Prepojenie PC s TV
-
Apuť
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prepojenie PC s TV
Ahojte chcel by som Vas poprosit.V izbe mam PC a chcel by som ho prepojit s TV ktory je v druhej izbe aky kabel na to potrebujem?ak by bolo mozne tak aj s obrazkami dakujem
Aky mas vstup na TV ? Najjednoduhsie to bude cez kabel VGA - VGA, pokial nemas VGA vstup v TV, tak to bude zlozitejsie. Niektore graficke karty ( hlavne starsie nVidie mali aj redukcie na TV pripojenie ) Napis, kae mas vystupy na grafike a vstupy na TV. Alebo to nafot mobilom a hod to sem. Kablov na pripojenie je velke mnozstvo, len treba trafit ten spravny 
-
DjBass
Darca
Pokiaľ máš nový televízor a grafiku s DVI výstupom, tak by som použil tento kábel.
Keď máš starší televízor s S-Video a grafiku s S-Videom alebo VIVOm, tak tento kábel.
Pri staršej grafike, ktorá má iba VGA budeš potrebovať aj nejaký aktívny prvok, napr. niečo takéto.
Samozrejme, že vo väčšej dĺžke.
Keď máš starší televízor s S-Video a grafiku s S-Videom alebo VIVOm, tak tento kábel.
Pri staršej grafike, ktorá má iba VGA budeš potrebovať aj nejaký aktívny prvok, napr. niečo takéto.
Samozrejme, že vo väčšej dĺžke.
-
hornblower
Light Professional
-
DjBass
Darca
To je k čomu dobré, ak sa môžem opýtať?hornblower napísal:...a vytiahnut antenu
-
DjBass
Darca
Potom v ovládacom paneli grafiky (nVIDIA control panel, Ati Catalyst control center, ...) nastavíš obraz na klonovanie alebo povolíš druhú obrazovku.Apuť napísal:rozumiem s s video kabel napojim do TV s video potom do pC TV out.a potom????
Má grafiku NVIDIA 9800GT tak asi bude mať NVIDIA Control PanelDjBass napísal:Dajjdo: ty si nejaký popletený... S-Video nie je žltý konektor, žltý sa volá kompozitné video a nie každý má nVIDIA control panel...
skvido: aké máš výstupy na grafike? nemáš na grafike a TV niečo také?
OK, ja viem ako sa to valá, ale on to tak nazval asi v piatom príspevku tak aby chápal o čo ide tak som mu to tak napísal.
Na TV nemá HDMI, keby si čítal tak zistíš že nemá nijaký iný zvláštny vstup, takže má iba SCART (ten vstup majú všetky TV) a že to je starší TV.
/Až teraz som si všimol, že sa do tejto témy zaplietol aj skvido tak som si to zlúčil dokopy, pre svida platí to s tým SCART a môže to ísť nastaviť aj cez Catalyst Center ak má ATi.
Pre Apuťa platí to isté, len stačí pripojiť cez HDMI. Ak má na TV HDMI a na grafike by ho mal mať na 90% tak je to potom jednoduché iba nastaviť v Nvidia Control Panel