jasne, das shift+restore a vyberies originalny firmware, hotovo len mam taky pocit, ze nesmies nechat obnovit zalohu, ale nechat mobil cisty (vybehne taka otazka po nahrani FW)
Sheep napísal:hej? veci ktore si spomenul ma dnes kazdy mobil aj bez toho aby si to musel odnekial instalovat alebo stahovat, a potom sa spytam naco mam davat dobrych 10k za dotovany mobil ktory ma dotykovy displej sak ten tiez nikto nepouziva, a podla mojho nazoru je celkovo na nic pretoze na mobile netreba mat kurzor(teda zachytny bod dotykoveho displeja), rozmerovo asi najmensi a najlahsi taktiez nebude, ja hovorim ze iPhone je pre ludi ktory chcu stylovu hracku nie na telefonovanie ale na pozeranie videa pocas cesty elektrickou alebo v nudnej robote, inak neverim ze niekto kto natelefonuje aspon 20 hodin rocne si kupi taky mobil, cize komu je mobil urceny? malym detom a apple fandom, tym to konci.
Keď budeš mať na výber dva byty : jeden plávajúca podlaha, čerstvo namalované steny ale bez výbavy za 33000eur a druhý s obyčajnou podlahou steny už majú naduté bubliny a popraskane panely ale ten byt má kuchynskú linku tak zobereŠ ten druhý lebo "za 33000 eur by to malo mať výbavu bez toho aby som ju kupoval?".Nebuď debil
diky za link na forum. asi si to jailbreaknem s Redsn0w 0.8 pretoze to vyzera bezpecnejsie. Mam ale este par haluzi ako napr ci tym ze si potom phone RESTORNEM v itunes, bude presne v takom stave ako som ho kupil bez znamok JB?
Chcem sa opytat ci niekto kupoval iphone 3gs z t-mobile za plnu cenu???
Ze ako to tam rebiehalo ohladom odblokovania na ostatne siete atd..
A sa chcem opytat co je susactou balenia v t-mobile pre iphone???