steven saegal

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
janulko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

steven saegal

Príspevok od používateľa janulko »

kto ma rat filmi s touto zijucou legendou? lebo ja mam rat filmy s touto zijucou legendou.
nienadarmo davaju nase televizie stevenove pecki hlavne profesional co isiel na vianoce bol dobri alebo prepadnutie temne uzemie 2 bolo fajne alebo prepadnutie temne uzemie 1 s tou kozatou bolo tiez kvalitnee

sem piste ako vydite jeho produkciu
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hohoho
diky
ani do vtipov som nemusel ist =D
Prílohy
segal.preview.jpg
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ku*va chlapce, ja sa nato nemozem pozerat, skoro vsetky i opacne. :? Rob daco zo sebou, je to smutne.
K teme:Seagal je perfektny herec a jeho filmy su mrte dobre.

btw:Urcite mas -12 a pocuvas rap ze?
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Skor by som to pozmenil na : štefan je "herec" a natocil par filmov,idealne hlavne na zaspanie pred TV v sobotu vecer :wink: Ale svojim sposobom je to samozrejme kult :) rovnako ako van damme,schwarzenegger,stallone atd...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

treba uznat, ze par filmikov mal dobrych.. ale tak niektore su teda strasne.. 50:50...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: steven saegal

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

janulko napísal:kto ma rat filmi s touto zijucou legendou? lebo ja mam rat filmy s touto zijucou legendou.
nienadarmo davaju nase televizie stevenove pecki hlavne profesional co isiel na vianoce bol dobri alebo prepadnutie temne uzemie 2 bolo fajne alebo prepadnutie temne uzemie 1 s tou kozatou bolo tiez kvalitnee

sem piste ako vydite jeho produkciu
ja neviem ty si dislektik? alebo si este nevychodil zakladnu skolu? ci sa hras na tazkeho gangsta rapera? nauc sa pisat, jak pozeram na tie tvoje prispevky tak mi je do placu. :!:

K teme: Seagala mam rad, videl som asi vsetky jeho filmy...aj ked je to len dalsi "americky super hrdina" no paci sa mi jeho styl boja a to ze si tie filmy robi sam.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.urbandictionary.com/define.p ... ven+seagal

Zakladatel temy: uz som jeden tvoj prispevok postol do Gramatickeho okienka, nauc sa pisat, lebo to, co stvaras pri pohlade az boli...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Tak Segala som uplne zral , ale asi po jeho 15 filme co som videl a dalsich asi 30 od Vann Dama a podobnych hercov sa mi tento zaner akosi zunoval . Vsetko je to v podstate to iste , pododbna pointa , tie iste akcne sceny .

Trebars ma to ale opat raz niekedy chyti .
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Je to sympatak, dobre sa na neho pozera v telke. :) Na rozdiel od nejakeho Arnieho s tymi jeho tetanovymi grimasami.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Niekedy dávnejšie som jeho filmy žral, ale už dávnejšie ich nemusím. Jednak som ich videl aspoň 10x a navyše jeho produkcia, čo sa týka kvality, v posledných filmoch začala klesať. Prehnané scény, stále ten istý nezničiteľný bývalý člen špeciálnej jednotky, sám dokáže skoliť celú armádu a bla bla bla. Nie sú len jeho filmy, ktoré sa mi prestali páčiť, ale vo všeobecnosti všetky jemu podobné akčné "trháky".
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

pinco: jednoducho uz niesi teenager, a zanrovo si dospel . Ja som tiez sral z arnolda, silvestra, jeana, dolphina, stevena asi do mojich 13ich, potom prisiel zlom. Poslednesom videl tento film s nim http://www.csfd.cz/film/251899-posledni ... -the-dark/ netusil som do coho sa pustam, viac menej som isiel do neznama. Vatsinou si film pred pozretim ako tak ocheckujem, no tu som nemal moznost. Fuuu no jednoducho za trest !
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je ortieľ nás starých :D

ale odhadol si ma dobre. K tomu filmu asi len toľko, že stačí prečítať prvú vetu a každý vidí, že je to blbosť: "Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi".

Ani so zbraňou pri hlave by som to nepozeral.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

seagala aboslutne nemusim :) vsetky filmy co som s nim videl stali za h*vno , sry ale je to tak :lol:
sak ved co aj cakat... hrava vo velmi nizkorozpoctovych filmoch a este k tomu nevie ani hrat :roll:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

pryja napísal:Je to sympatak, dobre sa na neho pozera v telke. :) Na rozdiel od nejakeho Arnieho s tymi jeho tetanovymi grimasami.
Sympaťák ??? A čo je na ňom sympatické ? Grimasa jak keby bol zakomplexovaný blbeček alebo mal z niečoho traumu ?? Stále ten istý pohľad , stále ten istý drsný chlapík , trapné scény . Našťastie od väčšiny som nikdy nemusel takýchto akčných hrdinov , aj keď napríklad Schwarzenegger má niektoré filmy dobré - Terminátor alebo Jean Claude Van Damme - Peklo . Čo sa týka jeho filmov sú trapné a je to vidieť aj na http://www.csfd.cz/herec/482-seagal-steven/ . Možno som ho až moc skritizoval ale je to asi najhorší akčný hrdina čo ma teraz napadne .
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ked uz tu spominate csfd, vsimnite si prispevky tamojsieho uzivatela s nickom sniper18. Proti vkusu ziaden ony, ale jeho prispevky su fakt smiesne. Btw vsetky zacinaju na "je to" :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Segal je taky originalny. Bitkarov mame plne filmy. Ale on je taky iny. Ta lahkost ako vsetkych vymlati. Zabili ho uz vobec niekedy? Aby z neho nebol raz Chuck Norris. HEH :) Najviac sa mi aj tak pacil film: Tazke ho zabit.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Stevie raz vo filme vypadol z lietadla - odvtedy je nesmrtelny a zostreluje vrtulniky pistolou
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Steven Seagal je komik, podobne ako pár ďalších "akčných hrdinov"...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Lukáš Kumančík napísal:Sympaťák ??? A čo je na ňom sympatické ? Grimasa jak keby bol zakomplexovaný blbeček alebo mal z niečoho traumu ?? Stále ten istý pohľad , stále ten istý drsný chlapík , trapné scény . Našťastie od väčšiny som nikdy nemusel takýchto akčných hrdinov , aj keď napríklad Schwarzenegger má niektoré filmy dobré - Terminátor alebo Jean Claude Van Damme - Peklo . Čo sa týka jeho filmov sú trapné a je to vidieť aj na http://www.csfd.cz/herec/482-seagal-steven/ . Možno som ho až moc skritizoval ale je to asi najhorší akčný hrdina čo ma teraz napadne .
Vec vkusu :) Netvrdim, ze je to herec s velkym "H", ja som videla asi len cca 3 filmy s nim a grimasy som si ziadne nevsimla, praveze sa mi paci ten flegmaticky vyraz, s ktorym vsetko riesi. Pre mna osobne je to jeden z najsexi hercov.
alfonz
Light Professional
Light Professional

No ked sa ti pacia chlapi co maju pol druheho metraku... :D
Napísať odpoveď