Kolko pretelefonujete?(ako casto a ako dlho telefonujete?)
Kolko pretelefonujete?(ako casto a ako dlho telefonujete?)
myslim ze takato tema tu este nieje.ak ano tak mi prepacte.
doma mi stale vravia ze vela telefonujem. mam pausal od pomarancu (2000 min do vlastnej siete od 18:00-08:00)-vecerny alebo nocny. telefonujem cca 60min denne na osobne ucely.cez vykendy aj viacej. pri zhliadnuti prevolanych minut tam mam stale na konci fakturacneho obdbia viac ako 30 hodin!
ako ste na tom vy?
podotykam ze telefonujem len na osobne ucely.
doma mi stale vravia ze vela telefonujem. mam pausal od pomarancu (2000 min do vlastnej siete od 18:00-08:00)-vecerny alebo nocny. telefonujem cca 60min denne na osobne ucely.cez vykendy aj viacej. pri zhliadnuti prevolanych minut tam mam stale na konci fakturacneho obdbia viac ako 30 hodin!
ako ste na tom vy?
podotykam ze telefonujem len na osobne ucely.
ja tiez ficim na kredite ... mesacne miniem 6 euro za o2data neobmedzene (net) a za zvysne veci (hovory, sms) miniem nie viac ako 4 euraInnocence napísal:To len ja tu fičím na kredite?? No wow, ale inak mesačne dám okolo tej polhodiny..
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
-
Mateq
Medium Professional
Keď pozerám na ten jeho podpis, tak je to len ďalší príklad toho, aké sú SK operátori oproti zahraničným svine.. Koľkonásobne viac by stál takýto paušál na slovensku?originali napísal:35?
hmm... to zasa neje az tak vela
ono to je debata na dlho...Mateq napísal:Keď pozerám na ten jeho podpis, tak je to len ďalší príklad toho, aké sú SK operátori oproti zahraničným svine.. Koľkonásobne viac by stál takýto paušál na slovensku?
ma to jeden zakladny dovod, ze preco je vsetko na slovensku take drahe.
vsetko je v spotrebitelovi(koncovy zakaznik)-zoberme si napriklad take ojazdene auto. u nas kupis vpohode ale za kolko? navine su spotrebitelia ktori nehladaju cim lacnejsoie a lacnejsie aut, ale kupia hned to co sa im paci.narozdiel od nasslovakov v cesku si spotrebitelia vopred uvazia ze co vlastne hladaju a kalkuluju. chodia od predajcovi ku predajcovi.ked som byval v CR tak som mal vodafone.ked som volal z vodafone na vodafone tak ma to vyslo priblizne 2-3KC/minuta
na slovensko som volal za 8,5KC/min-co si myslim ze je lepsie nez volat zo orange na t-mobile tu na svk
aj pohonne hmoty su najdrahsie. keby take drahe palivo mali dakdeč v dansku ta sa hned pozberaju a STRAJKUJU.(hoci tam je priemerna mzda a zivotna uroven vyssia ako u nas)
vsetko s cenamy sa zacalo uz veeelmi davno ked este boli globtel a eurotel. hoci to boli konkurencne firmy tak sa snazili jedna druhej pomoct a takymto sposobom si zarobili.zoberme si to tak ze ak by stale chceli nalakat zakaznikou najlacnejsimi volanami tak kolko by nas to stalo teraz? jednoducho konkurencny boj sa premenil na pakt na v ktorom profitovali obidva firmy. ved treba na tom len porozmyslat