Yeah ale si ma potesil.Konecne si budem moct vychutnat Kazan nazivo.A nie pozerat reprizy z NHL.
KHL (Kontinentálna hokejová liga)
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: KHL (Kontinentálna hokejová liga)
Hossa a Radivojevic v all star vdaka hlasovaniu fanusikov plus Strbak...celkom pekne zastupenie. Je na uvazenie ci khl je taka slaba ze tam dominuju hraci z tretich formacii nhl alebo to bolo nevyuzitie ich potencialu v nhl
-
Sagittarius
Guru
To som dnes videl na TA3 a celkom ma to prekvapilo. Som zvedavý na zloženie tímu.
HC Lev bude hrať v Bobrovovej divizii s OHK Dinamo, Spartak Moskva, CSKA Moskva, SKA Petrohrad a Dinamo Riga.....osobne sa teším na SKA Petrohrad nabitý hviezdami ako Nabokov, Čajanek, Sushinski, dufam že aj Yashin podpíše, Rybin, Zubov, Saprykin....
btw. som zvedavý aké budu ceny lístkov, kedže kapacita je iba 5000 miest v Poprade
btw. som zvedavý aké budu ceny lístkov, kedže kapacita je iba 5000 miest v Poprade
-
Sagittarius
Guru
SZĽH sa bude hosťovaním HC Lev opätovne zaoberať
Funkcionári sú opatrní, hráči zväčša za KHL
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 13:32)
Kompletný kalendár zápasov Lev Poprad v KHL
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 17:50)
Slovenský zväz už údajne vydal povolenie pre HC Lev
Inak stránka HC Lev, no podľa formy aj obsahu neviem, či je oficiálna: http://www.hclev.sk
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 19:53)
Hokejový Lev lobuje
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2010, 12:49)
Extraligové kluby súhlasia so štartom HC Lev Poprad v KHL
Funkcionári sú opatrní, hráči zväčša za KHL
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 13:32)
Kompletný kalendár zápasov Lev Poprad v KHL
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 17:50)
Slovenský zväz už údajne vydal povolenie pre HC Lev
Inak stránka HC Lev, no podľa formy aj obsahu neviem, či je oficiálna: http://www.hclev.sk
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 19:53)
Hokejový Lev lobuje
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2010, 12:49)
Extraligové kluby súhlasia so štartom HC Lev Poprad v KHL
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pokiaľ viem tak lístky budú stať nejakých 9-10€.
Ináč prečo mám tušák že pred bytovkou na námestí mi budú chodiť samí ruský turisti?
Ináč prečo mám tušák že pred bytovkou na námestí mi budú chodiť samí ruský turisti?
-
Sagittarius
Guru
Lev Poprad si kúpil súhlas klubov. Na ťahu je hokejový zväz
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 19:38)
KHL na Slovensku nakoniec nebude: Popradský Lev hrať v KHL nebude. Liga štart klubu zrušila Škoda.
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 19:38)
KHL na Slovensku nakoniec nebude: Popradský Lev hrať v KHL nebude. Liga štart klubu zrušila Škoda.
už som z toho mimo... v rusku ho nemohli zaregistrovať, lebo "Môžeme si k tomu sadnúť a odsúhlasiť to, ale potom bude musieť Lev sídliť v Rusku, mať svoj farmársky klub a mládežnícke tímy. A tiež to najdôležitejšie - ruských hráčov."
ale prečo ich neregli u nás... "Nemôžeme ho prijať za člena nášho zväzu, nespĺňa takmer žiadnu podmienku," uviedol šéf SZĽH Juraj Široký." neviete niekto aké podmienky mali splniť?
Ale najviac ma štve, že to stroskotalo na byrokracii
a na čo SZĽH odkladali to rozhodnutie?
ale prečo ich neregli u nás... "Nemôžeme ho prijať za člena nášho zväzu, nespĺňa takmer žiadnu podmienku," uviedol šéf SZĽH Juraj Široký." neviete niekto aké podmienky mali splniť?
Ale najviac ma štve, že to stroskotalo na byrokracii
a na čo SZĽH odkladali to rozhodnutie?
Určite je lepšie, že to "zamietli pod stôl" teraz ako keby sa nám po veľkom neúspechu vysmievali Česi a ostatné hokejové krajiny, Poprad má šancu na budúci rok už ako pripravené mužstvo (ekonomicky a hokejovo). Samozrejme všetko záleží od chcenia funkcionárov, sponzorov a kladnom vyjadrení KHL
.
-
mirak2
Hardcore addict
o rok to skusia znova v cesku podla mna, lebo v poprade chceli hrat iba rok
schwollo: najdi si na szlh.sk stanovy a smernice szlh co je potrebne na clenstvo....hromada veci co by museli splnit...a nevieme ci vobec chceli vstupit do szlh
schwollo: najdi si na szlh.sk stanovy a smernice szlh co je potrebne na clenstvo....hromada veci co by museli splnit...a nevieme ci vobec chceli vstupit do szlh
-
Sovjet
Expert
SZĽH tomu dalo. Takže Lev nenastúpi, škoda, bohvie aký by to malo výsledný efekt. Ževraj do KHL-ky sa môžu dostať kluby z Kataru a SAE, ževraj tam majú perfektné štadióny. A tak isto aj Miláno. Viete niečo o tom bližšie?
-
mirak2
Hardcore addict
ano vieme..v milane je stadion pre nejakych 7000ludi ale nikdy v nom nebolo na hokeji viac ako 1500 ludi, ist do talianska s khl je ako skusat curling v centralnej afrike...velmi podobne v katare a sae, akurat vacsi stadion a mensia POTENCIALNA navstevnost...takze este horsie...ked silou mocou chcu rozsirovat khl tak prichadzaju s takymito scestnymi napadmi
-
Sovjet
Expert
Tak to je fakt odveci. No ale zase v Katare alebo SAE majú doláre aj v golieri napchatie. Tak to Miláno je teda tiež veľká chu*ovina. Majú rokovať dúfam, že sa nedohodnú!
V akom kontexte vidíte výhru Petrohradu na Carolinou?
Ja by som to nepodceňoval, ale ani nepreceňoval.
Na druhej strane nepáčia sa mi ohlasy kanaďanov a ostatných anti-rusov, že Petrohrad hral brutálne a Erica Staala radšej stiahli.. Ono keď pred 30 rokmi kanada išla na ľade iné teamy zabiť viď Clarckov zákrok na ts ts ts neviem koho keď mu vrazil hokejkou do slúch alebo zákrok na Charlamova keď zborná odišla z ľadu.. Kanada si z toho spravila národnú hrdosť a doteraz sa nesie fáma o mäkkých europánoch, tak keď sa to otočí, tak sme už tí zlí?
Ja by som to nepodceňoval, ale ani nepreceňoval.
Na druhej strane nepáčia sa mi ohlasy kanaďanov a ostatných anti-rusov, že Petrohrad hral brutálne a Erica Staala radšej stiahli.. Ono keď pred 30 rokmi kanada išla na ľade iné teamy zabiť viď Clarckov zákrok na ts ts ts neviem koho keď mu vrazil hokejkou do slúch alebo zákrok na Charlamova keď zborná odišla z ľadu.. Kanada si z toho spravila národnú hrdosť a doteraz sa nesie fáma o mäkkých europánoch, tak keď sa to otočí, tak sme už tí zlí?
-
Sagittarius
Guru
Lev už môže hrať na Slovensku KHL
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2011, 15:00)
Smola ako hrom. Šatan má zlomenú ruku, čaká ho mesačná pauza
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 0:15)
Video Chárov rekord neodolal, väčšiu „bombu“ vyslal Kuľjaš
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2011, 15:00)
Smola ako hrom. Šatan má zlomenú ruku, čaká ho mesačná pauza
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 0:15)
Video Chárov rekord neodolal, väčšiu „bombu“ vyslal Kuľjaš
-
mirak2
Hardcore addict
jo vyslal ale sak to merali hned ako vystrelil a nie ako v nhl po dobrych styroch metroch 
naco sa drb*me do KHL ked si tam iba hambu urobime? urcite bude ten lamacky poprad posledny.. aj čechov ho presti