cafko...pustim mechaniku cez bios na boot, samozrejme dnuka mam dvd win7, a v ponuke kde by som mal mat moj OS a ten ktory mam v mechanike, cize ktory chcem instalovat, cize win7, my nenajde, proste tam neni, ako to vyriesit ?
Žiadne menu s výberom OS sa zobraziť nemá... nebliká ti tam dačo ako Pres any key to boot from CD alebo dačo také?
A na budúce to napíš tak aby sa to dalo pochopiť po prvom prečítaní
a ked tam das napr. boot cd win xp ide? moze sa stat ze to tvoje dvd s win7 bootovacie nie je...a ked uz si v tom biose tak mechaniku DVD ti vidi? pretoze s tvojich predoslych prispevkov som to nejako nevycital
SyZo napísal:dosku ? neni to jedno ? neni skorej dolezite aky mam bios alebo nieco take ?
No podla typu dosky vies aj aky mas BIOS...Nepodstatne...
Bud si v biose nastavis ako prve zariadenie z ktoreho ma bootovat svoju mechaniku,alebo sa stlacanim niektorej klavesy dostanes do boot menu a tam nasledne zvolis mechaniku.O aku klavesu sa jedna sa da zistit prave podla typu dosky/biosu.Napr.moj ASUS ma vstup do boot menu F8.
Popr.sleduj ak nabiehava PC-tam zvykne vypisovat,ktora klavesa na co sluzi...
no, dam dnuka dvd, stlacam F8, hodi my tabulku, kde je na vyber enable boot, dam to a a dalej my pusti vistu...sa mi zda ze by my malo dat daake ine menu alebo nieco take, nie dalej pustit win