nazdar kamarat ma notebook asus (4 giga ram dvojjadrovy procesor)
zapne notebook a nic na nom nerobi a stale je procesor zatazeny skace to v intervale od 30 do 70%. ckali sme aj 20 min a stale.
na xpcku ked nic nerobim tak vytazenie procesora max 2%
co to sposobuje da sa to nejak eliminovat?
pozn. ma orginal vistu tak nahodenie xpcka resp ineho OS neprichadza do uvahy.
dakujem za rady
vista - sustavne zatazenie procesora
Alt+Ctrl+Del - spustíš Správcu úloh - pozrieš si kartu Procesy - dáš si zoradiť procesy podľa využitia - zistíš proces, ktorý tak vyťažuje.
Ak je to nanovo inštalnutá Vista, tipnem si indexovanie súborov. Po niekoľkých hodinách bežnej práce by to malo prestať.. resp. skús vypnúť indexovanie súborov.
Ak je to nanovo inštalnutá Vista, tipnem si indexovanie súborov. Po niekoľkých hodinách bežnej práce by to malo prestať.. resp. skús vypnúť indexovanie súborov.
no to som pozeral ale kazdy bol na nule ziadny neskákal ale ked som prepol kde ukazuje vytazenie procaku tak tam to skaklo hore dole. aj na bočnom paneli. skusim to indexovanie.brm napísal:Alt+Ctrl+Del - spustíš Správcu úloh - pozrieš si kartu Procesy - dáš si zoradiť procesy podľa využitia - zistíš proces, ktorý tak vyťažuje.
este nieco ine by to nemohlo byť?
nie som síce odborník na vistu ale za totlneho kkta m nemaj jasne ze som to posunul a bolo mi to divne tak so zalozil temu inak by som ju nezakladal.brm napísal:Pravdepodobne si nemal zobrazené všetky procesy - posuň posuvník smerom hore/dole.. uvidíš nejaký proces so záťažou..
skusim tu sp2