myslite ze mam pokazeny HDD? lebo vazne neviem kde potom robim chybu
Problem s instalaciou OS
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Problem s instalaciou OS
Mam problem naistalovat hocijaky OS do mojho notebooku.Mal som tam ako prve XP a potom aj WIN 7...XP mi padlo a WIN 7 sa zacala kazde 2 hodiny vypinat kvoli tomu ze to bola beta...tak som sa rozhodol tam zase dat XP ale neviem preco to nejde, cd sa normalne nabootuje som aj v menu kde si vyberam na aku particiu naistalujem, potom dam format a ked sa kopiruju data tak mi to pri 8% sekne (8% XP,pri WIN 7 v 5%) a vypise chybu...to iste aj Win7

-
vladenko007
VIP
No to moze byt aj chybne cd ale uz som to niekde pisal den dva naspet.
Instaloval som na notebook jednemu znamemu XP a presne toto iste hadzalo aj mne a plus nejake tie modre obrazovky. No a s modrej obrazovky som sa dozvedel ze to je chyba ramky. Urcite to nebolo CD ani DVD pretoze som skusil dalsie 4 media a to iste. Tak som utekal kupit novu RAM-ku a problem bol vyriesený. Ale nehovorim ze to nemoze byt mediom.
//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2009, 18:32 )
Ked mas volny slot na ramku kup si este jednu a skus. Ak to nebude ramkou doplnis ju k druhej a budes mat veciu. Alebo ak mas osadene 2 skus najprv vytiahnut jednu a instalovat a potom skus vytiahnut druhu. Mozno je zla len jedna.
Ja ti ale prajem aby to bolo tym mediom.
Instaloval som na notebook jednemu znamemu XP a presne toto iste hadzalo aj mne a plus nejake tie modre obrazovky. No a s modrej obrazovky som sa dozvedel ze to je chyba ramky. Urcite to nebolo CD ani DVD pretoze som skusil dalsie 4 media a to iste. Tak som utekal kupit novu RAM-ku a problem bol vyriesený. Ale nehovorim ze to nemoze byt mediom.
//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2009, 18:32 )
Ked mas volny slot na ramku kup si este jednu a skus. Ak to nebude ramkou doplnis ju k druhej a budes mat veciu. Alebo ak mas osadene 2 skus najprv vytiahnut jednu a instalovat a potom skus vytiahnut druhu. Mozno je zla len jedna.
Ja ti ale prajem aby to bolo tym mediom.
-
vladenko007
VIP