a to si este necestoval "oravkou" 40km dve hodinypishta napísal:Aj ja som bol cely cas len na trance stagy ten bol najlepsi chvilu sme boli aj na ostatnych ale tie neboli take dobreLen to chcelo auto lebo tie cesty domov vlakom neznasam
BEEFREE v HORNEJ STREDE
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tekutá strava to istila, nie?fizz napísal:Uplne skvelo bolo. Nastastie som nemala ani problem s vecami, este aj ranajky som dostala.
Najlepší bol jednoznačne trance. Ešte chvíľku sme boli aj na house hral taký chlapík, ktorý do toho dával na saxofóne alebo čo to bolo, ale bolo to podarené.
-
Shark NX
Addict
Ten saxofon som pocul z vody to bolo celkom dobrebolek napísal:Tekutá strava to istila, nie?![]()
Najlepší bol jednoznačne trance. Ešte chvíľku sme boli aj na house hral taký chlapík, ktorý do toho dával na saxofóne alebo čo to bolo, ale bolo to podarené.Drumáč sme obchádzali, vlastne bol hneď pri vchode, takže vždy, keď sme šli do auta, tak sme počuli a nič moc. Techno sme boli obzrieť, ale zdalo sa nám to nudné.
Ale aj tak zabava podarena ... Este nam potom zavreli Dialnicu od Trnavy dalej tak sme museli ist po starej ceste
fizz ... WC ... Dnes?? Uz od vcera 18:00 to bola katastrofa ... Kriky to istili. To sa proste nedalo.
-
bolek
Guru
To pole sme tak pohnojili, že tam vyrastie úroda ako hrom.Shark NX napísal: fizz ... WC ... Dnes?? Uz od vcera 18:00 to bola katastrofa ... Kriky to istili. To sa proste nedalo.
-
speq
Medium Star
Najlepsi bol nocny piatok a to konkretne Marcus Schossow a jeho 2hodinovy setik ktory bol uzasny roztancoval hroznu kopu ludi vratane mna bolo to skvele ; ) inak ten piesok akoze plaz bol napad uplne naprd pretoze sa to tam vsetko tka prasilo potom ze to ani nebolo mozne .. auto som parkoval v poli ledva som tam s mojim nizkym podvozkom presiel a ked som videl ako je zaprasene .. no konec
-
Shark NX
Addict
Nika ale tie hajzle bola fakt sila ... 5m od toho kandel jak svina ... Otvoris dvere a hovna tam pomali trcali kopcom ... Proste lahodka.
Kamarat hodil pomali sablu a ja som sa len zacal smiat ... EPIC WIN
speq asi tak ... Z nasich Ciernych aut boli razom Sede. Proste sila. Nechcem vediet ako sa citili Alergici.
speq asi tak ... Z nasich Ciernych aut boli razom Sede. Proste sila. Nechcem vediet ako sa citili Alergici.
-
speq
Medium Star
ja som sice alergik ale tak vies ten prach ti ucpal nosShark NX napísal:Nika ale tie hajzle bola fakt sila ... 5m od toho kandel jak svina ... Otvoris dvere a hovna tam pomali trcali kopcom ... Proste lahodka.
a moje biele lacoste tenisky boli zrazu hnede gucci tenisky
a kazdy druhy clovek ze .. NEMAS KOLECKA ? CETE PIKO ?
-
Shark NX
Addict
Napodobne ... Ked zacalo vychadzat slnko pozrel som na tenisky a skoro ma drblo.
No ja som tiez citil v nose riadnu naloz ... Ale prekryvala to bolest vyrevanych hlasiviek
Teraz mam hlas o oktavu nizsie.
A z Drogami som sa vobec nestretol ... Este som bol prekvapeny. Akurat na Techno Stage-i vedla mna tancoval chlapik a asi po 10minutach mi podal Kridla ... Ze "Daj si"
Mile od neho ale ja som mal tych kridiel v sebe asi 5 dvojitych (Aj tak boli v strasne slabom pomere. Mohli dat trochu viac vodky a menej RedBullu)
No ja som tiez citil v nose riadnu naloz ... Ale prekryvala to bolest vyrevanych hlasiviek
A z Drogami som sa vobec nestretol ... Este som bol prekvapeny. Akurat na Techno Stage-i vedla mna tancoval chlapik a asi po 10minutach mi podal Kridla ... Ze "Daj si"
Mile od neho ale ja som mal tych kridiel v sebe asi 5 dvojitych (Aj tak boli v strasne slabom pomere. Mohli dat trochu viac vodky a menej RedBullu)
-
Shark NX
Addict
Mne tam bol o 1:00 strasne povedomy jeden song ... On to zahral
Leonid Rudenko - Scandall Sunset on Ibiza Mix
Lahodka pre usi ...
Leonid Rudenko - Scandall Sunset on Ibiza Mix
Lahodka pre usi ...
-
speq
Medium Star
no vies .. minule tam nebol ziadny blby piesok na stageoch a tancovalo sa normalne .. a cierne kebyze si zoberem dopadne to rovnako tiez vyprat trebafizz napísal:LOL ... Hundrete jak take stare baby
Tie vecka boli otrasne uz v sobotu rano preboha, ale sak sa tam po nich nebudem valat a do nedele do rana sa do nich ten naklad este zmestil![]()
To, ze tam bol prach a neviem co...Kazdy o tom vedel, tak nech sa alergici nestazuju a dat si na takuto akciu LaCoste tenisky a este biele...no uplny LOL...kto chce kam, pomozme mu tam![]()
A k tym drogam... Asi vyzeram divne alebo co, ale strasne vela ludi mi nechcelo verit, ze vazne nemam ecko a rozhodne to nieje preto, ze som ho uz vzala
-
erik_tt
Medium Professional
Aleee tak neprezijete trocha prachu a piesku podla mna bolo dobre ale jedine co ma sklamalo bol Pi co s Festerom Pi co jako vzdy musel zahrat veci od Tiesta a to sa mi tam moc nehodilo ale uplne najlepsi boli Stame & Grafik wauu tam som sa vyskakal konstatujem ze bolo dobre ale myslim ze minuly rok bolo este lepsie;)
hehe a je ze na co ma tento chalanisko tu masku na ksichte http://www.websound.eu/foto/1147-008 ... ja ze to je len imagekukiak napísal:Taketo veci riesi respirator, ci rusko proti prachu, ci ako sa to vola.. na ruzinej zabralo genialne
minuly rok si potom asi na b3 nebol, lebo stage boli rovnako ulozene a bol na nich aj piesok.. inak bieda..speq napísal:no vies .. minule tam nebol ziadny blby piesok na stageoch a tancovalo sa normalne ..
ved toto bolo akcia zadarmo, neviem ci niekto ocakaval nejake skvele sluzby.. len skoda ze tolko ludi stale bere peťo na akciach..