Ako sa zbavit osieho hniezda?
no ja som pod strechou tiez mal osie hnezda v zime som ich zhadzoval ale prisli znova. no ale na jedno hniezdo staci mortein alebo raid lebo biolit je slabi. treba hladat nieco co obsahuje vela tazkeho benzinu alebo látku čo im zalepí krídla a zároveň zničí.
naučinejšie su dym a oheň len nie všade sa to dá aplikovať.
-
tomaxx_199
Medium Professional
jj sranda ich vypalit. staci ked ich slahne plamen a oni horiace odidu a zacnu pekne vyletovatXplosion napísal:no ja som pod strechou tiez mal osie hnezda v zime som ich zhadzoval ale prisli znova. no ale na jedno hniezdo staci mortein alebo raid lebo biolit je slabi. treba hladat nieco co obsahuje vela tazkeho benzinu alebo látku čo im zalepí krídla a zároveň zničí.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mna napadlo viac moznosti s ohnom. Prva moznost je zobrat nejaky rozprasovac (nie z vonavky, ale nejakeho postreku na kvety, cisticu na okna a pod.), naplnit ho bud 95-kou, technickym benzinom, benzinalkoholm alebo tak, paradne to postriekat a zapalit. Moze to byt celkom sranda a podla mna odidu. Alebo skusit zapalit ten Mortein, Raid alebo tak a tiez ich trocha opalit. Tiez ma napadla jedna z tych silnejsich petard
(ale to moze mat vela negativnych ucinkov, mozno ti hned vletia do bytu a bude bordel).
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Stoporko
VIP
omg,. že dusík
obyčajný raid, prípadne ten lepší priamo na osy... na sršne sa nám osvedčil postrek na stromčeky proti škodcom, tak skús, možno aj tebe proti osám pomôže. Normálne sa HRUBO naobliekaj a postriekaj to hniezo zvonka, len čo začnú vyletovať, striekaj na osy a potom to hniezdo zhoď na zem a rozbi. Takto sme na drevenej chalupe zlikvidovali nejedno hniezdo sršňov, ôs a divokých včiel.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
mr_margera
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
vcera som tam da montaznu penu. spravil sa tam velky rad osov. bolo to vecer teraz rano sa do toho pustili a uz to prezrali asi bude treba biolit presne mam aj ja ten problem isly do diery co je medzi doskami.mr_margera napísal:Ak lezú do nejakej diery, tak ju skús zapchať hadrou namočenou v benzíne, alebo v niečom čo ma silnú arómu.. Mne to pomohlo, liezly do takej väčšej diery na v drevenom obložení chalupy. Len podoktnem, že žiadny RAID ani BIOLIT ani nič podobné neúčinkovalo.
-
tomaxx_199
Medium Professional