Zdravim, chcel by som sa spytat aky je vas nazor na kupenie notebooku z Miskolca z jedneho hypermarketu ci by ste vy kupili?... Su tam lacnejsie notebooky,o nejakych 30% Je to kupa z hypermarketu
Z hypermarketu by som elektroniku nikdy vzivote nekupil ani tu na Slovensku a nie to este v Madarsku. Radsej si o tych 30% priplatim a mam kvalitu, s normalneho pc obchodu.
Jedine tak potraviny nic vic.
plasmon napísal:Z hypermarketu by som elektroniku nikdy vzivote nekupil ani tu na Slovensku a nie to este v Madarsku. Radsej si o tych 30% priplatim a mam kvalitu s normalneho pc obchodu.
Jedine tak potraviny nic vic.
Thx za nazor saq vlastne tak som tie notebooky uvidel lebo sme tam isli na potraviny a tiez to ma odradza ze hypermarket. Radsej si asi nasetrim este nieco a kupim z nejakeho normalneho obchodu pre PC
Este by stalo za to keby si napisal o aku znacku NTB ide a aky model...Len pre porovnanie cien
Ale ako hovori moj kamos. z Madarska ani krava nedobra...
No tak v Madarsku stoji HP Compaq 6830s 154,990 HUF a u nas stoji 22866 sk. 100 HUF priblizne 10 sk cize nejakych 16000 sk. Ale ja som chcel iny lenze tamten nema WIFI a aj tak ked aj ta klavesnica je blba tak ja radsej to necham na kupu z SR
Tomasko napísal:nema wifi v dnesnej dobe? to musi byt nejaky stary model
Tento ma nema ten ktory stal 140 000 HUF preto ma to odradilo inac bol fajn RAM :3GB procesor 2,0 ghz lenze nemal wifi a nebola to nejaka super znacka Ale maju tam napr. USB kluce Kingston ci jak sa to vola a 4gb stoji 200 sk. To je lacnejsie len kvoli tomu ze my mame euro uz ked tam bude tiez euro tak to budu rovnake ceny.
ved v hypermarketoch je to s reklamaciou este lepsie aspon co ja viem ... cim vecsi retazec alebo firma tak menej starosti - aspon ja mam taku skusenost ... a podla mna je pravda ze by v tom nemal byt problem ci je s normalneho obchodu alebo s hypermarketu ...
navyse ak s tym mozes ist priamo do autorizovaneho servisu a nemusis sa trapit s predajcom. neviem ako by to vsak bolo s bookom zo zahranicia, ale kedze sme v EU, tak mi z toho logicky vyplyva, ze zaruka plati v unii. vyvedte ma ked tak z omylu
Neviem ci HP nema medzinarodnu zaruku (len) 1 rok... inac 2 roky ho potom mozes reklamovat v tom hypermarkete...
Najlepsie je ist osobne...takisto aj nemusi mat madarsku klavesnicu (to ze sa booky predavaju u nas tiez neznamena, ze KAZDY z nich ma SK klavesnicu)
No to je pravda. Ja byvam od toho auchanu asi 100 km kosice - miskolc a mam znameho co wie po madarsky takze s reklamaciou by nebol problem
//autoeditácia príspevku ( 25 Feb 2009, 14:23 )
Zdravim takze asi si kupim tento notebook len sa chcem este poradit ze co si myslite vy plusy a minusy. Zla grafika a podobne.Tento NTB je z madarska. http://www.notebookzone.hu/mid.php?mid= ... &skod=1486 . DAKUJEM.
vyuzitie: Hlavne internet, sem-tam nejake hry ale ziadne novinky hlavne CS-ko,a proste nie nejake saleniny ako GTA IV to wem ze by ani neslo. A nejake programiky,filmy a tak...
Ked ho budes vyuzivat nato, co si pisal tak je dobry.Inak ja by som nebral nb od znacky MSI (nepytajte sa preco), ale to je uz len na uzivatelovi pre ktoru firmu sa rozhodne. Nemas co stratit.
plasmon napísal:Ked ho budes vyuzivat nato, co si pisal tak je dobry.Inak ja by som nebral nb od znacky MSI (nepytajte sa preco), ale to je uz len na uzivatelovi pre ktoru firmu sa rozhodne. Nemas co stratit.
Kúpil som v HE v Pc Come book HP COMPAQ 6830s (ktorý sa vyrába v Maďarsku) a všetko ide ako má stál ma cca. 740€
Jediný mínus čo bol to bola Vista, vydržala u mňa 30 sekúnd... ale mal som licenciu Vista Business, takže som mal k tomu WIN XP SP2 pribalené install cd, ktoré som využil... po čase dám Ubuntu, prípadne Win7