windows xp pro a sťahovanie dát

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
archer89
Medium Expert
Medium Expert

windows xp pro a sťahovanie dát

Príspevok od používateľa archer89 »

zdravim
mam na notebooku windows xp pro, ked stahujem nieco napr. z rapidshare - mam premium account tak mi ide rychlost okolo 500 KB/s a ked na sestrinom ona tam ma vistu tak okolo 2 - 3 MB/s som pripojeny cez wifi
poradte prosim kde je chyba
thx
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Aj sestra je pripojena cez wifi?
Lebo ak ona je na kabli a ty na wifi tak je uplne normalne ze ked mas slabsiu kvalitu signalu tak ti router automaticky nastavuje mensiu rychlost.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Si ďaleko od routra / ap ? ste v jednej sieti ?
archer89
Medium Expert
Medium Expert

windows xp pro a stahovanie dat

obidvaja sme na wifi ale nestahujeme sucastne naraz, router je vedla v druhej izbe - je to domaca siet takze sidnal je vyborny
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Preskenuj komp antivirakom a antispyware softwarom s potom skus vypnut antivirak a firewall a skus potom stahovat?
Ide ti wifi karta v rezime G?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Takze ak som spravne rozumel v tej izbe ako je router je tvoja sestra ktorej to ide rychlejsie. A ty si v druhej izbe kde ti to ide pomalsie. A to ze to je domaca siet neznamena ze signal je vyborny. Zalezi od routra ake ma pokrytie.
archer89
Medium Expert
Medium Expert

neviem co je to rezim g, s tym signalom som myslel to ze ked si dam vlastnosti na toto pripojenie tak napise je intenzita signalu je vyborna
skusal som stahovat aj na stolovom pc tam je xp home edition, ale cez kabel a rychlost je este horsia
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Klikni si na "wifi ikonku" vedla hodin. Mal by si mat priblizne to co mam v prilohe. Pozri rychlost-speed. Je tato rychlost na tvojom notebooku a sestrinom rovnaka? Ak nie, tak mas wifi kartu standardu 802.11b zatial co ona ma lepsiu wifi kartu s modernejsim standardom 802.11g. Jedine riesenie je, ze si zakupis novu wifi kartu standardu 802.11g napr. do rozsirujuceho slotu.
Ak je tato rychlost rovnaka, tak skus test zopakovat este raz v noci a s rovnakym suborom a rovnakym mirrorom. Takze niekedy o 01:00 pusti download na svojom pc s tym, ze si pri stahovani rozkliknes advanced settings a pozries aky je vybrany mirror. Ked subor dostahujes, pusti download tohto isteho suboru na sestrinom nb, zase rozklikni advanced settings a vyber mirror ktory bol nastaveny predtym na tvojom pc. A ano, testuj to cez prehliadac.
Prílohy
Wireless-Network-Connection-Status.JPG
archer89
Medium Expert
Medium Expert

Gadelat napísal:Klikni si na "wifi ikonku" vedla hodin. Mal by si mat priblizne to co mam v prilohe. Pozri rychlost-speed. Je tato rychlost na tvojom notebooku a sestrinom rovnaka? Ak nie, tak mas wifi kartu standardu 802.11b zatial co ona ma lepsiu wifi kartu s modernejsim standardom 802.11g. Jedine riesenie je, ze si zakupis novu wifi kartu standardu 802.11g napr. do rozsirujuceho slotu.
Ak je tato rychlost rovnaka, tak skus test zopakovat este raz v noci a s rovnakym suborom a rovnakym mirrorom. Takze niekedy o 01:00 pusti download na svojom pc s tym, ze si pri stahovani rozkliknes advanced settings a pozries aky je vybrany mirror. Ked subor dostahujes, pusti download tohto isteho suboru na sestrinom nb, zase rozklikni advanced settings a vyber mirror ktory bol nastaveny predtym na tvojom pc. A ano, testuj to cez prehliadac.
dik vyskusam, mas pravdu bude to asi tou kartou. mozes sa pozriet: moj nt HP probook 4510s, wifi karta broadcom
Napísať odpoveď