Láska a ja... čo s tým ...
Láska a ja... čo s tým ...
Zdravím som tu nový a tak ma napadlo, že môžno by mi tu aj niekto poradil, kto je nestranný ... nepoznám mňa ani babu o ktorej budem písať a možno niečo sám prihodí ... je mi čoskoro už 21 rokov ... užívam si vysokoškolský život ... veď viete : diskotéky, alkohol, ženy, buď sa porieši niečo na internáte alebo na diskotéke ... no kde začať, po skončení semestra som prišiel domov, cez jednu známu som sa dostal k tej mojej vysnívanej slečne K. nejak mi padla do oka, proste ešte som nebol zamilovaný aj keď taká decká láska v 16tke bola a aj vzťah ale láska ako taká nie ... no náš prvý večer bol fajn som sa jej otvoril aký som a aj ona, prečo ukončila predošlí vzťah ten jej o 8 rokov starší, byt, auto no poznáte to ona ma 20 a chodili spolu 2 roky... nechala ho preto lebo ju pár krát zbil, nejak sa to pohlo ďalej a som ju pobozkal, bozk mi vrátila proste človek vie kedy jej pery spolupracujú ... sedeli sme spolu do rána a kecali bolo mi s ňou fajn, proste krásna, inteligentná, s charizmou, a vtipná, divoká no proste môj tip, v tomto mám veľké nároky myslím tu charizmu, intelekt a humor, nemám rad hlúpe a naivné baby, a ani nie som ten čo loví zadané či pod 18... stretávali sme sa tak kamarátsky pri pivku, a proste kecali... zistil som, že z flirtu to u mňa prerástlo v niečo viac ... problém je v tom, že nemám nad 25, nefajčím trávu... a proste nie som tip čo sa jej páči, aj keď ma berie za kamaráta aj mi viac povie ako práve takým chalanom.... ako na ňu zabudnúť ???
// prepáčte za gramatické chyby, ale píšem to vo vlaku
// prepáčte za gramatické chyby, ale píšem to vo vlaku
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som to mal podobne s jednou holkou keď som mal asi len 15 a hrozne som ju chcel aj keď to nebolo opätované, hoci sme spolu čo to prežili, nakoniec som sa jednoducho zmieril s tým že z toho nič nebude, a odvtedy je to už asi 6 rokov moja najlepšia kamarátka a po mojej priateľke najbližšia osoba a neviem si život bez nej predstaviť....
No, takže Ahoj
Niekde som čítal, že liek na lásku, je ešte väčšia láska, takže to by bolo k tomu zabudnutiu, ale v podstate ak už raz stretneš niekoho takého super ako to tu opisuješ, tak už na neho nezabudneš
Mám však otázku, ak už niečo bolo, prečo to nepokračuje ďalej? A ešte jednu : Ako vieš, že chce 25 ročného trávičkára? 
zvyšok jej kamarátov aj jej bývalý proste trosky, neviem čo ju na nich priťahuje, proste v kuse tráva aj keď ja proti nim nič nemám ani proti tráve, veď každý si je strojcom svojho šťastia a výber je na nás ... ale tak nemá asi ani jedného kamoša okolo 20 22 skôr nad ... no prečo to nepokračuje ďalej lebo mi raz povedala po tých bozkoch, že som jeden z mnohých... asi si myslí, že mi ide o to dostať sa jej do nohavičiek a potom čau dovi dopo
Nebudem teraz riesit neco take ze prefco hned zabudnut. Skusim poradit ako zabudnut pretoze ja som tiez musel zabudat. Najlepsie je ked s nou prerusis vsetky kontakty prestanes sa schadzat, par tyzdnov to bude zle ale po case to konecne prejde. Ak to nejde a budes sa s nou stale stretavat ta budesmat velmi tazke zabudnut budes sa proste na nu musiet prestat divat ako na svoju lasku a najlepsie bude keby si stretol nejaku inu babu ktora by ta mala rada a pomohla ti.