Pomoc s Hardiskom

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pomoc s Hardiskom

Príspevok od používateľa Meken »

Mam 2 PC, na jednom mam XP home editon a na ntb mam vistu, ktoru som nevedel preinstalovat.

Vistu som mal na disku C a vsetky ostatne veci som si hodil na D, prisiel tipek, dal istalovat, vybral z 3 moznosi a odisiel... nic viac sa to nepytalo, uz vtedy mi to bolo divne, ze som si nemohol vybrat kde chcem vistu nainstalovat... No a po instalacii otvorim tento pocitac a skoro mi sanka padla, mam len disk C a vsetko je v pi*i.... Naformatovalo mi to cely HDD, tak sa chcem spytat ci je daky program co mi vytiahne najviac veci, disk bol 1 krat formatovany...

edit/ zaujimave je aj to , ze si ta vista vobec nepytala ani serial (mam original vistu premium)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Tuším, že ak to bolo formátované rýchlo (to trvá len prá minút narozdiel od ,,úplnej,, ktorá trvá aj pri malom disku mrte dlho) tak tie dáta by sa mali dať zachrániť oveľa ľahšie. Program tu už bol spomínaný, len si neviem spomenúť na názov... hádam poradí ktosik iný :lol:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Neviem ci recovery programy zachrania sformatovany disk. Ale ak ano, tak skus Power Data recovery, alebo iny recovery (google ti pomoze)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

v prvom rade nepracuj s tym diskom. Vloz si ho do ineho pc (alebo nabootuj operacny system z USB kluca) a ako bolo pisane vyssie vyskusaj nejake recovery pogramy.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Neviet mi prosim poradit konkretny program, ktrory vyhrabe z naformatovaneho disku DOKUMNETY .doc z wordu? najviac ma seru faktury... :?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Pisal som, ze vyskusaj Power Data recovery
Len s tym harddiskom nepracuj, teda dufam ze s nim nepracujes. Nechaj ho naformatovany, prazdny a nic nan nedavaj, nesthauj atd. Pripoj ho k inemu PC a urob to tak.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Ja som mal dobre skusenosti s Easy Recovery Pro. Pisal som o nom v tejto teme http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=99317
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja som takymi podobnymi programami obnovil z disku niekolko desiatok giga, a pomerne rychlo...

// A kamaratovi podakuj
Napísať odpoveď