co robite v kostole ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Kedze nechcem zbytocny ohen na streche, tak ked som doma, tak sa tvarim, ze idem, berem iphone a pocuvam pesnicky...ziadna ciapka, je mi jedno, kto si co o mne mysli (ja si totiz myslim svoje prave o nich...)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Alebo tam vobec nechod a povedz rodicom narovinu ze ta to tam nebavi a nech ti v tom nediriguju zivot. Ze je to tvoja slobodna vola. Je to podla mna sikana od rodicov.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Martin44 napísal:Alebo tam vobec nechod a povedz rodicom narovinu ze ta to tam nebavi a nech ti v tom nediriguju zivot. Ze je to tvoja slobodna vola. Je to podla mna sikana od rodicov.
taki rodicia, ktori toto robia si povedat nedaju
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Keď sa nad tým zamyslíš do úplných počiatkov ani či sa chceš pokrstiť sa ťa nikto nepýtal :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tak ti poviem, ten kostol ta raz tyzdenne alebo ako casto tam chodis nezabije, nie je to take strasne, skus sa zamysliet nad tym o com tam hovoria, ked sa budes modlit s nimi, tak ani sa nenazdas a omsa uz bude na konci.Zas na druhej strane mozes byt telom pritomny v kostole, ale myslou niekde doma za pocitacom ako ja niekedy ked mi je na prd. :? Mozes rozmyslat co ti este treba urobit, co si zabudol alebo si mozes urovnat v hlave frajerky. :D
Xplosion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xplosion »

tak ked som bol mali tiez ma rodicia nutili tam chodit. u nás to bolo tak ze mladsi sedeli v predu na jednej strane baby na druhej chalani. ked ná sto nebavilo zacali sme sa nahlas rozpravat a smiat a robit zlotu a farar nas za to poslal von. rodicia to chapali ako hanbu. a ked som im to robil stale tak ma tam uz neposielali bol som len vonku kde som sa rozpraval z kamosmi a potom cas ubehol rychlejsie. a teraz tam uz par rokov nechodim vobec. ani pohreb ani svadba vobec nic.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Plasmon napísal:...alebo si mozes urovnat v hlave frajerky. :D
Zhrešiť môžeš i myšlienkou! :smt018
"Nebudeš túžiť po manželke svojho blížneho!"
"Nebudeš žiadostivo túžiť po ničom, čo patrí tvojmu blížnemu!"
:D
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Ty kokos teraz som zistil že si tie p=rikázania už vobec nepamätám aj ked som sa ich v 3 triede musel drviť na spamäť :D
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Boze ludia co riesite? Ja chodim do kostola aj ministrujem a co??? co je na tom aspon sa nemusim potit medzi babkami a fuka na mna klima :oops: proste very happy. Ta hodinka do tyzna ma nezabije aj tak len vyberam peniaze a cengam na zvoncem :D
Xplosion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xplosion »

Dj-XxX napísal:Boze ludia co riesite? Ja chodim do kostola aj ministrujem a co??? co je na tom aspon sa nemusim potit medzi babkami a fuka na mna klima :oops: proste very happy. Ta hodinka do tyzna ma nezabije aj tak len vyberam peniaze a cengam na zvoncem :D
vies nedelu si predstavujem tak ze si pospim do kedy chcem zobudim sa uzivam si pohodu v lete pri jazero resp kupko v zime tiez na jazero alebo do prirody jesen a jar na bike a potom na osviezenie s kamosmi vecer.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

kukiak napísal:taki rodicia, ktori toto robia si povedat nedaju
ale daju, ved ked raz poviem ze tam za toho boha nepojdem tak co spravia, snad ta tam nedotiahnu na silu, ved samotny fararkovia to hovoria,ze je uplna blbost nutit ludi chodit do kostola a vobec uplne vidno aky su ludia vygumovany lebo poznam xy ludi co maju 23.rokov a v nedelu ked sme napr.na chate utekaju do kostola lebo maju strach ze ked pridu domov tak im ich je*ly rodicia polozia otazku-co bolo na kazni, je to fanatizmus jak svina
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Xplosion napísal:vies nedelu si predstavujem tak ze si pospim do kedy chcem zobudim sa uzivam si pohodu v lete pri jazero resp kupko v zime tiez na jazero alebo do prirody jesen a jar na bike a potom na osviezenie s kamosmi vecer.
ja to iste...chcem si pospat a nie rano vstavat ist do kostola....radsej si pospim doma ako v kostole :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

naozaj si ani len neviem predstaviť akým spôsobom by ma rodičia donútili ísť do kostola. Nejdem tam a hotovo! Každý má iných rodičov, ale ak tam mám naozaj ísť len preto, aby som počúval mp3 alebo rozmýšlal o frajerkách, tak mi podstata kostola a toho, čo sa tam má robiť, uniká.

Len pre info, ja nie som ani pokrstený, ani som v kostole nikdy nebol, vynímajúc exkurzie na škole. Aj keď moji rodičia do kostola kedysi chodievali, nikdy ma nenútili tam chodiť.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

joejoe napísal:ja to iste...chcem si pospat a nie rano vstavat ist do kostola....radsej si pospim doma ako v kostole :lol:
Ale veď omše sú aj večer ak sa nemýlim, toto je dosť chabá výhovorka..
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Innocence napísal:Ale veď omše sú aj večer ak sa nemýlim, toto je dosť chabá výhovorka..
to uz je jedno, ked tam chodit nechce preco by musel,najjeblejsie je ked rodicia poslu decka do kostola aoni sedia doma a myslia si ake ovecky vyrastu z ich deti, fajn je pravda ze do kostola chodia aj ludia ktory su v pohode ale vacsina tych co tam akoze spinaju z rukami su najskazenejsie kur*y ake poznam...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

S tým zas musím súhlasiť, viď tiež môj príspevok v téme Boh a náboženstvá.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Innocence napísal:Ale veď omše sú aj večer ak sa nemýlim, toto je dosť chabá výhovorka..
som z dediny ak si si nevsimol pisal som o nedeli nie o pracovnom dni vtedy mame len vecer... ja tam taktiez nevidim vyznam byt ked ma to nezaujima nebavy etc. a ktomu v Boha moc neverim (neverim v Boha lebo nan neverim nie koli tomu ze sa mi nechce chodit do kostola).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Poniektori su tu ako premudrene stare panny - ak by ti vybrani mali moznost, istotne by tam nechodievali. Ja tam nechodievam kvoli tomu (4x do roka, ked som na Slovensku), ze by ma tam niekto nahanal, ale iba kvoli tomu, aby mali nasi srdce na pravom mieste. To je tak vsetko. Niekto tu samozrejme vazne a otcovsky nadhodil, ze mame zacat ''fakt vazne'' pocuvat tie reci, ake su mudre a zamyslat sa nad nimi. -> v kostoloch su same bludy a z 90% percent su pritomni totalni farizeji, staci sa pozriet na stare babky, ktore do kostola prijechaju 30 minut pred zaciatkom, sedia pomaly fararovi v lone, ale ked skonci omsa, tak este dalsiu hodinu pred kostolom klebetia a ohovaraju, koho mozu (to si nevymyslam, sam som sa o tom neraz presvedcil). Kostol a omse su iba predlzenou rukou Cirkvi na udrziavanie a kyprenie si svojich oveciek. Hodina peknej hudby z mp3 playera mi istotne prida na vyziti 100x viac ako prazdne frazy mechanicky odriekane kazdekym v kostole...
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

Najlepsie je jak my vo velusovciach :D (mala dedina okrs.Topolcany) tam sa setci chalani rano zideme a asi 50 m od kostola su schody pred KD tam si sadneme a vypravame sa jakaa bujna bola sobota :D:D hh v nutri som uz nebol ani nepamatam:D ale ked som este chodieval do vnutra tak som nist nerobil .. len myslel na blbosti....inso sa tam ani robit neda...keby pocuvas hudbu a ostane minutka ticha alebo co tak to polociva kostola pocuje hoci to mas na slochdlach....aa tu by to dopadlo katastrofalnee setky babky by na teba este mesac skaredo pozeraly :D no co uz dedina je dedina :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Kedze mam ist na birmovku tak musim chodit kazdu sobotu (este ze nie cez prazdniny). Vyuzivam cas na rozmyslanie. Proste som sa minule prichytil, ako som vosiel do kostola a zrazu iba vychadzam...
Napísať odpoveď