Môze za to elektrina?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ChallengerQo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Môze za to elektrina?

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

zdravim, uz dlhsie mam jeden problem ktory sa objavuje uz na tretom pocitaci ktory som mal zapojeny u seba v izbe. tieto pocitace nemaju absolutne nic spolocne, jedine zastrcku do ktorej su pichnute(nie naraz). porucha sa prejavuje tak ze mi kurzor (myslim napr oznacenu ikonku na ploche) svojvolne preskakuje (nielen vo windowse ale aj v Biose!)

kedze som sa s niecim takym nestretol u inych ludi a ani na nete, tak sa pytam ci to moze sposobovat ta zastrcka alebo to moze robit uvolennie napr ramky z dosky alebo prehrievanie nejakeho kablika.. za snahu a odpovede dakujem

a este otazka.. nie je mozne ze ta zastrcka sposobuje aj samovolne zapinanie pocitaca? alebo nemozem tu v izbe vadny prud?
len taka pikoska, uz som to tu spominal ale nevadi:D takze ak mam vypnuty komp a zapnutu lampu, lampu vypnem, komp sa zapne :P
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Toto určite nebude prúdom, to by ti dymilo a smrdelo z pc :D . Skús otvoriť debnu a pozrieť či niečo nevypadáva... prípadne vymeň klávesnicu a myš :wink: . Vadný prúd... no neviem, prúd asi nemôže byť vadný, skôr nejaké vodiče... teda ak to s tím dačo má :D. A to samovolné zapínanie, čo máš za OS?
ChallengerQo
Expert
Expert

myslim ze uz viem kde je problem.. divne ked som na to neprisiel 3 mesiace a az teraz ked som zalozil temu :D klavesnica je zrejme blba.. preto to preskakuje.. a to samozapinanie tiez sposobuje klavesnica, kedze mam v biose povolene spustanie pomocou klavesnice.. ale dik za ochotu :D
Josa
Light Professional
Light Professional

Re: Môze za to elektrina?

Príspevok od používateľa Josa »

ChallengerQo napísal:tieto pocitace nemaju absolutne nic spolocne, jedine zastrcku do ktorej su pichnute
Tak nic nemaju spolocne a nakoniec ano? Toto je viacmenej jasna chyba klavesnice.
ChallengerQo
Expert
Expert

vtedy som mal na mysli napr ze v kazdej bol rovnaky hdd.. klavesnica tu na stole vyzera tak nevinne.. :D
Napísať odpoveď