Nieco na zamyslenie...
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak by to chcel este niekto vidiet tak je to aj na tejto stranke:
http://black-hart.blog.cz/0807/jeden-osud-jeden-ziwot
tazke sa na to pozerat je to fakt do placu..tazko uverit jeden den zijes normalnym zivotom a na druhy den zijes uplne odlisne..ale tuto tragediu zavinil clovek,cize sa stat nemusela ale to je uz osud..ktory nijak neovplivnime,samozrejme musi to byt velmi silna zena,kedze si uz tolko vytrpelaSoviet napísal:Ak by to chcel este niekto vidiet tak je to aj na tejto stranke:
by ma zaujimalo co za inteligenta vymazalo tie obrazky... tie obrazky su k pribehu, tak v prilohach by to neslo... ach inteligencia moja, neopust ma...vsak...
edit: wolodo: ja som to videl, len chapes, je zalozena tema o tomto, a niekto odtial odfajci obrazky... ak tu bude este niekolko stran prispevkov, tak tento (5 prispevkov nad mojim) niekto novy nenajde...
edit: wolodo: ja som to videl, len chapes, je zalozena tema o tomto, a niekto odtial odfajci obrazky... ak tu bude este niekolko stran prispevkov, tak tento (5 prispevkov nad mojim) niekto novy nenajde...
-
wolodo
Professional
Hadam si sa s nou rozlucil , asi 5 prispevkov nad tebouPezzo napísal:by ma zaujimalo co za inteligenta vymazalo tie obrazky... tie obrazky su k pribehu, tak v prilohach by to neslo... ach inteligencia moja, neopust ma...vsak...
Soviet napísal:Ak by to chcel este niekto vidiet tak je to aj na tejto stranke:
Stale zije....ved ked pogooglis najdes aj reklamu ktoru natocila...Filipito napísal:ach ku*va je to nechutnepana beke, 45 sekund to spravilo s clovekom, neviete ci zomrela? tu stranku som nepozeral a ani si ju nepozriem
-
weronyka
Light Star
mňa mrazí... nám, bežným smrteľníkom, sa veľakrát zrúti svet už po nejakej banálnosti a sme mimo...
ja vzdávam úctu výnimočným ľuďom, ako je táto holka... možno stratila svoju fyzickú podobu, no morálne sa nerozložila a napriek jej nešťastiu má chuť ďalej žiť... toto každý nedokáže... skladám svoj pomyselný klobúk...
ľudia s podobným osudom dokážu ostatným ľuďom otvoriť oči a nepriamo ho donútiť zvážiť svoje životné hodnoty...
ja vzdávam úctu výnimočným ľuďom, ako je táto holka... možno stratila svoju fyzickú podobu, no morálne sa nerozložila a napriek jej nešťastiu má chuť ďalej žiť... toto každý nedokáže... skladám svoj pomyselný klobúk...
ľudia s podobným osudom dokážu ostatným ľuďom otvoriť oči a nepriamo ho donútiť zvážiť svoje životné hodnoty...
Je to silný príbeh na zamyslenie sa. Mne lekár úplnou náhodou zjazvil časť tváre, následne dlhodobá infekcia a to som mala depky. Človek nikdy nevie, aké veci sa môžu stať. A pritom mi to pripadá teraz až trápne. Plus daľšie problémy a človek je v háji. Neviem ani ako, ale dostala som sa k tomuto príbehu. A práve tento príbeh mi otvoril ešte viac dokorán oči. Vážte si svojich blízkych, rodinu, priateľov a žite každý deň akoby bol váš posledný. Vážte si život a nerobte debiliny, nikdy nejazdite pod vplyvom alkoholu. ŽIVOT JE LEN JEDEN. DÚFAM, ŽE SI TO UVEDOMIA TÍ BLÁZNI, ČO NEZODPOVEDNE SADAJÚ ZA VOLANT POD VPLYVOM ALKOHOLU.
Niekto sa pýtal ako sa Jaqui zachovala ohľadom nezodpovedného vodiča.
Na pojednávaní:
"I don´t hate you."she remembers saying. "but you need to understand that you committed a grave mistake."
The room was silent.
I forgive you.
Reggie said he wished he could give her back the past. I admire you, Reggie said. I´ll do anything I can help you. I´m at you service.
Jacqui looked at him.
"Well", she answered. "I do need a housekeeper."
Takže ona mu odpustila:(. Žena s veľkým Ž. Neuveriteľné srdce anjela.
Keď sa stretla v Oprah show z jeho matkou, tak tá nevedela ani ceknúť, sedela ako prikovaná. Jaqueline sa postavila a s tými obhorenými rukami ju objala a povedala: It´s okay.
Raz jednému novinárovi povedala:
My soul feels trapped...like my soul is strong and wants to get out.
But this is my life, she says, and I try to enjoy it.
"I´m here", she explains. "I can hear my father. I can smile, you know. I can laugh."
Where do you get your strenght from? the interviewer asks.
"It´s very simple." Jacqui says. "YOU FIND THE STRENGHT IN LOVE."
Svoj zivot sa snaží využiť. Silu nachádza v láske. Chodí po rôznych seminároch, ide písať knihu a študuje angličtinu.
Je tu. Počuje svojho otca. Môže sa usmievať. Žije.
http://www.helpjacqui.com/home.htm
Mňa tento príbeh ovplyvnil natoľko, že v týchto veciach budem konať. Pre mňa je to výzva o tom hovoriť, písať a naozajstné zadosťučinenie je pomáhať ľudom, pretože nikdy nevieme, kedy tam skončíme my.
Jej pár slov na záver( rovno preklad)
Počas tohto obdobia som sa naučila veľa vecí, s ktorými sa chcem s vami podeliť. Sú ťažké obdobia v živote človeka, ale ani ťažké obdobia netrvajú večne. Každý boj za niečo príde s vytrvalosťou skôr alebo ho dosiahneš neskôr( rozprávam z vlastnej skúsenosti).
Život je sériou fáz a dôležitá vec je žiť každú jednu intenzívne. Tieto obdobia majú svoj začiatok a koniec. Nesnažte sa zotrvať v jednom, naopak, pokračujte ďalej. Keď budete čeliť veľkému problému, žite svojim zármutkom, plačte, dajte tomu voľný priebeh, ale potom choďte ďalej.
Život je krásny, dokonca krajší, keď ho žijete intenzívne, minútu po minúte.
Please don´t drink and drive!!!
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 18:02 )
A ešte jedna vec. NEZATVÁRAJTE PRED TAKÝMITO OSUDMI OČI. PRÁVE NAOPAK. JE POTREBNÉ ICH VNÍMAŤ.
Niekto tu písal, že by mal problém byť v jednej izbe s touto osobou, zrejme strach. No ja by som nemala problém byť tej osobe aj skvelá priateľka ako môžem byt priateľka ďalším ľudom, čo majú srdce na správnom mieste.
Niekto sa pýtal ako sa Jaqui zachovala ohľadom nezodpovedného vodiča.
Na pojednávaní:
"I don´t hate you."she remembers saying. "but you need to understand that you committed a grave mistake."
The room was silent.
I forgive you.
Reggie said he wished he could give her back the past. I admire you, Reggie said. I´ll do anything I can help you. I´m at you service.
Jacqui looked at him.
"Well", she answered. "I do need a housekeeper."
Takže ona mu odpustila:(. Žena s veľkým Ž. Neuveriteľné srdce anjela.
Keď sa stretla v Oprah show z jeho matkou, tak tá nevedela ani ceknúť, sedela ako prikovaná. Jaqueline sa postavila a s tými obhorenými rukami ju objala a povedala: It´s okay.
Raz jednému novinárovi povedala:
My soul feels trapped...like my soul is strong and wants to get out.
But this is my life, she says, and I try to enjoy it.
"I´m here", she explains. "I can hear my father. I can smile, you know. I can laugh."
Where do you get your strenght from? the interviewer asks.
"It´s very simple." Jacqui says. "YOU FIND THE STRENGHT IN LOVE."
Svoj zivot sa snaží využiť. Silu nachádza v láske. Chodí po rôznych seminároch, ide písať knihu a študuje angličtinu.
Je tu. Počuje svojho otca. Môže sa usmievať. Žije.
http://www.helpjacqui.com/home.htm
Mňa tento príbeh ovplyvnil natoľko, že v týchto veciach budem konať. Pre mňa je to výzva o tom hovoriť, písať a naozajstné zadosťučinenie je pomáhať ľudom, pretože nikdy nevieme, kedy tam skončíme my.
Jej pár slov na záver( rovno preklad)
Počas tohto obdobia som sa naučila veľa vecí, s ktorými sa chcem s vami podeliť. Sú ťažké obdobia v živote človeka, ale ani ťažké obdobia netrvajú večne. Každý boj za niečo príde s vytrvalosťou skôr alebo ho dosiahneš neskôr( rozprávam z vlastnej skúsenosti).
Život je sériou fáz a dôležitá vec je žiť každú jednu intenzívne. Tieto obdobia majú svoj začiatok a koniec. Nesnažte sa zotrvať v jednom, naopak, pokračujte ďalej. Keď budete čeliť veľkému problému, žite svojim zármutkom, plačte, dajte tomu voľný priebeh, ale potom choďte ďalej.
Život je krásny, dokonca krajší, keď ho žijete intenzívne, minútu po minúte.
Please don´t drink and drive!!!
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 18:02 )
A ešte jedna vec. NEZATVÁRAJTE PRED TAKÝMITO OSUDMI OČI. PRÁVE NAOPAK. JE POTREBNÉ ICH VNÍMAŤ.
Niekto tu písal, že by mal problém byť v jednej izbe s touto osobou, zrejme strach. No ja by som nemala problém byť tej osobe aj skvelá priateľka ako môžem byt priateľka ďalším ľudom, čo majú srdce na správnom mieste.
Re: Nieco na zamyslenie...
nahodne som na toto natrafil a jedol popritom parky.velmi smutne vzdy trpia nevinny ale chcem sa spytat aj som googlil ako je na tom teraz?uz je moznost ziskat novu tvar tak ci nahodou uz nepodstupila proceduru.a chlapik sa asi alkoholu nedotkne do konca zivota.ja nechapem preco debili musia za kazdu cenu sadat za volant ci i len s troska alkoholom.
Re: Nieco na zamyslenie...
toto je vrchol alkoholizmu za volantom.