co moj maly? nieco nedochadza?
Upresnim pre takych ako ty....
Anabolicke steroidy su vpodstate rastove hormony....
o to o kulturistoch bolo v zlysle temy.....
Este nieco co by si rad?
BTW ked uz si to nadhodil v inej teme, tak by si mal vediet, ze branim RH iba predlzujes obdobie pocas ktoreho sa telo rozvija, potom okolo 25teho roka zivota sa tento proces zastavuje. RH posuva tuto hranicu, vela ale ovplyvnuje samotna nasa genetika a tvoj rezim atd...
hmmm zaujimalo by ma co si studoval ty ze si si taky isty?
Som zvedavy co nie je pravda? (a skade to mas)
dalsi internetovy macher. Jedna vec je podlozit nazor faktami (kedykolvek budes chciet) a druha je spammovat.
kazdopadne koncim, hadat sa nebudem, na fore to nema zmysel, maj si kludne pravdu.. ak ti to na nieco je
nemam zaujem
dair: rastovy hormon je hormon taky isty mako mas v tele... a steroidy su uplne ine latky tak tu needristaj a nehraj zbytocne mudreho. .ked vsetci vidia ze dristas...
ach "masaker" teba museli dobre sikanovat ked si bol mensi.. alebo aky mas komplex? kukni na ten svoj nick.. v jednej teme ides kupovat desert eagle v druhej ides zrat steroidy resp po tvojom "rastovy hormon"
najprv si utried rozdiel medzi prirodne anabolicke steroidy a synteticke anabolicke steroidy..
len tak btw.. prirodne su uplne totozny testosteron ako mas v tele (teda hormon principialne taky isty ako rastovy)
a synteticke je ten isty testosteron ako pri prirodnych len je upravovany do vyssej "efektivity"
zobud sa...
// btw..aj tak nechapem naco to tu potrebujes rozoberat.. ked uz mas znamych tama hentam..kde samozrejme robia s cistym rastovym hormonom ..abo hociako to uz myslis..nebolo by lepsie spytat sa ich, co ti to spravi? venujem ti jeden velky "lol"
Masaker napísal:dair: rastovy hormon je hormon taky isty mako mas v tele... a steroidy su uplne ine latky tak tu needristaj a nehraj zbytocne mudreho. .ked vsetci vidia ze dristas...
haha, steroidy su uplne ine latky..... ved preto som povedal ze upresnujem na anabolicke steroidy. Dristas tu teda potom len asi ty a to jedine co tu vsetci vidia.
Point ta tu pekne zotrel a ked tak listujem v tvojich prispevkoch tak mi tie stupidity ani nestoja za rec. Povedz rodicom nech ta nebiju po hlave
dair napísal:haha, steroidy su uplne ine latky..... ved preto som povedal ze upresnujem na anabolicke steroidy. Dristas tu teda potom len asi ty a to jedine co tu vsetci vidia.
Point ta tu pekne zotrel a ked tak listujem v tvojich prispevkoch tak mi tie stupidity ani nestoja za rec. Povedz rodicom nech ta nebiju po hlave
to nie rodicia to ti ludia, kvoli ktorim chce ziskat vacsiu bojaschopnost a respekt
Point napísal:ach "masaker" teba museli dobre sikanovat ked si bol mensi.. alebo aky mas komplex? kukni na ten svoj nick.. v jednej teme ides kupovat desert eagle v druhej ides zrat steroidy resp po tvojom "rastovy hormon"
najprv si utried rozdiel medzi prirodne anabolicke steroidy a synteticke anabolicke steroidy..
len tak btw.. prirodne su uplne totozny testosteron ako mas v tele (teda hormon principialne taky isty ako rastovy)
a synteticke je ten isty testosteron ako pri prirodnych len je upravovany do vyssej "efektivity"
zobud sa...
// btw..aj tak nechapem naco to tu potrebujes rozoberat.. ked uz mas znamych tama hentam..kde samozrejme robia s cistym rastovym hormonom ..abo hociako to uz myslis..nebolo by lepsie spytat sa ich, co ti to spravi? venujem ti jeden velky "lol"
paveze ma nikto netyral, komplex nemam... desert eagle ma uz caka.. resp. ina zbran kalibru .357.... tak do toho sa prosim ta neser!
rastovy hormon bol v minulosti ziskavany z opic a mrtvych tiel ludi....
teraz su na to geneticky upravene bakterie eserichie coli( nevem jak sa to pise) . ktore produkuju ten isty hormon... toto je stale hormon nie steroid.. a vsetci ste tu mudry.. .hgh nieje steroid ale hormon.. a vsetci mudrci to zaraduju medzi steroidy len kvoli jeho ucinkom!
to nie rodicia Smile to ti ludia, kvoli ktorim chce ziskat vacsiu bojaschopnost a respekt
niesu taky konkretny ludia.. len kvoli sebe. .tak nehadz perly prosim ta.. spoza pc perlis ale inak ... .....