Uz som to sem niekde raz pisal ale neda mi to...skusal som uz vsetko mozne ale nic nepomaha, k problemu:
Asi pred cca dvoma tyzdnami sa mi stala taka vec ze sa mi niektore programy zacali zle zobrazovat, hlavne pismo bud je prilis velke alebo male alebo samotny program je ako keby zle orezany a text sa tam bud nezmesti alebo naopak pretrca, vsetko to pekne vidno na screenshote kde su hned tri priklady,
v samotnych windows to nerobi nikde az na instalacky ku prikladu GTA4 kde ako je ten obrazok v instalacnom programe pricom je ten obrazok cely orezany a kostrbaty ako keby mal zle alebo male rozlisenie...v hrach to zatial nevidno az na bioshock kde sa mi zdalo vsetko take neostre i pri full detailoch a rozliseni...
pouzivam momentalne Windows 7 32bit build 7600, avsak robi to aj na inych buildoch ci uz RC alebo bete 32 aj 64bit, zaujimave je ze predtym to na builde 7100 nerobilo vsetko sa zobrazovalo ok ale teraz sa to zle zobrazuje aj tam...
co je este zaujimavejsie poskladal som si novy komp a vtom to robi taktiez a ten stary co som mal tak na inom monitore a novom OS taktiez W7 7600 32bit ide bez problemov...
ked ale pripojim druhe LCD k mojmu PC je to stale to iste...
samotne nastavenia DPI som taktiez skusal a uz len to mi je divne ze hned ako sa mi nainstaluje OS tak mi pise ze mam defaultnu hodnotu na 125DPI a nie klasickych 96DPI...ked to prepnem do 96 vyzera vsetko ok ale na druhy pohlad to vyzera tak ako na screenshote...ale aj pri 125DPI ked je vsetko vacsie je to iste...cize ziadna zmena...fakt mi to je zahada pretoze mi to robi ako som uz pisal aj na uplne inej zostave...skusal som aj pripojenie cez HDMI ale bez zmeny,
nastavenia v OSD LCDcka som taktiez pozrel vratil default hodnoty ale bezuspesne..
uz len dodam ze pri Win Vista alebo Win XP funguje vsetko v poriadku
je jasne ze s toho logicky vychadza chyba pre Win 7 ale na mojej povodnej zostave s tym istym Win 7 to ide dobre...neviem chyba bude asi vo mne a mojom vplyve na PC lebo uz fakt neviem co by to mohlo byt:)
dakujem za vsetky logicke aj nelogicke odpovede
screen: