pritahuju zeny peniaze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

pekna tema :) nice work ;)

vsetko si myslim ze zalezi od charakteru danej osoby ked je jej jedno ako jej muz/priatel vyzera a ide po nom len pre peniaze tak holt smola...aj take su

Ale na druhej strane ak je zena viacej pri penazi si myslim ze nehlada chlapa ktory tiez ma peniaze sice vacsinou to tak vyzera ale hlada nejakeho mileho zabavneho a slusneho priatela/kamarata aby mohla vecer stravit v pohode a zabavit sa nie sulozit za peniaze (ako za odmenu ze jej nieco drahe kupil)

co sa tyka zien a drahe auta tak to vazne pochybujem ze to zarobili sami skor tam uz niekto/nieco bude v dnesnej dobe asi pes zadarmo nesteka samozrejme nie vo vsetkych pripadoch :)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Nicki napísal:heh chalani nemylte si pojmy a neberto to podla seba.Totiz rad poplati dzentlmen,prachac to robi kvoly imidzu/resp,pretoze je to jedina cesta,ako si udrzat "priatelstvo" dotycnej/

a s tym platenim..vela muzov proste nema rado,ked chce zena zacvakat.Co je hlupost,lebo mali by ste vediet,baba mas tiez radost,ked moze svojho niekam pozvat,prip.ho prekvapit listkami na koncert atd..ked sa ponuknem,ze zatiahnem ucet,nie je o tom,ze chcem partnerovi nieco dokazovat,ale ze si ho vazim,aj jeho peniaze a neberiem ako samozrejmet ze musi platit pri kazdej prilezitosti.
ja sa nesnazim tvrdit nic ine.. ked chlapik vie, ze ta zena je s nim iba kvoli jeho peniazom, no to mu neprekaza a napriek tomu si ju chce udrzat, je to uz len jeho vec..

a tiez si myslim, ze nejaka ta rovnost by mala byt vo vztahu aj co sa tyka tohto platenia, z mojho pohladu mi pride divne, aby vzdy vsetko platil iba jeden a ten isty.. ak teda nejde o pripad, ze partner(ka) neplati nie preto, ze by nechcela, ale preto, ze ozaj nema z coho.. to uz ale nie je rec o tych "zlatokopkach"
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Pekná téma, kým som sa sem dočítal, tak to niečo aj trvalo :) Myslím si, že ak chcú obe strany umelý vzťah založený na peniazoch a užívania si ich, tak je to ich vec... Nikto z nás do tých vzťahov nevidí, preto je ťažko to takto hodnotiť... Vždy sa nájde aj taká aj taká... A to, že je baba pekná, ešte to nie je zárukou, že pôjde na Vaše naše peniaze :) Niekde som sa dočítal, že BA je plná takýchto dievčat, avšak na ich obranu by som chcel napísať, že niektoré už majú dosť peniažkových vzťahov, takže máme šancu aj Tí čo nemáme Cordobu na 15kových kolesách :oops: Ešte na záver, myslím, že niektoré rozmýšľajú aj trošku inak, napr. môj názor je taký, že inštinktívne chce každá žena zobrať schopného, úspešného a zabezpečeného muža aby mala postarané o potomstvo... Veď nakoniec to tak funguje aj v prírode, že si dá ten najsilnejší v stáde :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ak si ma zena vybrat milenca medzi dvoma rovnako jej sympatickymi kamosmi tak da vecsinou prednost tomu ktory je v baliku. Ale nehovorim ze tak musi postupovat kazda, je to individualne, v kazdom pripade su peniaze pre chlapa velmi dobra vec.. :D
Zeny proste tuzia po uspesnych sikovnych muzoch a tie prachy k tomu statusu jednoducho akosi automaticky patria.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahoj,

situacie ktoré tu popisujete som taktiez zazil,nastastie nepriamo :) ...moj kamarat mal priatelku,ktorá však o neho nahle stratila akykolvek zaujem ked sa o dotycnu zacal zaujimat zrovna miestny "buchac" s napchatymi vreckami od svojho fotrika.Vysledny efekt bol asi taky ze ju tyzden ..... a vzapati ju poslal k vode. Hned nato sa slecinka chcela nanominovat spat ku kamaratovi,ten ju vsak samozrejme akurat solidne vyfakoval.Nasledne obdobie sa da komentovat jedine tak ze mala co chcela....tož všetci sme strojci svojho vlastneho stastia :) Kazdopadne,moj osobny nazor je taky,ze o tie dotycne,ako tu boli spominane,ktoré prifricia na 5-kovych bavorakoch a 20 cm stokloch a jediné jak kedy pracovali bolo do roztrhania tela by som asi ani bicykel neoprel.Kazdopadne ked niekto cini inac alebo ma iny nazor tak neodsudzujem,ani nic podobne,je to kazdeho osobita vec.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Homer J Simpson >> Sorry, nejako som pozabudol na túto tému. To dievča na leto, ako to ty nazývaš vyzerá byť fajn, vôbec mi nepripadá tlstá (v tvári), ako to tu niektorí avízovali. :wink: Ináč tu Cordobu som už niekde videl! :shock: Velmi pekná.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Byt tak zenou a pozriet sa na to svojimi ocami. Nie nie. Som spokojny ze som muzom. Ale k teme.
Peniaze nie su to, co zenu spravia stastnou. Peniaze su len cestou k tomu. Uz to tu parkrat padlo - je to tuzba po luxusnom zivote, o akomsi falosnom pocite bezstarostnosti, vsehohojnosti.

A pozor - neplati to len o zenach - ak niekto z vas patril k rozmaznavanym deckam, ktore mali penazi ako pliev a mohli si dovolit cokolvek - urcite ste boli velmi oblubeni, mali plno kamaratov - no kolko z nich bolo uprimnych kamaratov? Vidina nejakeho dobrodruzstva, sen o cieli, ktory by bez kamaratovych moznosti nebol realizovatelny, alebo len velmi tazko - to je ta moc, aku maju peniaze.

Opat tu nie je skatulkovanie na mieste - niektori ludia preferuju kvalitny zivot po stranke materialistickej, niektori po stranke citovej. Mat vsetko okolo seba, citit sa stastne, ale byt citovo nenaplneny.. hm.. niekomu to mozno vyhovuje.

Rad by som patril v buducnosti k ludom, co sa nemusia obzerat za kazdym eurom, ale zivotnu lasku by som chcel spoznat ako obycajny, nemajetny - kde je jasne, ze jedine, co nas k sebe puta uprimnost a laska.

(este sa mi natiska otazka - co taka "slapka" co si ju vydrziava milionar, bude mat zo zivota ked zostarne, stane sa neatraktivnou a posle ju k vode? Kym si neodnesie znacnu cast jeho majetku, a nezacne si vydrziavat nejakeho zajacika svojimi peniazmi, ostane sama rozmyslajuc nad premarnenym skutocnym zivotom)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

""(este sa mi natiska otazka - co taka "slapka" co si ju vydrziava milionar, bude mat zo zivota ked zostarne, stane sa neatraktivnou a posle ju k vode? ""

- ta "slapka" rata s tym ze ho casom spracuje aby sa vzali a ak sa jej to nahodou nepodari, tak si od neho necha aspon spravit dieta a bude mat tucne vyzivne :D :wink:
Sexiclubs
Novice
Novice

Sexiclubs

Príspevok od používateľa Sexiclubs »

Podla mna je kazdy rad, ak druhy partner nema problemy s financiami. Ak su chalani pri peniazoch, tak to maju o nieco jednoduchsie. Zabezpeceny chlap dokaze vyvolat vacsi pocit istoty vo vztahu a to je plus.

Ak tych penazi je uz viac, tak to tiez nie je dobre. Potom si baba uvedomuje, ze o takeho chalana moze lahko prist. Proste ju bude mat iba na fajku a hotovo.
JV
Light Professional
Light Professional

Re: pritahuju zeny peniaze?

Príspevok od používateľa JV »

mne ani nepride smutne vydrziavanie si dvaciatok bohatymi plešivcami ale skor ze uz 15-17 rocne baby sa takto orientuju.kazda trochu krajšia baba ide len po starych minule predomnou take mladsie baby (typol by som tak 14-15 podla vyšky :D) a jedna hovori mam noveho frajera sice je trochu starši ale zaplail mi hento hento atd a druha ze no ja teraz chodim s tym policajtom a kktiny krista este to nemoze ani legalne je*at pomaly a uz by sa to kurv**** za peniaze neviem podla ženskych metrov mam ist asi balit 12ky alebo čo :D uz mi s toho je*e a trocha sa vomne tvori odpor k ženam (neberte to tak ze som zakomplexovany jebakovy panic to som si uz odbehal davnejsie ) ale vzdy ked vidim krajšiu babu je bud v sprievode turbokokota pedofilneho alebo sa tvari jak primadona na ktoru sa nema nikto pod 20 pravo ani pozriet
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Maďari hovoria, že je silnejší pes je*e. Niečo na tom bude.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

JV napísal:mne ani nepride smutne vydrziavanie si dvaciatok bohatymi plešivcami ale skor ze uz 15-17 rocne baby sa takto orientuju.kazda trochu krajšia baba ide len po starych minule predomnou take mladsie baby (typol by som tak 14-15 podla vyšky :D) a jedna hovori mam noveho frajera sice je trochu starši ale zaplail mi hento hento atd a druha ze no ja teraz chodim s tym policajtom a kktiny krista este to nemoze ani legalne je*at pomaly a uz by sa to kurv**** za peniaze neviem podla ženskych metrov mam ist asi balit 12ky alebo čo :D uz mi s toho je*e a trocha sa vomne tvori odpor k ženam (neberte to tak ze som zakomplexovany jebakovy panic to som si uz odbehal davnejsie ) ale vzdy ked vidim krajšiu babu je bud v sprievode turbokokota pedofilneho alebo sa tvari jak primadona na ktoru sa nema nikto pod 20 pravo ani pozriet
mna kedys tieto vztahy scasti udivovali stacsti trochu znechutovali, ale teraz na tom vo svojej podstate uz nevidim nic zle.
Kazdy ma predsa co chce nie? 40-rocny poloimpotentny typ potrebuje mlade atraktivne dievca pretoze ma depky z toho, ze pri jeho starej sa mu uz nepostavi a ked sa s mladou rajcovnou zenskou nazerie piluliek moze si aspon raz za pol roka povedat, ze este stale je chlap. Dotycna dievcina ma zisk tiez, kedze z jej rovestnikov ju aj tak obrabali len diskotekovi krali a neandertali, cize uroven si neznizila ( doytok ako dobytok )+ sa moze aspon trochu priblizit k zivotnemu stylu, ktory vidi zo zenskych casopisov. Ja osobne o podobne devy nestojim takze som rad, ze sa parikuju niekde daleko odo mna cize som nepriamo ziskal tiez. Podla mna je cela tato vec v uplne idealnej rovnovahe. A uplne predovsetkym tymto laska kvitne v kazdom veku, ze.
begbeee napísal:Maďari hovoria, že je silnejší pes je*e. Niečo na tom bude.
s tymto si ale napriklad dovolim nesuhlasit, podla mna je to skor, ze je*e pes, ktory je viac vyhovujuci a v prvom rade sa viac snazi :)
mozes byt akykolvek tupec a aj skaredy, ak kazdy vikend lietas hore dole od jednej k druhej tak skor ci neskor nejaka "povoli", ci uz je to preto, ze ma vypite, rozisla sa s priatelom a chce sa mu symbolicky pomstit alebo sa jej proste budes pozdavat. naopak ti, ktori aj maju vsetky predpoklady a nic neriesia ani nic nic. Jednych aj druhych prikladov poznam dost.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...hlavne ten pes je*e, ktorý má na krku zlatý obojok...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grim napísal:...hlavne ten pes je*e, ktorý má na krku zlatý obojok...
blbost
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Muzov kategorie A sa rodi strasne malo, lol tak aspon tie prachy ..
/forek..prachy su svinstvo/
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a muzi kategorie A su aki?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Napr taki ako ty:)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a to sú akí?...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

To su tie originaly :p
Boha grim vsak u kazdeho individualne,nie?

OT,to cislo uctu este..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Ackari, Alfa samci, ved o tom tu je aj tema, borec co prachy nepotrebuje a tr*ka ako za ligu. je ich malo spoznat sa daju pomerne lahko ..... pomylit sa daju s frajermi nic noveho....
Napísať odpoveď