Veľkosť videa
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Veľkosť videa
Cawte mam taky problem s kamery som daval do PC hodinove video a ma to asi 12.3GB ,.,.a ja by som potreboval zmenit jeho velkostt aby som to dostal na 1DVD.,.,da sa to neako??
-
vladenko007
VIP
To si urobil velmo dobre ze si to stiahol tak ako si to stiahol. Pretoze si dostal z kamery do PC nekomprimovane video s ktorym si mozes robiť čo len chces.
Takze ti pomoze program napr. Sony Vegas Pro alebo Adobe Premiere alebo klasicky free vo wine Windows Movie Maker
Tam sa to da zostrihat upravit pridat efekty a nasledne rendrovat do formatu ktory potrebujes samozrejme ti to vojde na dvd.
Takze ti pomoze program napr. Sony Vegas Pro alebo Adobe Premiere alebo klasicky free vo wine Windows Movie Maker
Tam sa to da zostrihat upravit pridat efekty a nasledne rendrovat do formatu ktory potrebujes samozrejme ti to vojde na dvd.
mozes pouzit nejaku striznu tak ako bolo spomenute vyssie a bud sa stym pohras alebo to das rovno vypalit ako dvd. ja som niekedy pouzival movie factory od ulead-u,nemusis to ani upravovat ani nic,len to das vypalit ako dvd.da sa to spravit aj cez nera alebo ashampoo burning studio,das to len napalit ako dvd. ak mas vistu tak mozes pouzit win dvd maker...je natebe co si vyberes,je vela programov...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
DivX mozes jednoducho spravit cez VirtualDub, nie je to nic zlozite, len vyberies typ codecu pre kopresiu zvuku a videa. DVD mozes spravit aj cez Nero, avsak zrejme je potrebne mat seriove cislo, resp. crack pre potrebne Nero, ak sa nemylim, tak Nero Vision. Tam si mozes spravit aj popis, menu, kapitoly atd...