Dostatocnost zdroja
Ono chlapci pozor stym "hlukom" v PC. Napriklad mne sa zda ze moj PC huci, ale vzdy ked pride ktokolvek na navstevu mi vravi ze tak tiche PC este nevidel 
Ono je sice pravda ze ked nemam pustenu ziadnu hru tak ventilatore idu na minimalne otacky, ale stale sa mi to zda ze huci. Uz mi z toho asi j....e
Ono je sice pravda ze ked nemam pustenu ziadnu hru tak ventilatore idu na minimalne otacky, ale stale sa mi to zda ze huci. Uz mi z toho asi j....e
njn.. len prečo sa držať iba týchto dvoch kariet? Tiež nie som veľký obdivovateľ značky MSI už z princípu.. ale niekto si dosť vychvaľoval jej chladič, vraj je skutočne tichý. (čítal som to tento týždeň na nejakom fóre, teraz neviem nájsť)
Čo napr. zobrať lacnejšiu Sapphirku a pretaktiť ju?
http://www.alza.sk/sapphire-hd-4870-512mb-d101783.htm
Možno by Šu-Do k nej vedel napísať nejaké referencie.. výhodou je, že je lacnejšia a majú ju aj skladom..
Ale ak niekto pri záťaži PC má na ušiach sluchátka, tak mu asi bude úplne jedno, aký to vydáva hluk.. a bude mu dobrá aj Matrixka. Potom už len držím palce, aby sa mu ju podarilo čo najskôr dostať, aby dlho nečakal.

Čo napr. zobrať lacnejšiu Sapphirku a pretaktiť ju?
http://www.alza.sk/sapphire-hd-4870-512mb-d101783.htm
Možno by Šu-Do k nej vedel napísať nejaké referencie.. výhodou je, že je lacnejšia a majú ju aj skladom..
Ale ak niekto pri záťaži PC má na ušiach sluchátka, tak mu asi bude úplne jedno, aký to vydáva hluk.. a bude mu dobrá aj Matrixka. Potom už len držím palce, aby sa mu ju podarilo čo najskôr dostať, aby dlho nečakal.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Sapo: Gainward je moja oblubena znacka uz som mal dve take a rozmyslal som aj o tejto ale nemaju v alze takze musim hladat ine znacky a rozmyslam o tom matrixe
Este jedna otazka
Pisete ze 1GB by bola vhodna na vysoke rozlisenia inak je nepotrebna. A ratate do toho aj antialiasing a anisotropic. Tie nepotrebuju viac pamate?
Suvisi to nejak ci ne ?
Lebo ja vzdy nahadzujem vsetko naplne.
Este jedna otazka
Pisete ze 1GB by bola vhodna na vysoke rozlisenia inak je nepotrebna. A ratate do toho aj antialiasing a anisotropic. Tie nepotrebuju viac pamate?
Suvisi to nejak ci ne ?
Lebo ja vzdy nahadzujem vsetko naplne.
-
TUCERO_SVK
Star
cakaj este
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 11:10 )
jednoznacne tuto
http://graficke-karty.heureka.sk/sapphi ... -2gb-ddr5/

//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 11:10 )
jednoznacne tuto
-
TUCERO_SVK
Star
Ani ja.Asus_ napísal:ty vole karma minus???? ale ja som to myslel tym sposobom ze hry ktore zeru vela pamate tak by som zobral tuto a da sa zohnat aj 1GB verzii a ma dobry chladic a na hru GTA4 je ta pamat 2GB ideal
No ale na GTA je sice dolezita pamet, ale co z toho ked ma grafika velku pamet ale tu hru proste neutiahne. Potom mu bude 2gb zbytocna.
Mimochodom na GTA zavazuje aj CPU dost velkou mierou