// Tak ano ale bolo to myslené tak že by sa proste nemali vytvárať úplne hoci aké témy v rozpore s pravidlami atď .
pritahuju zeny peniaze?
-
Sagittarius
Guru
ci bola ich volba spravna,to asi my neposudime..fakt ale je,ze kazdy mame tu moznost volby..Je kopec peknych dievcat,ktore si nemozu dovolit kazdu znackovu handru,alebo drahe kabelky,sminky atd napriek tomu sa nejdu preto zblaznit aby sa nechali niekym vydrziavat..Point napísal:hovori sa tomu..prednosti ich tela, ich neurcili na dno.. aj tak je to v ich hlavach a je to ich rozum.. to, ze vyzeraju exkluzivne..im zakazuje vyberat si medzi "mnej majetnymi?" je to ich volba.. ich hlupost..alebo mudrost?
Je to cisto o charaktere toho oneho cloveka..ak ma niekto zaludok vyzliect si nohavicky pred chlapom,ktory ma ziadnym sposobom nepritahuje len na zaklade,ze mi zacaluje drahu dovolenku-prosim,je to kazdeho zivot,nech si ho zije ako chce...
moj obdiv ale patri babam,ktore sa dokazali ekonomicky zabezpecit vdaka svojim schopnostiam,nie roztahovanim noh.
//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2009, 21:11 )
v ramci pravidiel fora dodajme..spokojny?FIKY napísal:Nie nemáš našťastie právo vytvárať hoci aké témy aké len ty uznáš za vhodné (treba kuknúť pravidlá fóra, či tu už taká téma nieje atď.) , možno preto máš polovicu tvojich tém zamknutú
// Tak ano ale bolo to myslené tak že by sa proste nemali vytvárať úplne hoci aké témy v rozpore s pravidlami atď .
a inak nebudte s tou karmou ako male deti...kto ju ma kladnu,nech si ju uzije-doprajem mu to..pre mna dolezitejsi ten svet "vonku" a cervena farba sa mi celkom paci
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
D4vid
Medium Star
Aj ja by som ju rad videl
Co to je zač
Zeny a peniaze idu k sebe... Ak by si tam prisiel na nejakom starom aute v smiesnom obleceni tak si ta nevsima... Ak si tam na nejakom drahom aute dobre obleceny, nejake tie zlate retiazky
Tak je pravdepodobne ze si najde aj nejaku zamienku na rozhovor... Nie vzdy a nie vsetky... ale tie take "drahe" ano... No ale ak stoja za tu srandu
Tak na leto preco nie 
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
Hotwire
Addict
nahodou v ciernej a s elektronmi to auto vobec nevyzera zle...ta holka mi pride ze ma tlsty xicht sorryHomer J Simpson napísal:Clean_Up: Ked pozries tak mi daj vediet aby som zmazal. Zlatokopka v Seat Cordoba 1.4 63KW Sport. Je ju tam blbo vidno. Ale nazivo vyzera inak.
-
Homer J Simpson
Medium Star
mozes aj cez SSHomer J Simpson napísal:jukel: Mam ale nedam.![]()
SchYzo: Hej mas pravdu ze to tak vyzera ale ujistujem ta ze ho nema tlsty.
-
TUCERO_SVK
Star
Re: pritahuju zeny peniaze?
pravda je v tom ze zase sa to neda poveda na vsetkych do kopy niektoru to pritahuje niektoru nie. Za to ze jednu z 10-tich pritahuju peniaze zato zrazu sa povie ze zeny pritahuju peniaze. Blbost neda sa kazdy clovek zvlast ako som pisal uz vo vela prispevkochNicki napísal:vraj sucasne dievcata,zeny letia na peniaze,vyholenych podnikatelov a zazobanych pravnikov.Moja osobna skusenost je odlisna aj zeny samotne tvrdia nieco ine..tak kde je vlastne pravda?
-
triple
Guru wannabe
Ak mám pravdu povedať tak ted som sa kus zamračil aj ja..
prečítal som si názov temy - hned som ho pochopil a vedel som čo tým chcela povedať... správala sa slušne a chcela diskutovať.. pak ale aj napriek tomu všetkému do niej začne niekto rýpať - to že to už chúda nezvládla a začala sa hádať aj ona to už je proste ona Nicky to všetci dobre vieme..
ted ale dokonca založila podľa mna dosť aktuálnu temu a po dvoch stranách je tam už len samý spam..
k téme: žial dnes je takých viac ako polovica a časom sa to len a len bude zvyšovať.. toto tu vždy bolo ale aj bude..
neviem ale ono je to také vzájomné .. zámožnejší chlapi vyhľadávajú spoločnosť takýchto slečien a sú radi že im môžu všetko poplatiť a takéto slečny vyhľadávajú spločnosť takýchto pánov, ktorí im všetko poplatia.
Ak ste si všimili .. ja som si to všimol aj na sebe. ked chlap má z čoho tak rád všetko ´dáme poplatí - ja som napr na prvých stretkách a chcel všetko platiť aj ked som niekedy nemal z čoho ale vždy som platil ja.. ale časom ma priateľka zlomila ale snažím sa vždy platiť ja a pak mi doma dá polovičku
Ak sa nájde vínimka medzi týmito pánmi tak ten si aj nájde normálu ženu (teda ak má štastie a nejaká harpia pred ním nebude hrať divadielko), ale podla môjho názoru to spoločnosť bude brať aj tak ako zlatokopku pretože ten pán má určitú úroven, pohybuje sa v určitom okruhu ludí ak či žena chce či nechce bude do tej skupiny patriť aj ona a k tomu patria pekné šaty, večere, drinky a pod... samozrjeme môže všetkých presvedčiť o opaku svojím správanim ale to aj tak 80 % ludí nepochopí..
Dnes sa už stáva čim dalej tým ťahšie nájsť dievča, ktorému fakt úprimne ani v kútiku duše nejde o peniaze.. mal som tú česť poznať viacej dievčať, žien ale všetky môžem hodiť do tohto vreca.. jedna mi tvrdila že ona v žiadnom prípade nieje na peniaze vôbec (pri tom bola z normálnej rodiny a nevyzerala ako modelka) ale platiť si nechala podstivo všade a vždy.
Našiel som však ale jednu, ktorá môžem s rukou na srdci povedať že je tá, ktorú hladá každý normálny boháč čo nechce fiflenu. Sama nemá peniaze (pretože ešte študovala, pracovať začala len pred nedávnom a ešte nemala ani prvú celú výplatu) a platila by všetko ona, niekam ideme už mi chce dať za benzín, ideme si niečo kúpiť už vyťahuje peňaženku.. pri tom dobre vie že nie som na tom až tak zle a mám v podstatne viacej € ako ona..
minule som doniesol 7 stovák vo vrecku mimo výplaty a jej reakcia bola? dobre zlato odlož si ich aby si mal ked budeš potrebovať.. bratova kočka by povedala? je*áá ideme nakupovať a brat by šiel - to je smutné .. dvaja bratia s rovnakou výchovou a inak rozmýľajú
prečítal som si názov temy - hned som ho pochopil a vedel som čo tým chcela povedať... správala sa slušne a chcela diskutovať.. pak ale aj napriek tomu všetkému do niej začne niekto rýpať - to že to už chúda nezvládla a začala sa hádať aj ona to už je proste ona Nicky to všetci dobre vieme..
ted ale dokonca založila podľa mna dosť aktuálnu temu a po dvoch stranách je tam už len samý spam..
k téme: žial dnes je takých viac ako polovica a časom sa to len a len bude zvyšovať.. toto tu vždy bolo ale aj bude..
neviem ale ono je to také vzájomné .. zámožnejší chlapi vyhľadávajú spoločnosť takýchto slečien a sú radi že im môžu všetko poplatiť a takéto slečny vyhľadávajú spločnosť takýchto pánov, ktorí im všetko poplatia.
Ak ste si všimili .. ja som si to všimol aj na sebe. ked chlap má z čoho tak rád všetko ´dáme poplatí - ja som napr na prvých stretkách a chcel všetko platiť aj ked som niekedy nemal z čoho ale vždy som platil ja.. ale časom ma priateľka zlomila ale snažím sa vždy platiť ja a pak mi doma dá polovičku
Ak sa nájde vínimka medzi týmito pánmi tak ten si aj nájde normálu ženu (teda ak má štastie a nejaká harpia pred ním nebude hrať divadielko), ale podla môjho názoru to spoločnosť bude brať aj tak ako zlatokopku pretože ten pán má určitú úroven, pohybuje sa v určitom okruhu ludí ak či žena chce či nechce bude do tej skupiny patriť aj ona a k tomu patria pekné šaty, večere, drinky a pod... samozrjeme môže všetkých presvedčiť o opaku svojím správanim ale to aj tak 80 % ludí nepochopí..
Dnes sa už stáva čim dalej tým ťahšie nájsť dievča, ktorému fakt úprimne ani v kútiku duše nejde o peniaze.. mal som tú česť poznať viacej dievčať, žien ale všetky môžem hodiť do tohto vreca.. jedna mi tvrdila že ona v žiadnom prípade nieje na peniaze vôbec (pri tom bola z normálnej rodiny a nevyzerala ako modelka) ale platiť si nechala podstivo všade a vždy.
Našiel som však ale jednu, ktorá môžem s rukou na srdci povedať že je tá, ktorú hladá každý normálny boháč čo nechce fiflenu. Sama nemá peniaze (pretože ešte študovala, pracovať začala len pred nedávnom a ešte nemala ani prvú celú výplatu) a platila by všetko ona, niekam ideme už mi chce dať za benzín, ideme si niečo kúpiť už vyťahuje peňaženku.. pri tom dobre vie že nie som na tom až tak zle a mám v podstatne viacej € ako ona..
minule som doniesol 7 stovák vo vrecku mimo výplaty a jej reakcia bola? dobre zlato odlož si ich aby si mal ked budeš potrebovať.. bratova kočka by povedala? je*áá ideme nakupovať a brat by šiel - to je smutné .. dvaja bratia s rovnakou výchovou a inak rozmýľajú
u mna to je nastastie velmi podobne, dokonca na uplne prvom stretku uz vytahovala penazenku, co som jej, samozrejme, musel zatrhnuttriple napísal:....a platila by všetko ona, niekam ideme už mi chce dať za benzín, ideme si nieko kúpiť už vyťahuje peňaženku...
co sa tyka temy, ako bolo uz viackrat povedane - pokial tym chlapikom neprekazaju tieto zlatokopky a radi za ne vsetko platia.. --> kym to vyhovuje obom stranam, nevidim problem
heh chalani nemylte si pojmy a neberto to podla seba.Totiz rad poplati dzentlmen,prachac to robi kvoly imidzu/resp,pretoze je to jedina cesta,ako si udrzat "priatelstvo" dotycnej/Kufor napísal:u mna to je nastastie velmi podobne, dokonca na uplne prvom stretku uz vytahovala penazenku, co som jej, samozrejme, musel zatrhnut
co sa tyka temy, ako bolo uz viackrat povedane - pokial tym chlapikom neprekazaju tieto zlatokopky a radi za ne vsetko platia.. --> kym to vyhovuje obom stranam, nevidim problem
a s tym platenim..vela muzov proste nema rado,ked chce zena zacvakat.Co je hlupost,lebo mali by ste vediet,baba mas tiez radost,ked moze svojho niekam pozvat,prip.ho prekvapit listkami na koncert atd..ked sa ponuknem,ze zatiahnem ucet,nie je o tom,ze chcem partnerovi nieco dokazovat,ale ze si ho vazim,aj jeho peniaze a neberiem ako samozrejmet ze musi platit pri kazdej prilezitosti.