Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
-
tomaxx_199
Medium Professional
neverim v záhadne bytosti ale verím v príšeri niečo ako yeti alebo lochnes nie konkretne této a teraz to už ani take neni ale kedysi sa na ludoch a zvieratach robili pokusy a ty ludia mohli utiect alebo tak (teraz ich už maju na lepších retaziach ) a stoho možno boli už báchorky o prišere ...........napr. yeti čo ak to bol normalný zarastený kanadský drevorubač 
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tomaxx_199 napísal:duchovia ano to je na 99% ved uz videli kolko duchov. a mimozemstania ty neviem.ale vesmir je nekonecny ale ze je v nim taka mala bodka mze zit aj viacej ludi vo vesmire.
-
tomaxx_199
Medium Professional
povedal som mudreaxXis napísal:kapitulujem, proti tomuto sa neda argumentovat
tomaxx_199 napísal:povedal som mudre
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
OT: a potom sa vylieva že prečo má k-Lub0$ napísal:dieta moje zobud sa....v aprili si pisal, ze v to neveris, potom v juli zase, ze jasne ze ine bytosti existuju a pises hluposti na kazdej strane.
Ja verim v mimozemstanov ale nie v nejake zelene figurky ktore maju oci na tykadlach a pridu semv tanieroch nas pozabijat. Proste si myslimi ze v tom vesmire urcite niekde este nieco je a rozhodne si myslim ze to nemusi byt vyspelejsie ako nasa civilizacia. A dychovia ? To ani nie ... mozno ked raz zazijem tak uverim ale dovtedy na to neverim.
btw ... teraz mam taky divny pocit ked to pisem ze sa mi nejaky pride pomstit ze neverim
... ale fakt nezartujem
btw ... teraz mam taky divny pocit ked to pisem ze sa mi nejaky pride pomstit ze neverim
-
VanilA.Geno
Amateur
Urcite existuju nejake neobjavene druhy zivocichov, v mori, v zemi popripade vysoko v horach. Neverim v duchov, yetiho, lochnesku. Ludia nieco videli a zvelicili to. Povedal by som ze su to veci ktore este nie su objavene a nevieme ich vedecky odvovodnit. Zombie no, to by som nepriradoval k nadprirodzenym veciam, skor pokusom.
Duchovia
Duchovia
nadprirodzené javy
Je hlúpe považovať ludí za idiotov lebo veria v niečo nadprirodzené alebo v mimozemštanov.Teraz sa smejeme luďom čo kedysi tvrdili,že zem je plochá doska alebo stred vesmíru.Myslieť si,že my už sa zaručene nemýlime..... no neviem
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja sa neviem rozhodnutLub0$ napísal:dieta moje zobud sa....v aprili si pisal, ze v to neveris, potom v juli zase, ze jasne ze ine bytosti existuju a pises hluposti na kazdej strane.
Ja neverím na duchov a rôzne nehmotné bytosti neverím a dúfam, že ani nikdy nebudem musieť veriť, lebo keby som nejakého videl tak
ale verím na yetiho(ved ,,domorodci,, v Himalájach nielen, že v neho veria, ale ho berú ako existujuceho tvora, ako samozrejmosť)
a samozrejme ešte tu mame nepreskúmané oceany, tam podlamňa žiju tvory o ktorych dnes ani netušime a určite niečo pobehuje aj po lesoch a pralesoch
a čo sa týka čupakabry tak išiel kedysi na Discovery o tom dokument
z Portorika, tam mali teorie ,že je to nejaky ludsky mutant ktory vznikol ked Američania robili pokusy na portorických ženách, alebo , že je to mimozenšťan, ktory utiekol z miestnej americkej základne ( mali tam taku vojensku?vyskumnu? základnu aj s velkými satelitmi a šeckym
)
a ešte verim na
ale verím na yetiho(ved ,,domorodci,, v Himalájach nielen, že v neho veria, ale ho berú ako existujuceho tvora, ako samozrejmosť)
a samozrejme ešte tu mame nepreskúmané oceany, tam podlamňa žiju tvory o ktorych dnes ani netušime a určite niečo pobehuje aj po lesoch a pralesoch
a čo sa týka čupakabry tak išiel kedysi na Discovery o tom dokument
z Portorika, tam mali teorie ,že je to nejaky ludsky mutant ktory vznikol ked Američania robili pokusy na portorických ženách, alebo , že je to mimozenšťan, ktory utiekol z miestnej americkej základne ( mali tam taku vojensku?vyskumnu? základnu aj s velkými satelitmi a šeckym
a ešte verim na