Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

Sorry, ale niektore odpovede mi fakt vyzneju ako bezobsazne frazy. Po dosiahnuti kriticke hranice sa zruti cela ekonomika. Myslis si, ze sa proste vypestuje o 20% menej obilia, vyrobi sa 20% menej aut atd. a vsetko bude v poriadku? Z dlhodobeho hladiska neudrzatelne.

A Europania vymieraju z vlastnej vole, nikto ich nenuti mat 1.38 dietata na dvoch rodicov, ci ako to bolo v tom videu. To ze tu potom vznika pracovne vakuum a ini ho vyuzivaju je prirodzeny nasledok.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

eMPiko napísal:Sorry, ale niektore odpovede mi fakt vyzneju ako bezobsazne frazy. Po dosiahnuti kriticke hranice sa zruti cela ekonomika. Myslis si, ze sa proste vypestuje o 20% menej obilia, vyrobi sa 20% menej aut atd. a vsetko bude v poriadku? Z dlhodobeho hladiska neudrzatelne.
Ale bude menej ludi, takze to je uplne jedno.
eMPiko napísal:A Europania vymieraju z vlastnej vole, nikto ich nenuti mat 1.38 dietata na dvoch rodicov, ci ako to bolo v tom videu. To ze tu potom vznika pracovne vakuum a ini ho vyuzivaju je prirodzeny nasledok.
http://www.hojko.com/post1177859.html?h ... t=#1177859

:roll:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Ad to prve: Nula bodov, takto ti to nebude fungovat.
Ad to druhe: Zapadne krajiny skrz media devastuju populaciu povodnych Europanov a presidluju tu moslimov pretoze sa snazia ziskat ruske suroviny :shock: Tak toto mi otvorilo oci
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ekonomika ekonomika ekonomika nas boh jediny... :roll:

co tak keby tieto bezcenne vlady v nasich krajinach nastavili system tak aby podporoval rodiny, porodnost.. a to masivne podporoval ako jeden z prvoradych cielov! vymierame z vlastnej vole,tak ako z nej pomaly zomiera narkoman?? nic sa s tym neda robit?to je riesenie?? preco vyrazne nepodporovat rodiny s viac detmi (3+) .. a ked uz, kludne aj znevyhodnovat tych ktory maju materialne prostriedky ziadne objektivne dovody a napriek tomu sa rozhodnu nemat potomstvo.. toto by bolo nepripustne?? a preco? pozitivna diskriminacia ciganov ale problem nie je! nebolo by to "humanne"....?..tak radsej vymrieme... :!: ano? nasi ludia nie tak davno boli znami velkymi rodinami, mozno este vela z vasich starych rodicov a aj rodicov pochadza z mnohopocetnych rodin.. a to napriek tomu ze to nebola doba 'ekonomickeho blahobytu'.. tato moderna spolocnost je uplne prehnita a chora, clovek je len obycajny robot, kam inam asi vedie konzum, 'humanizmus', egoizmus, feminizmus a aj liberalny kapitalizmus (kapitalistovi je jedno aku "farbu" ma jeho otrok, kym je jeho otrokom..) a ine zhubne vplyvy a myslienkove prudy cudzie tradicnej europskej kulture... potrebna je revolucia v europskom cloveku a jeho prebudenie, zazili sme aj horsie obdobia cierny mor, bratovrazedne vojny, napriek tomu sme stale tu, doslova hybatelia a tvorcovia vacsiny pokroku tohoto sveta a teraz mame vymriet kvoli nejakej ekonomike???!!

trosku 'futuristicke' predsa ale suvisiace s touto temou..
Japan – Rejects Immigration, Chooses Robots to do Work

What ails this prosperous nation could be treated with babies. Yet many young women here do not want children, and the Japanese will not tolerate a lot of immigrants. So government and industry are marching into the depopulated future with the help of robots -- some with wheels, some with legs, some that you can wear like an overcoat with muscles.

...

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02023.html
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

myslite si ze vseobecne podporovanie porodnosti v europe, ale aj inde nieco vyriesi? napr. ala fico?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dnes som sa vratil z Bosny a Hercegoviny, kde som o.i. navstvil aj Mostar. pre miestnych moslimov nebolo problemom mna ako krestana pustit do mesity, a nemaju problem ani so zidmi, kedze vedla mesity bez problemov stoji synagoga.
potvrdilo sa mi, ze islam nieje nabozenstvom nenavisti. to je skor vysledok proti-moslimskej propagandy, ktora prezentuje militantnu minoritu moslimov ako smerodatnu skupinu.
po osobnych skusenostich so zivymi moslimami ma ziadne protiislamske blogy, ci ludia omielajuci dookola, ze moslimovia chcu znicit svet neprehovoria o ich pravde.
ako hovori jeden slogan: "nevyskusas, nezazijes".
blaboly o moslimoch, od ludi ktori videli moslima maximalne tak na fotke s popisom "ziva bestia" mi pridu ako velmi uboha krcmova politika.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

krija napísal:či ide o arabov alebo židov, snažím sa len o jedno. nehádzať všetkých do jedného vreca, lebo väčšina sú takí istí ľudia ako my. :wink:
krija ale celý ten spor začal medzi arabmi a židmi len zaberaní arabskej pôdy židmi. Veď predsa s osady ktorá mala 3800 členov za pomoci U SS A zbraní sa stal veľký Izrael. Že to eskaluje predsa o tom niet pochýb, že arabov vykresľujú nelútostných hrdlorezov, to propaganda tlače. Neviem ako by sa cítil každý ak by mu vtrhol ozbrojený vojak do domu a jednoducho by ho vyhnal s vlastného preč, asi by mu nezaďakoval :x
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nadl, od tej doby ako som toto napisal sa vela zmenilo :wink: (mam namysli moj pohlad na vec a viem aj to, ako ten spor zacal, ako aj to kto ho zacal a kto je zodpovedny).
Windowlicker
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Windowlicker »

vcera v Blackpoolskych novinach in UK pisali ze chcu Moslimovia peniaze na dostavanie mesity ...tak mesity po svete by chceli robit ale keby si chcely krestania postavit kostol v islamskych statoch tak ich povesaju
:?
jackb
Redeemer
Redeemer

Windowlicker napísal:vcera v Blackpoolskych novinach in UK pisali ze chcu Moslimovia peniaze na dostavanie mesity ...tak mesity po svete by chceli robit ale keby si chcely krestania postavit kostol v islamskych statoch tak ich povesaju
presne.
spiny su to. a ked chce krestansky turista fotit mesitu tak ho zbicuju. strasne nieco...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Windowlicker napísal:vcera v Blackpoolskych novinach in UK pisali ze chcu Moslimovia peniaze na dostavanie mesity ...tak mesity po svete by chceli robit ale keby si chcely krestania postavit kostol v islamskych statoch tak ich povesaju
V Sýrii je napr. 10% katolíkov, to by podľa tvojich slov už hraničilo s genocídou...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Niekto pozeral veľa holywoodskych filmov s tradičnou schemou:
zly- rus alebo moslim, dobrý-američan, žid-biedna obeť zlých ľudí, a potom si domýšľa takéto "fakty".

Moslimovia sami veria v Ježiša Krista, takže neviem ako si prišiel na to, že chcu vešať kresťanov, maš nejaky dôkaz? Par citatov z koranu:

47. Hľa, anjeli povedali: „Mária! Boh si ťa vyvolil a očistil . Mária Boh ti odkazuje radostnú zvesť o slove od Neho, jeho meno bude AL-Mesih Ísa ibn Mariam (mesiáš Ísa (Ježiš) syn Márie), bude mať vysoké postavenie v živote najnižšom i v živote poslednom a bude patriť medzi priblížených (Bohu). Povedala: „Pane môj, ako môžem mať dieťa a nedotkol sa ma človek? Povedal: Tak, Boh stvorí, čo chce. Keď rozhodne o nejakej veci, tak jej len povie: „Buď“ a ona je“.
48. A naučí ho Al Kitáb(písanie) a múdrosť a Tóru a Evanjelium“.
49. „A učiní ho poslom k synom Izraela.
Keď ale Ísa pocítil u nich odmietanie, povedal: „Kto budú tí, ktorí mi pomôžu a podporia ma vo výzve k Bohu? Učenci povedali: „My pomôžeme vo výzve k Bohu, uverili sme v Boha a buď svedkom toho, že sme muslimovia (t.j. Bohu oddaní).
53. „Pane náš, uverili sme v to, čo si zoslal dole a nasledovali sme posla. Zapíš nás teda medzi svedkov.

Problém s moslimami nevidim v naboženstve, ale v ich masivnom osidľovani Europy a rýchlom populačnom raste....
Windowlicker
Amateur
Amateur

tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Konkretne za čo ma tento plač nad obhorenym dieťaťom hovoriť? Mimochodom, výborná stránka :roll:
Windowlicker
Amateur
Amateur

Neviem ale tebe sa to zda byt normalne ?Ze mrtve dieta drzia v rukach a kricia Alah a ´´oddavaju mu ho´´?Mne ti ludia pripadaju uz ako krvomilne bytosti :?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Otec dobil dcéru. Pre mobil

Za drastické vraždy dostávajú otcovia či bratia mierne tresty. Za dobré meno rodiny im to stojí.

TEL AVIV. Otec dobil na smrť svoju 27-ročnú dcéru a matku piatich detí za to, že mala mobilný telefón. Potom sa sám udal. Vo väzení sú s ním aj bratia zavraždenej, ktorí mu útok pomohli zosnovať.

Fadia Nadžar bola pre svoju hlboko veriacu rodinu v pásme Gazy hanbou. Preto musela zomrieť. Jej manžel sa s ňou rozviedol a keď sa aj s deťmi nasťahovala späť k rodičom a bratom, nesprávala sa, ako by si predstavovali. Mala mobilný telefón a jej otec bol presvedčený, že sa rozpráva s mužmi, ktorí neboli členmi rodiny. Za to ju podľa dvoch palestínskych ľudskoprávnych organizácií dobil železnou reťazou.

http://www.sme.sk/c/4955605/otec-dobil- ... mobil.html

Toto hovori za vsetko. Smutne je, ze "vrazdy zo cti" pachaju moslimovia uz aj v Europe.
jackb
Redeemer
Redeemer

... nemat co s peniazmi tak vsetkych vyrobcovfalzifikatov, olizovacovokien a im podobnych do toho Mostaru zoberiem. nech vidia moslimov a hlavne to tam kazdy jeden upaluje svoje deti a zabija zeny pre mobil, alebo tu ich strasnu nenavist k inym nabozenstvam.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jediný háčik je v tom, že islamska kulúra a náboženstvo je na úrovni stredoveku. Vraždy zo cti, náboženské vraždy, nerovnoprávnosť žien a iné..
Našťastie (alebo skôr nanešťastie?) ich západná /kresťanská/ kultúra ťahá hore, tak to hádam nebude až 1000 rokov do ďalšej renesancie...
jackb
Redeemer
Redeemer

Frikso napísal:Jediný háčik je v tom, že islamska kulúra a náboženstvo je na úrovni stredoveku. Vraždy zo cti, náboženské vraždy, nerovnoprávnosť žien a iné..
Našťastie (alebo skôr nanešťastie?) ich západná /kresťanská/ kultúra ťahá hore, tak to hádam nebude až 1000 rokov do ďalšej renesancie...
ale to nieje nic divne. je to nabozenstvo o viac ako 600 rokov mladsie ako krestanstvo.
kazde nabozenstvo sa musi vyvynut...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jackb:Veď presne to. Vývin kresťanstva malo dramatickejší priebeh viď. 600 rokov dozadu.
Každopádne vnímam práve toto ako prekážku a práve pre toto sa mi nepáčí húfna imigrácia moslimov do EU.
Všakže kto iný je za to zodpovedný, než imigračná politika EU, to už ale znova hráme tú istú pesničku..
Napísať odpoveď