Urcite nie, ono to utiahne ale nie na dlhu dobu. Zdroj ti moze odist po dni/tyzdni/mesiaci/roku, ale urcite by som nepripajal na ten zdroj hentu kartu. Pozri sa po nejakych Enermax, Corsair, Seasonic 400w
lol naco radite tipkovi ktory ide kupovat kartu so spotrebou cca 70w a zvyskom zostavy ktory pravdepodobne nevezme viac ako 100w zdroje s 400-450w ??? a jedny z najdrahsich znaciek? gimme a fucking break
vendo napísal:lol naco radite tipkovi ktory ide kupovat kartu so spotrebou cca 70w a zvyskom zostavy ktory pravdepodobne nevezme viac ako 100w zdroje s 400-450w ??? a jedny z najdrahsich znaciek? gimme a fucking break
Sapo napísal:Aby v buducnosti nemusel kupovat dalsi
aha takze ma slaby pc ale raz si urcite kupi lepsi preto mu kupime novy zdroj a minieme mu 70e nie?
odkial vies ze bude vobec kupovat niekedy pc na ktory mu uz 350w nebude stacit? neznizuje sa nahodou stale spotreba pc komponentov????
rozmyslas vobec?
ziadne 4 fany ani 2 dvd romky nemam do noveho zdroja sa nechcem pustat ta grafika je take docasne riesenie kym bude novy ten zdroj by som kupil iba keby to naozaj bolo iste ze to neutiahne