Neoriginálne tonery

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neoriginálne tonery

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Potreboval by som zistiť nejaké vaše skúsenosti, či idú v tlačiarňach HP neoriginálne tonery (doplnené) do typu tlačiarne HP LaserJet 1020.
Došiel toner, tak by som chcel doplniť (spravia mi to v jednom obchode v DCA)
PLS help :?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No ja som sa uz stretol s tym,ze repasovany toner nesiel...Po vymene za novy vsetko fungovalo.Sa mi zda,ze tu na Hojku niekto dokonca aj riesil...
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak úplne nový originál stojí cca 2x toľko čo ten refill... tak preto sa pýtam.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja mam HP P1005 a uz som raz menil toner. Skusil som na odporucanie kamosa kupit repas. V obchdooch kde sa tym zaoberaju maju urcite vopred uz pripravene a naplnene tonaery tak za svojim cakat nemusis. Cenovo to bolo tak ze repas stal 30€ a origo novy stoji 56€. Usetris tym dost vyrazne prostriedky ale ked sa poriadne zakukas na vytlaceny papier tak troska poznat rozdiel. Ta farba je troska svetlejsia ako original. Rozpraval som sa s kamaratom a ten mi tvrdil ze vela zalezi aj od toho aky prasok tam sypu a kolko krat bol toner uz plneny.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

no zalezi ze aj od akej firmy si repasovany toner kupis...skusenosti s tym ale velmi dobre nemam, dost casto sa sypu a tym potom trpi cela tlaciaren a kvalitu tisku je poznat, taktiez som sa stretol aj stym ze tiskarna vydavala s repasovanymi tonermi az strasidelne zvuky:)
ak ti toner vydrzi povedzme rok ze na nom tlacis len niekedy a nie nonstop tak radsej original ak to vyuzivas nejako castejsie a kazdy den tak sa ti oplati asi ten repasovany
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak toner ešte vymieňaný nebol, ten vydržal vyše 3 rokov a to brácho tlačil protokoly a zadania ešte na strednej a ja 1+2 ročník tiež :D Cez tú tlačiareň prešlo hodne papiera :D
Ja sa ešte skúsim popýtať priamo v obchode, ale ten týpek čo tam bol (nebol to slovák ani čech, ale nejaký cudzinec, no rozprával slušne slovensky) tak vyzeral dosť dôverihodne že sa do toho aj vyzná :lol:

Myslíte, že by mi dal v tom obchode nejakú šancu reklamovať to ?:D
A ešte jedna vec, on mi tam hovoril, že mám doniesť starú kazetu, že on mi dá inú ... nie je to blbosť ? však aj tá hlavica čo je v tom sa opotrebováva čo ak mi dá horší kus ako som mal ????
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

ak tlacis raz zacas tak by som to nebral mam take susenosti ze ta farba je nekvalitnejsia a po 3 mesiacoch mi vyschla ale ked tlacis nonstop tak ti to je jedno
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. ak kupuješ tonery raz za 3 roky, tak by sa Ti možno oplatilo ísť radšej do originálu. Iné by bolo, keby si potreboval meniť toner každý mesiac.

Moje skúsenosti.. HP + repasy aj celkom idú.. kolega má v práci takú podobnú tlačiareň (možno iné číslo).. a kŕmia mu ju len repasom.. a už niekoľko rokov funguje spoľahlivo. Aj moja stará domáca HP L5 bola plnená repasom a tiež bez problémov. Nová HP 1018 má zatiaľ v sebe originál od kúpy, ale nový toner mu dám určite tiež originál, pretože...

..na repasy som zanevrel po skúsenostiach s mojou firemnou tlačiarňou značky Xerox Phaser. Fungovala dlhé roky perfektne, kým sa ITčkári nerozhodli šetriť a nenakúpili do neho tiež repasy.. odvtedy sú s tou tlačiarňou iba problémy a na servisákov už minuli viac ako ušetrili na neoriginálnych toneroch.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No a teraz sa mám rozhodnúť :D
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

no ja mam HP 1018 a repasy bezproblemov iba ozaj omalinko bledsia ta čierna farba

btw. 1018 a 1020 pouzivaju rovnake tonery
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No vyskúšam najprv asi ten repas :D Že čierna nebude čiernou nebude až tak vadiť :D A keď to nepôjde, aspoň budem vedieť, načom som 8)
Napísať odpoveď