Veľkosť videa

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Veľkosť videa

Príspevok od používateľa mihalswk »

Cawte mam taky problem s kamery som daval do PC hodinove video a ma to asi 12.3GB ,.,.a ja by som potreboval zmenit jeho velkostt aby som to dostal na 1DVD.,.,da sa to neako??
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

To si urobil velmo dobre ze si to stiahol tak ako si to stiahol. Pretoze si dostal z kamery do PC nekomprimovane video s ktorym si mozes robiť čo len chces.
Takze ti pomoze program napr. Sony Vegas Pro alebo Adobe Premiere alebo klasicky free vo wine Windows Movie Maker
Tam sa to da zostrihat upravit pridat efekty a nasledne rendrovat do formatu ktory potrebujes samozrejme ti to vojde na dvd.
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

mozes pouzit nejaku striznu tak ako bolo spomenute vyssie a bud sa stym pohras alebo to das rovno vypalit ako dvd. ja som niekedy pouzival movie factory od ulead-u,nemusis to ani upravovat ani nic,len to das vypalit ako dvd.da sa to spravit aj cez nera alebo ashampoo burning studio,das to len napalit ako dvd. ak mas vistu tak mozes pouzit win dvd maker...je natebe co si vyberes,je vela programov...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

diikyy mocc ,.,.,.vyriesil som to ,.,.,stahol som adobe premierr ,.,.,.diky za rady ,.,.thxxx,.,.,.keby mozem tak K+ .,.,moztee :lock:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DivX mozes jednoducho spravit cez VirtualDub, nie je to nic zlozite, len vyberies typ codecu pre kopresiu zvuku a videa. DVD mozes spravit aj cez Nero, avsak zrejme je potrebne mat seriove cislo, resp. crack pre potrebne Nero, ak sa nemylim, tak Nero Vision. Tam si mozes spravit aj popis, menu, kapitoly atd...
Napísať odpoveď