Comodo internet security

Informácie o software, ankety...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Comodo internet security

Príspevok od používateľa dekarbon »

Aké máte skúsenosti s týmto programom? ste spokojný? Alebo naopak?zaujímali by ma vaše postrehy tí čo používate tento program na ochranu svojich Pc staníc
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

osobne pouzivam Comodo.. iba Firewall.. uz to bude asi aj rok.. ma tam mrte funkcii.. pekny filter pripojeni, aktualne pripojenia... nebrzdi PC.. u mna top one :)
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Používam Comodo ale len firewall, 100% spokojnosť, PC nebrzdí, ale antivír majú dosť slabý :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

S tymto programom mam len dobre skusenosti a hodnotim ho kladne.Pouzivam ho uz dlhsiu dobu a zatial ma nesklamal, takze ho odporucam. :)
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Eset Smart Security 4 generacie by mal mat implementovany tiez firewall od Comodo, takze je urcite kvalitny :wink:
tikend
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tikend »

som velmi spokojny so vsetky.....bezkonkurencny firewall, jedinecny defense+ a vyborny firewall z tohto balika robia najlepsiu free ochranu pc aku poznam.....jedine co ma stve ze pri aktualizacii antiviru sa mierne nadmerne vytazuje procesor, ale nie je to nic nezvladnutelne
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

-defense je strasne ale strasne otravny (aj ked je inak premakany ale vypinam to)
-antivirus mava chybne hlasenia (ak si trosku advanced uzivatel tak sa s tym urcite stretnes)
-firewall je dobry (podla testov), ale mohol by byt lepsi (ukazovat rychlost akou procesy stahuju, pri zakliknuti Allow automaticky nepovolit procesu vsetky TCP/UDP spojenia ale len aspon prislusny port, vyhladavanie v pravidlach, zmena ikonky pri jeho vypnuti - zabudam ho potom opatovne zapnut atd). Tieto veci mi vadia.
-pomale GUI a nedopatrnim si mozes svoju konfiguraciu celeho balika (hlavne pravidiel vo firewalle) zresetovat.
Takze urcite ma muchy (ktore pochybujem ze vyvojari napravia) ale je najlepsi z free rieseni.
Napísať odpoveď