to pise a potom napise ze Vymente farbu a ked vymenim staru za novu ani tak ani onak.vobec neviem co mam s tym robit...
pls poradte...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Reinstalaciu tlaciarne si neskusil?
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Treba Nakalibrovať cartridge. Ja keď vymením farbu, cartridge tam vždy musím nakalibrovať.
JumperLjuk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JumperLjuk »

A ako to mam nakalibrovať.Prepač ale moc sa v tom nevyznam..trochu bližie info :) pls
jj a tu reinstall som skusal a neslo to...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Pri instalacii tlaciarne dochadza ku kalibracii. Laicky ti to vysvetlim tak ze tlaciaren ti vytlaci papier s roznymi znakmi a ciarkami a ty mas zadat kodove oznacenie tych najpresnejsich, najlepsie pasujucich a najostrejsich. Tym dosiahnes spravne nastavenie tlaciarne.
Napísať odpoveď