Jej otec je veelky problem:(
Jej otec je veelky problem:(
Zdravim, dufam ze mi pomozete. Chodim s jednou babou, sice kratko ale mame sa velmi radi, ale najvacsi problem je v jej otcovi. Nechce aby sme spolu chodili, teda on nechce aby mala hocijakeho chalana, ze vraj az do vysokej nechce aby s niekym chodila
cize by sme sa museli stretavat iba tajne, aby nato neprisiel a cez skolu to bude horsie lebo sa uvidime mozno tak cez vikend..aj ked byvame od seba 2km
viete mi v tomto poradit?co teda s tym jej otcom?
-
manager666
Star
mame 17...a ten foter ma ani nepozna, on jednoducho nechce aby jeho dcera s niekym chodila..a je jedno ci to budem ja alebo niekto iny...toto akoze nechapemmanager666 napísal:Myslim, ze nieco proti Tebe asi bude mat.. nebude to len tak...
kolko mate rokov ?
//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 11:17 )
no a co si potom robil?begbeee napísal:Čo ja viem, mne raz jeden otec povedal, že či chcem chodiť s prestreleným kolenom![]()
To si ešte na tom dobre![]()
Neviem je to ťažko, skôr či neskôr sa on s tým bude musieť vyrovnať. Skús ísť na to cez jej maminu
jej mama je v pohode a da mu nakoniec za pravdu.. jej foter je dost prisny, a tvrdohlavyy...dufam ze ho to po case prejde
Chápať to nemusíš, tam by som problém nevidel, ale ak obaja chcete byť spolu riešiť to musíš - musítepeter68 napísal:mame 17...a ten foter ma ani nepozna, on jednoducho nechce aby jeho dcera s niekym chodila..a je jedno ci to budem ja alebo niekto iny...toto akoze nechapem
//: On to zle pochopil, no mala 17, ja asi 22 kámošova sestra, ja som nechcel ju ani ona mňa, ale tak vyplašil sa, tak to potreboval riešiť
Keď mi to povedal tak som mu vysvetlil, že som to tak nemyslel, ešte pár vecí zamrmlal, som pochopil, že nemá zmysel sa k tomu vyjadrovať.. Viackrát sme sa k tomu nevrátili, teda raz keď sme spolu pili v garáži s ním, tak sme o tom zasradnovali. Ja som s ňou aj s ním kámoš, nedávno na dovolenke som s ňou za istých okolností spal v posteli - pri všetkej početnosti v jej izbe, ale ani slovom už nič nepovedal
-
mikkimikki
Medium Professional
begbeee napísal:U nás sa tiež hovorí, že ak jej aj ruku cez p**u dá, tak ju poj****ú cez prsty.
inak ako nechapem fakt niektorych rodicov a uz vobec nechapem ze sa o tom nechce ani rozpravat, po prve je to jej zivot aj ked v podstate maju pravo sa jej donho starat ale ako keby to bolo o mne tak ja by som ho donutil sa o tom porozpravat ...
no mas pravdu...ale keby toto robia moji rodicia tak ich akurat tak poslem dpcmikkimikki napísal:jezis ... ale jo pravda
![]()
inak ako nechapem fakt niektorych rodicov a uz vobec nechapem ze sa o tom nechce ani rozpravat, po prve je to jej zivot aj ked v podstate maju pravo sa jej donho starat ale ako keby to bolo o mne tak ja by som ho donutil sa o tom porozpravat ...
Ono nie je take jednoduche poslat "rodicov dpc"peter68 napísal:no mas pravdu...ale keby toto robia moji rodicia tak ich akurat tak poslem dpc
Podla mna je urcite lepsie nejak celu situaciu rozumne argumentovat ako mat cely zivot rozhadany stav s rodinou.
-
clubber123
Medium Expert
Vieš čo ja som mal niečo podobné ale prešlo to. Nezáleží či si stakej rodiny alebo onakej alebo či máte peniaze alebo nie nezáleží na farbe plati láska sa hľadá tažko a keď si myslíte, že chcete byť spolu tak mali by ste sa postaviť otcovi a povedať to na rovinu, že ju máš rád, že snou vidíš svet lepšie a daľšie keci. Tažko sa to vyslovuje pred otcom ale musíte to prekonať. každý človek je v nečom slabý. Navrhujem dohodnúť sa s priateľkou s jej mamou a ísť poňom ako hovorím každý človek sa dá zlomiť ale hlavne nezdávajte sa držím palce daj vedet ako si pochodil
no to stou mamou sme skusali, ale jedine co dosiahli bolo to ze sa pohodali a k nicomu to neviedloclubber123 napísal:Vieš čo ja som mal niečo podobné ale prešlo to. Nezáleží či si stakej rodiny alebo onakej alebo či máte peniaze alebo nie nezáleží na farbe plati láska sa hľadá tažko a keď si myslíte, že chcete byť spolu tak mali by ste sa postaviť otcovi a povedať to na rovinu, že ju máš rád, že snou vidíš svet lepšie a daľšie keci. Tažko sa to vyslovuje pred otcom ale musíte to prekonať. každý človek je v nečom slabý. Navrhujem dohodnúť sa s priateľkou s jej mamou a ísť poňom ako hovorím každý človek sa dá zlomiť ale hlavne nezdávajte sa držím palce daj vedet ako si pochodil
-
clubber123
Medium Expert
Nech si matka keca co chce presadte si svoj nazor na lasku. Neviem kolko ma jej matka rokou ale typujem okolo tych 40a viac tak matka ma dlhodobu memopauzu bosorky. Pocuj urcite mas nejake peniaze brigada, praca, rodicia urcite nieco mas tak zavolaj jej matku na kavu a porozpravaj sa snou povec jej ze chces byt s jej dcerou ze si snou rad bude sa i to tazko pocuvat ale uvidi ze mas onu fakt zaujem musis stale bojovat (nemam na mysli si rezat zily kvoli nej atd)
doporucujem si zobrat jej matku do parady uvidis nebude to zle 
PS. Povec jej matke ze snad neny zle ak niekdo ma niekoho rad a zalezi mu nanmu
musim ta opravit..lebo matka problem neni..ona je v pohode..nic jej nevadi..problem je s jej otcomclubber123 napísal:Nech si matka keca co chce presadte si svoj nazor na lasku. Neviem kolko ma jej matka rokou ale typujem okolo tych 40a viac tak matka ma dlhodobu memopauzu bosorky. Pocuj urcite mas nejake peniaze brigada, praca, rodicia urcite nieco mas tak zavolaj jej matku na kavu a porozpravaj sa snou povec jej ze chces byt s jej dcerou ze si snou rad bude sa i to tazko pocuvat ale uvidi ze mas onu fakt zaujem musis stale bojovat (nemam na mysli si rezat zily kvoli nej atd)doporucujem si zobrat jej matku do parady uvidis nebude to zle
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mal som podobný prolém, ja som mal 18, ona 20 a jej rodičia ma bezdôvdne nemali radi od uplneho zaciatku.. Najprv sme sa snažili to ignorovať, ale nešlo to, tak som sa jej otca raz opýtal, že čo mu vadí. Odvtedy nebol žiadny problém, ale atmosféra bola taká všelijaká...
..btw som s tou holkou bol 2 roky a boli to krásny čas aj napriek problémom, ktoré som tu opisoval, takže zatni zuby a GL!
..btw som s tou holkou bol 2 roky a boli to krásny čas aj napriek problémom, ktoré som tu opisoval, takže zatni zuby a GL!
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tvrdo
Samozrejme ,je potrebne sa s otcom porozpravat ,ale podla mna by si to mal urobit ty ,viem ze to nebude lahke ,hlavne ak ta vobec nepozna ,ale asi to inak nepojde. Myslim ,ze pokial nesi nejaky grazel ,ci iny odlud tak by ti to malo prejst.
Ak to je ale nejaky dement ,tak to budete musiet urobit na drzovku -> vybavit si prestupy na ine skoly mimo mesta ,internaty a tak pod. , proste im nejako pohrozit, ze tak ci onak pridu o svoje dieta:)
Ak to je ale nejaky dement ,tak to budete musiet urobit na drzovku -> vybavit si prestupy na ine skoly mimo mesta ,internaty a tak pod. , proste im nejako pohrozit, ze tak ci onak pridu o svoje dieta:)